- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS
Добрі хустинки,великий розмір,після прання стають приємні для користування,щільність звичайна,нормальна.
- Достоинства:
- Розмір
- Продавец SR GiftS
Добридень, Анно! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!
- Галина О***Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS
Замовила обидва варіанта набору хустинок сину до ДН. Прийшло замовлення швидко, виглядає дуже охайно та достойно. Впевнена, що сину сподобаються! Дуже-дуже дякую. За подарунок - особливе дякую, бо так приємно отримувати подаруночки
- Продавец SR GiftS
Галино! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. І так як вам сподобалася продукція і ви навіть залишили відгук, хочемо вас попросити оцінити наш товар, поставити зірочку. Будемо вам вдячні!)
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS
Замовлення прийшло дуже швидко.
Якість товара відмінна.
Дуже потішив подарунок .
Однозначно рекомендую!- Достоинства:
- Все супер
- Продавец SR GiftS
Добридень, Світлано! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо будете шукати ще подарунки, джутові сумки чи сувеніри — завітайте до нашої крамниці SR GiftS на Rozetka. Або просто введіть у пошук на Rozetka назву "Silk Route", щоб знайти всю нашу продукцію. Сердечно дякуємо, що обираєте нас!
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS
Якість гарна. Мені розмір зручний і практичний.
- Достоинства:
- Якісні
- Продавец SR GiftS
Добридень, Андрію! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!
- Геннадий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS
Влагу не впитывает. Можно вместо зонтика использовать.
- Достоинства:
- Размер.
- Недостатки:
- Хлопок - не хлопок
Шановний Геннадію,
Дякуємо за ваш відгук! Запевняємо, що наші носові хустинки виготовлені зі 100% натурального бавовняного волокна. Ефект тканини, який міг вас збентежити, найімовірніше, виник через те, що ми накрохмалили їх для кращого вигляду та довговічності. Сподіваємось, вони принесуть вам задоволення у використанні!
З повагою, Silk Route!