Отзывы покупателей о Кокон - гнездышко позиционер для новорожденного съемным матрасиком - Ёжики и зайки - 88х55х12см
- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Колискова казка
Товаром задоволені на всі 100%. Це вже друга покупка даного кокона в даного продавця - річ прекрасна! Але! Вимога внести передоплату - ну таке собі. Якби не чітке завдання від дружини - відмовився б, і залишив неприємний відгук.
Штука поїхала в Каліфорнію, може подарунок не дуже дорогий чи значний, але він дуже корисний. Мати/тато може тримати малюка завжди перед очима, не важливо, де. До пів року цей кокон - мастхев. Якщо Вас передоплата не турбує - обов'язково купуйте! Мені ж такий випадок не дуже приємний.- Достоинства:
- Батьки можуть, до ~ пів року постійно тримати немовля в полі зору, класти майже на будь-яку поверхню поруч з собою. Річ чудова! Недоліків нема!
- Недостатки:
- Мені не сподобалася політика продавця стосовно передплати.
- Продавец Колискова казка
Добрий день. Дякуємо за відгук.
Стосовно передоплати- політика розетки зобовʼязує нас брати передоплату з клієнтів з середнім або низьким рівнем забраним замовлень.
Тому це не наша примха. З користувачів з високим рівнем викупу замовлень, передоплата не береться.
Дякуємо вам за замовлення. Гарного дня.
- Ліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Колискова казка
- Яна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Колискова казка
Дякую, дуже сподобався, швидка відправка та доставка, рекомендую.
- Віра-Михайлина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Колискова казка
Кокон супер,гарна якість та малюнки, великий того що він двосторонній.
- Продавец Колискова казка
Дуже дякуємо за відгук та замовлення!
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Колискова казка
Гарний, якісний кокон. Відправили швидко
- Продавец Колискова казка
Дуже вдячні Вам за замовлення та відгук!
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Колискова казка
Гарний, якісний кокон. Відправили швидко і швидко прийшов.
- Продавец Колискова казка
Дуже вдячні Вам за замовлення та відгук!
- Ліза Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Колискова казка
Не зручний в користуванні
- Достоинства:
- Гарний дизайн
- Недостатки:
- Дуже тонке дно кокона
- Продавец Колискова казка
Ви скоріш за все використовуєте товар не за призначенням (можливо, намагаєтесь в ньому переносити дитину), кокон використовується в дитячому ліжку, або на дорослій кроваті - головне його призначення - щоб дитина по боках була оточена бортиками і не скотилась з кроваті, та була як в обіймах. Дно у кокона поролонове(товщина 2см) воно повинно трошки пом'якшити матрасик кроватки і не служить повноцінним ортопедичним матрасом.
- Дементьева О***Отзыв от покупателя. Продавец: Колискова казка
Дякую,класний кокон,малюнок дуже ніжний і кольори пастельні,все гарно пошито і відповідає опису,ввічливий продавець
- Достоинства:
- Гарно виглядає
- Продавец Колискова казка
Дуже вдячні Вам за замовлення та відгук! Мирного неба!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Колискова казка
Быстрая доставка ) качество превосходное ) безумно понравилось спасибо Вам
- Достоинства:
- Всё
- Продавец Колискова казка
Шалено вдячні Вам за замовлення та відгук! Бажаємо міцного здоров'я малечі!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Колискова казка
Оформила замовлення, швидко зі мною звʼязалися та відправили товар. Гарні кольори кокон саме такий як в описі та на фото. Задоволена покупкою. Дякую!
- Достоинства:
- Кокон повністю відповідає опису
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Колискова казка
Дуже вдячні за замовлення та зворотній зв'язок. Щасливі, що Вам все сподобалось! Мирного Вам неба!
- Микола Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Колискова казка
Зв’язались в межах півгодини після створення замовлення. Вислали у перший робочий день. Зранку було вже у нас. Тканина якісна, кокон відповідає розмірам .
- Достоинства:
- Швидко відправили. Все згідно опису , задоволена вибором .
- Продавец Колискова казка
Дякуємо за замовлення та відгук.