- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: MyMedicUa
Дуже задоволена товаром. Порошок дійсно працює. Класно зупиняє кровотечу, не пече, це важливо для дітей! Ще дуже задоволена губками для зупинки кровотечі цієї ж фірми. Швидко зупиняють кровотечу без зайвих рухів.
- Достоинства:
- Безболісно і швидко зупиняє кровотечу.
- Недостатки:
дякуємо Вам за відгук!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: MyMedicUa
Препарат пришол быстро. Про эффективность немогу пока рассказать. Надеюсь не понадобится на службе, или кому-то из побратимів пригодится
дякуємо за Ваш відгук! Бережіть себе
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: MyMedicUa
Купляли для військових, задоволені, але сподіваємося, що все ж не знадобиться. Зручне пакування. Необхідна річ в будь-якій аптечці, в тому числі і цивільній. Дякуємо
- Продавец MyMedicUa
Дякуємо за довіру та підтримку наших військових! Раді, що наш засіб відповідає очікуванням — це справді важлива річ у будь-якій аптечці. Бережіть себе та наших захисників
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: MyMedicUa
Передавав військовим, які надають допомогу в зоні бойових дій. За допомогою порошку було зупинено кровотечу і врятовано життя людині.
- Достоинства:
- Найбільша перевага препарату в тому, що він є органічним і безпечним для здоровя!
- Продавец MyMedicUa
Пане Сергію, дякуємо Вам за позитивний відгук! Раді, що наш препарат врятував людині життя!
- Николай А***Отзыв от покупателя. Продавец: MyMedicUa
Придбав, дійсно вироблено в США, термін придатності значний.
Надіюсь що не доведеться використовувати, але в наш неспокійний час такий препарат має бути в аптечці обов’язково, особливо якщо немає навичок надання медичної допомоги.- Продавец MyMedicUa
Пане Миколо, дякуємо Вам за такий позитивний відгук!