Отзывы покупателей о Взрослая Шапочка для плавания Renvo Keles Серый Уни OSFM (2SC100-02)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Отзывы про товар продавца Multi Athlet Store
  • Олена Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: White

Гарна шапочка. Добре тримається на голові. Волосся залишається сухим

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дуже дякуємо за відгук. Приємно, що шапочка Вам сподобалась, сподіваємось, що буде радувати не один сезон. Бажаємо виключно гарного настрою від занять у воді.

• Альона Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: White

Порвалася на пʼятий раз.

• Александра Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Red

Добре тримається, але волосся все одно мокре

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Раді, що шапочка добре тримається та зручна у використанні. Варто враховувати, що навіть силіконові моделі не завжди гарантують повну сухість волосся- їх основна функція це фіксація й зменшення опору у воді. Якщо важливо максимально зберігати волосся сухим, рекомендуємо розглядати менші за розміром моделі. Бажаємо комфортних тренувань у басейні!

• Аліна Б***

Купляла сину, на 10р. Сидить добре, зручна

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Радий, що шапочка добре підійшла сину та зручно сидить під час використання. Бажаємо комфортних тренувань і задоволення від плавання!

• Александра Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Red

Чудова шапочка, хороший матеріал

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Приємно знати, що шапочка сподобалась. Бажаємо комфортного плавання та задоволення від використання.

• Анна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Pink

Все як в описі. Дякую за якість

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Радий, що шапочка Вам сподобалась. Бажаємо комфортного користування!

• Щелкина Е***

Шапочку відправили швидко.
    Вона зручна, добре розтягується і не сповзає.
    Покупкою задоволена. Дякую.

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Приємно, що шапочка Вам сподобалась. Раді, що доставка була оперативною і Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного плавання.

• Віка М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Blue

В мене короткі нігті, не нарощенні, поправляла шапочку і вона надірвалася біля вуха. Все решта - без зауважень

Достоинства:
    Приємна на дотик, не рве волосся
    Недостатки:
    При використанні другий раз - надірвалася біля вуха
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Шкода, що виникла така ситуація. Врахуємо це зауваження для подальшого контролю якості та врегулювання ситуації. Дякуємо, що поділилися досвідом.

• Вячеслав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Blue

Швидка доставка. Товар відповідає заявленим характеристикам. Дуже дякую!

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Приємно, що товар відповідає очікуванням. Цінуємо вашу довіру та бажаємо приємного користування!

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Grey

Добра, середньої щільності

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Раді, що шапочка вам підійшла. Бажаємо приємного використання та гарних тренувань!

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Pink

Гарна і практична.

• Андрей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Grey

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Blue

Швидка відправка товару. Дуже гарна якість, купила дві такі шапочки для своїх дітей(6 і 11 років)сидить ідеально(брала саме ось ці для дорослих). Товар рекомендую.

Достоинства:
    Якість, підходить для дітей ідеально, волосся залишається максимально сухим після плавання
    Недостатки:
    не виявила
  • Костянтин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

Шапочки супер, не тиснуть на голову

Недостатки:
    Якщо басейн дуже сильно хлорований, то на чорному після висихання - видно білі плями.
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що Вам сподобалась шапочка. Комфорт наших клієнтів — один із наших пріоритетів, і ми раді, що дана модель виправдала Ваші очікування. Дякуємо за ваш вибір!

• Костянтин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

Шапочки супер, не прижимають дуже сильно голову.

Достоинства:
    Не прижимає, зручна, стильно виглядає
    Недостатки:
    Видно білий наліт після плавання, тому треба додатково відмивати після хлорованого басейну.
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за Ваш відгук! Чудово, що Вам сподобалась шапочка. Наліт на шапочці може залишатись з різних причин, але в 99% це пов'язано зі складом води басейну. Сподіваємося, що шапочка буде зручною і надійною під час плавання. Дякуємо за Ваш вибір!

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

Сидить та виглядає нормально, ще не пробував в басейні

Недостатки:
    Відкриваючи заводське пакування, ти не очікуєш взяти в руки шапку яка повністю пильна та грязна
    • Продавец  Multi Athlet Store

Добрий день, дуже вдячні за Ваш відгук. Шапочка не брудна, вона оброблена спеціальною пудрою, щоб вона не злипалась і, як наслідок, не пошкоджувалась в процесі зберігання. Якщо її не використовувати- Ви просто отримаєте шапочку, яку потрібно було б "роздирати" силою щоб приміряти. Пудра дуже просто змивається під проточною водою.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

Гарна шапочка, відповідає опису. Не надто туга, можна сховати під неї жіноче волосся середньої довжини.
    Досить добре захищає волосся від намокання.

