- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Объем: 50 мл
Спочатку покористувалась, потім вирішила написати. Крем чудово підійшов до моєї чутливої комбінованої шкіри взимку. Вже на третій день помітно гарний вплив. На літо треба буде подивитись щось менш поживне.
Дякую за подаруночок. Сиворотка теж чудова.- Достоинства:
- Дуже приємний на шкірі. Поживний, але не залишає відчуття жирності. Економний в споживанні.
- Недостатки:
- Не помітила.
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо, що обрали нас. Радіємо, що маєте гарні результати!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Объем: 50 мл
Замовила завдяки знижці і відгукам. З першого разу помітила результат. Після декількох використань шкіра зволожена, зменшилося покрасніння і покращився колір шкіри! Моя шкіра дуже вибаглива(комбінована,чутлива), спробувала вже безліч кремів, тому є з чим порівняти. Текстура на зиму ідеальна для мене. Як би знала, що він мені підійде то замовила б декілька штук. Дякую за оперативність, швидкість і якість, і за чудову ціну у ,,чорну п'ятницю,,)))
- Достоинства:
- Чудово зволожує, не дуже жирний. Підійшов для комбінованої чутливої шкіри.
- Недостатки:
- Ціна без знижки
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за зворотній зв'язок. Дуже раді, що все підійшло. Користуйтесь із задоволенням!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Взагалі не зволожує,використовую разом з сироваткою(
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Рекомендуємо Вам спробувати крем з серії 5 олій. Ймовірно Ваша шкіра потребує більш насиченого складу засобу для зволоження. Серед компонентів пропонованого крему є п'ять багатих та корисних для шкіри олій, він має задовільнити Ваші потреби.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Объем: 50 мл
Тепер мій улюблений крем
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Объем: 50 мл
Відмінний крем з чудовим складом. Замовила спробувати, хоча вже й розчарована у зволожуючих кремах. Моя шкіра настільки суха, що зволожити її дуже важко. Часто лущиться, є почервоніння. Але цей крем мене підкупив складом. Натуральні компоненти.
І я не розчарувалась. Крем справді гарно зволожує шкіру. Добре втирається, текстура досить рідка і не жирна(як на крем з маслами), а це великий плюс, адже немає жирного блиску на обличчі після нанесення. Тішить також, що крем універсального нанесення. Можна наносити і зранку, і ввечері.
Після використання немає алергії, жодного дискомфорту, липкості. Баночка економна і велика. Для одного використання потрібно мало крему.
Загалом дуже задоволена. Щиро рекомендую.- Достоинства:
- Склад, дієвий, гарно зволожує, не липне, економний