- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -2.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 6
Лінзи доставили швидко. Упаковка ціла. Дякую!
- Софія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -4.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
Отримала лінзи швидко.Все добре.
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Продавец Megaoptics
Дякуємо )
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
Купляла 6 штук, уже дві виявила з браком, ще одну не перевірила, бо довелось купити заміну в місцевій оптиці, де звісно дорожче . Зекономити не вдалось ((
- Достоинства:
- Дешевше
- Недостатки:
- Частина бракованих
- Продавец Megaoptics
Добрий день, нам дуже шкода, що так сталось. Напишіть будь ласка нам на вайбер для вирішення питання!
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -3.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Гарна якість, чудова ціна
- Достоинства:
- Гарна якість, чудова ціна
- Недостатки:
- Дар'я Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -5.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -1.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Дуже швидко відправили, прийшло буквально за один день. Гарне упакування лінз. Рекомендую
- Недостатки:
- Вікторія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -7.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Приємно здивували
Швидка доставка
Якісні лінзи - Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -7.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
Дуже якісні лінзи , замовляю вже не перший рік і дуже швидка відправка , дякую
- Достоинства:
- Якість , швидка відправка
- Недостатки:
- Дар'я Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -5.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
Супер!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 6
Замовляю не перший раз. Все чудово, дякую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -6.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
Вибачте. Проблема не в лінзах. Почалося запалення. Дуже перепрошую. Я почуваю себе дуже неприємно за цей відгук. Мені дуже шкода.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Megaoptics
Дякуємо, що повіломили. Нічого страшного, буває всяке. Виздоровлюйте!
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Дякую, добрі лінзи.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -5.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Все супер
- Достоинства:
- Швидка доставка, ціна
- Недостатки:
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Другий раз замовляю, все чудово
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -4.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 6
Швидко відправили, ціна актуальна. Термін до 29 року. Рекомендую
- Достоинства:
- Оперативність, ціна, обслуговування
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -1.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 6
Супер!!!!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -3.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 6
Приємна ціна , корисний товар , все добре
- Юрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -3.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Все супер, дякую
Замовлятимемо лінзи в подальшому по гарних акціях - Лана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -9.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
Все чудово! Лінзи свіжі, термін хороший, відправили швидко, прийшли в поштомат.
- Достоинства:
- Ціна, швидкість, обслуговування, доставка
- Недостатки:
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -5.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 6
Дякую, все добре.
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -3.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Швидко доставили в поштомат НП. Лінзи свіжі, строк придатності аж до 2029 року. Продукція дуже якісна. Чудова ціна. Економиш більше сотки на одній парі, якщо порівнювати з популярними мережами оптики. Рекомендую!
- Достоинства:
- Швидка доставка. Якісна продукція. Чудові ціни.
- Недостатки:
- Немає.
- Татьяна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
Чудові лінзи, рекомендую
- Недостатки:
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
Дуже швидко зв'язалися, перевірили деталі. Дуже вдячна! Вже не перший раз замовляю і всім рекомендую!
- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -5.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
Звичні лінзи по приємній ціні, доставили швидко.
Гарні лінзи, користуюся такими не один рік. Все одно, лінзи, це дуже індивідуальна тема, тому пробуйте і обирайте, які підходять саме вам.
Що до продавця, то все гарно, підтвердили замовлення, швидко відправили, пакування дуже гарне і зручне.- Достоинства:
- Для мене перевагою є товщина і здатність пропускати повітря
- Недостатки:
- Товщина, комусь це може спричиняти дискомфорт, але мені підходить
- Вікторія О***
Скажіть будь-ласка вони дуже тоненькі?
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -3.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
Чомусь упаковка приїхала не заклеєна, тобто уже відкривалась, закрито було всередину. Дивно. Побачила уже вдома.
- Продавец Megaoptics
Добрий день
У нас упаковка розрахована на 6 шт
Тому коли замовлення на 3 лінзи -ми вимушені відкрити упаковку
І залишити там 3 лінзи
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -7.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 6
користуюсь постійно, комфортні для очей
- Достоинства:
- дуже комфортні
- Недостатки:
- не виявлено
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -5.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 6
Продавець швидко реагує на замовлення, швидка доставка, рекомендую.
- Достоинства:
- Якісні лінзи, користуюся ними багато років))
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Megaoptics. Диоптрии: -5.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 6
Все сподобалось. Швидко, якісно. Рекомендую цей магазин.
- Достоинства:
- Дуже швидке оформлення замовлення та доставка! Рекомендую!!!
Дякуємо
- Софія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -4.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
У мене від ваших лінз подразнення. Очі печуть. Носити неможливо. Хоча я вже носила лінзи цього виробника, і все було норм.
- Недостатки:
- Гроші на вітер і носити неможливо
- Продавец ClearLook
Добрий день Софія! Нам дуже шкода що у Вас склалося таке враження щодо цих контактних лінз, адже торгуємо ми виключно оригінальним і сертифікованим товаром.
- Ксенія З***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Одна линза была порвана, вторая натирала. К тому же, у кого чувствительные глаза, они довольно плотные и будет не комфортно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Порванная линза.
- Катерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -2.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Замовляла 4 шт. Одразу одягнула одну пару, одна з них виявилася бракованою. Минулого разу замовляла, все було супер.
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -2.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Лінзи підійшли
- Достоинства:
- Чудова ціна
- АНДРІЙ П***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -2.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Все ок
- Недостатки:
- Аня В***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Хороші, якісні лінзи. Буду купувати і надалі.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -1.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Швидка доставка, якісна продукція. Дякую!