Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Маска-сыворотка для удаления черных точек глубокая очистка LANBENA Blackhead Remover Mask №1 17 ml с бумажными полосками

• Отзывы про товар продавца Stunning
  • Ілля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning

Тільки бумага приклеїлась

Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  Stunning

Вітаємо. Нам прикро що не був отриманий бажаний результат, але проблеа швидше на в засобі а в тому як його використовували. Якщо Ви пишите що папір приклеївся, значить засіб працює. Якщо пори не почистились, значить обличчя не підготовили. Рекомендується перед використанням прийняти душ, або покласти тепле полотенце на обличчя щоб пори відкрилис. Тільки в такому випадку можна отримати гарний результат.

• Каміла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SaleRoom

Мені сподобалось абсолютно все. Дуже приємно за маленький подарунок. Дякую за чудове обслуговування.

Достоинства:
    Все на високому рівні
    Недостатки:
    Недоліків немає
    • Продавец  SaleRoom

Раді, що Вам все сподобалось, будемо раді бачити знову!

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SaleRoom

Продавець зв'язався майже одразу і запропонував кілька варіантів виправлення ситуації.
    Тому я дуже задоволена і товаром, і продавцем.

Достоинства:
    Дійсно хороший засіб, користуюсь не вперше
    • Продавец  SaleRoom

Дякуємо Наталія за відгук .Раді що все сподобалося , будемо раді новим замовленням !

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SaleRoom

коли отримала посилку, то здивувалась, що коробочка знизу волога, адже була запакована в додатково в пакет. Але відкривши коробку зрозуміла, що вона волога з середини - гель просто витік з баночки через погано закручену кришку

Достоинства:
    Дійсно хороший засіб, користуюсь не вперше
    • Продавец  SaleRoom

Добрий вечір Наталія! Дякуємо Вам за відгук, користйтесь із задоволенням)

• Ярослава Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SaleRoom

Реально працює. Для кращого результату повторюю процедуру декілька разів.

• Продавец  SaleRoom

Супер, дякуємо !Так дійсно , це один із топових продуктів від чорних цяток!