- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 30
Дуже доброї якості товар, відповідає опису, м'який і водночас цупкий дріт. Підключав газонокосарку та електрокосу, як на мене потужніше стало працювати на відміну від січення дроту 1.5
- Достоинства:
- 30 м
Передача папруги - Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец ФазаЛайт
Дякуємо за ваш детальний відгук!
Раді, що подовжувач виправдав очікування та добре показав себе в роботі з газонокосаркою й електрокосою. Дійсно, кабель 2×2,5 мм² забезпечує кращу передачу напруги та стабільнішу роботу потужної техніки. Бажаємо вам надійного користування!
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 5
Якісний товар.
- ГеоргійОтзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 15
Супер ціна на супер подовжувач. Брав для зарядки електроавто з вікна квартири. Не гріється зовсім (повністю розмотаний) при 10А і 2 кВт, як інші мої подовжувачі. Задоволений на всі 100 процентів! Дякую.
- Достоинства:
- Довжина, ціна, якість, еластичність, надійність конекторів.
- Недостатки:
- Валерий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 50
Все добре
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 5
Мало того що прислали не помаранчевий, а чорний, так ще вилка-вилка, а не вилка-гніздо :(((
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 10
Повністю задоволений придбаним подовжувачем
- Алексей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 10
працює добре, все добре
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 3
замовляв один подовжувач 5м, один подовжувач 3м...прислали 2 по 5м....
- Достоинства:
- товар задовільної якості
- Недостатки:
- продавці не увжні
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 10
Кабель справді зроблений якісно. До нього можна підключати декілька приладів, не хвилюючись що він нагрівається.
Єдине що мене засмутило, що мені попався кабель довжиною 8 м, 90 см. А замовляв я 10 м. - Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 50
Дуже якісний товр!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: illuminate. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 10
Подобається! На якість нарікань не має.
- Достоинства:
- Помаранчевий
- Недостатки:
- Не має довжини 10 м.
- Олександр
А скільки має?
- Ковтун В***Отзыв от покупателя. Продавец: illuminate. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 10
Товар качественный. Заводская упаковка.
- Достоинства:
- Цена. Сечение провода. Отечественный производитель.
- Недостатки:
- Время покажет. Хорошо бы, чтобы не было.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: illuminate. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 10
Дякую. Оперативно відправка. Якісний товар