- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Britona
дзеркало можна і підвішувати на різні поверхні: двері, вікна, полички (розмір та конфігурація крючків дозволяє), так і просто ставити на тумбу щоб використовувати як трюмо.
- Достоинства:
- дійсно зручні розміри, якісне виконання
- Недостатки:
- поки не виявила
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Britona
Брав з півроку тому. Дуже задоволений. Як ціна стрижки стрибанула в космос, то купив собі перукарську машинку та це дзеркало. Стрижу себе ще краще ніж інші перукарі та не чекаю коли мене задорого хтось обкорнає, та занесе якусь болячку.
- Достоинства:
- Дуже зручні.
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Britona
покупкою задоволений
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Britona
Гарне дзеркало, хороший обзор, якісний товар
- Т. Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Britona
Чудова річ, коли хочеш сам себе постригти — повністю задовольняє. Єдине, що треба продумати, це де б знайти штангу, щоб підвісити трюмо гачками або вкрутити шурупи в стіну для кріплення. Я підвушую на час використання, потім складаю і ховаю до наступного разу, це дуже зручно, воно суперкомпактне. Дякую продавцю за акуратне пакування
- Достоинства:
- Компактність і функціональність
- Недостатки:
- В комплекті є щось типу гвіздків для кріплення, але вони примітивні
- Продавец Britona
Доброго дня, передзвонили
- ВІРАОтзыв от покупателя. Продавец: Britona
Прикольне
Вже сама себе підстригла))
Якщо скласти бокові дзеркала під 90°,то створюється калейдоскопічний ефект)) - Сабина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Britona
Супер, тепер можу фарбувати коси на потилиці без роздратувань.
- Достоинства:
- Портативне , не вимагає багато місця.
- Наталя Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Britona
Дзеркало сподобалося, дуже класне, продавця рекомендую !
- Достоинства:
- Класне дзеркало
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Britona
Швидко. Гарна якісь. Дякую!
- Ганна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Britona
Те що хотіла. Дякую!
- ЗояОтзыв от покупателя. Продавец: Britona
Чудове дзеркало та ще зі скидкою!
Нарешті дочекалась коли з'явилось в наявності і тепер можу легко бути сама собі перукарем.
Дякую за швидку доставку!- Достоинства:
- Зручне, легке, негроміздке
- Александра В***Отзыв от покупателя. Продавец: Britona
Загалом дуже гарне дзеркало. Єдиний мінус, за що зняла одну зірку, це спотворення відображення в двох бокових дзеркалах. Аж очі мурижить якщо довго дивитись. Але для самостійного фарбування це дуже класна річ, яку я можу рекомендувати зважаючи на вказаний недолік. Швидка доставка за що окреме дякую.
- Достоинства:
- Дуже зручне для самостійного фарбування волосся. Просто спасіння)
- Недостатки:
- Викривлення відображення в двох дзеркалах з трьох.
- Станіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Britona
Дзеркало не сподобалося. Деформація зображення відчутна ,бв двох бокових дзеркалах, особливо це помітно по центру бокових дзеркал, з країв не так викривляє. Запаковано дуже добре, все в плівці.
- Достоинства:
- Звичайне трьох стороннє дзеркало.Гарно запаковано.
- Недостатки:
- Деформація зображення
- Станіслав С***
Деформація відображення**
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: Britona
Зовсім відрізняється від того що на фото товара
- Достоинства:
- Дзеркало справді з боковими дзеркалами
- Недостатки:
- Отримав не те що на фото
- Сабіна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Britona
Супер!!!!! Я--перукар-колорист і нікому не довіряю фарбувати своє волосся. Переїхала ,а там одне дзеркало, трюмо перевозити дорого, навіть б/у, і ставити нікуди... А тут пудвісив, зробив усе і поклав на полицю
- Достоинства:
- Зручне, портативне