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді чути, що вам сподобалася наша шапочка. Ваші коментарі дуже важливі для нас, і ми вдячні за ваш вибір і довіру до нашого продукту!

• Сергей

Хорошее качество. Не тонкая. Если волос много- не подойдет

Достоинства:
    Толщина материала
    Недостатки:
    Пока мало эксплуатировал
  • Лина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Blue

Хорошая шапочка,на голове сидит плотно, воду не пропускает.

Достоинства:
    Качество
  • Ірина Н***

Гарна якість

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо вам за ваш відгук. Ми раді, що вам сподобалася якість продукції. Швидка доставка - наше пріоритетне завдання, і ми намагаємося забезпечити максимальну зручність для наших клієнтів. Сподіваємося, що наша шапочка служитиме вам довго і доставлятиме тільки позитивні емоції під час плавання. Дякуємо за ваш вибір і довіру!

• Карина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Blue

Шапочка дуже сподобалась, є з чим порівняти. Товстий силікон, добре тягнеться і без стороннього запаху. За таку ціну просто супер, однозначно рекомендую.

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо вам за ваш вичерпний відгук! Ми раді, що шапочка для плавання виправдала ваші очікування і навіть перевершила їх. Вашу рекомендацію ми приймаємо як найвищу похвалу і, сподіваємося, продовжити тішити вас якісними продуктами та чудовим обслуговуванням. Якщо у вас виникнуть ще якісь питання або побажання, не соромтеся звертатися - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за ваш вибір і рекомендацію!

• Яковчук Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Blue

приємний матеріал,добре сидить на голові.

Достоинства:
    ціна,якість
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо вам за ваш відгук! Ми раді, що шапочка для плавання вам сподобалася. Ми цінуємо вашу довіру до нашого бренду і сподіваємося, що звернетеся до нас ще. Якщо у вас виникнуть ще якісь питання або побажання, будь ласка, звертайтеся - ми завжди раді допомогти! Дякуємо за ваш вибір!

• Яковчук Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

замовлення прийшло шквидко. шапка добре тримається і нема відчуття дискомфорту.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо вам за ваш відгук! Ми дуже раді, що ваше замовлення прийшло швидко і що шапочка вам сподобалася. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потреби в майбутньому, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Дякуємо за ваш вибір!

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

Вроде ок, не с чем сравнить, раз сходил, не знаю на сколько хватит, приложу фото

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо Вам за залишений відгук з фото. Дуже приємно, що залишилися задоволені покупкою. Сподіваємося, що Ви отримаєте тільки позитивні емоції від використання шапочки.

• Каролина С***
    Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Pink

Дякую магазину за зворотній звʼязок. Дуже приємно

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Шапочка підійшла по розміру, воду не пропускає. Плотно стискає голову.

Дякуємо за відгук! Чудово, що Ви залишились задоволеним шапочкою для плавання Renvo Keles. Бажаємо тільки продуктивних тренувань!

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Користуюсь майже рік. Доволі зручна і міцна.

Дякуємо за відгук. Приємно чути, що шапочка для плавання Renvo Keles служить уже довгий час і залишається зручною та міцною. Це хороший показник довговічності, якості матеріалу та моделі вцілому. Бажаємо й надалі комфортного користування та легких тренувань у басейні!

• Алена г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Порвався коли одягала.так і ні разу не користувалась . Дарма викинуті гроші. Хто несе відповідальність за такий неякісний товар? Хтось зробить заміну чи повернення коштів?

Достоинства:
    Недостатки:
    Ніколи не купуйте

Дякуємо за відгук і шкода, що з шапочкою виникла така ситуація. Щоб ми могли розібратися, будь ласка, надайте фото або додаткову інформацію щодо розриву (шапочка порвалась через брак, Ви зацепили нігтями, одягали згідно інструкції). Дана модель виконана з товстого та якісного силікону і при вірному використанні вона служить роками. Якщо це виробничий дефект, техпідтримка допоможе вирішити питання обміну чи повернення коштів.

• Віталій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

На третий раз в бассейне при надевании кусок резины оторвался в районе уха)

Достоинства:
    Недостатки:
    Шапочка не продержалась трёх посещений бассейна как порвался кусок возле уха

Дякуємо за відгук. Силіконові шапочки доволі еластичні й розраховані на регулярне відвідування басейну, проте при сильному натягуванні чи різкому зніманні можуть з’являтися пошкодження в місцях найбільшого навантаження, зокрема біля вух. У більшості випадків дана шапочка служить дуже довго. Щоб уникнути подібних ситуацій, рекомендуємо одягати й знімати шапочку, як це вказано в інструкції і не розтягувати її тримаючи тільки пальцями в районі вух.
      Дякуємо, що поділилися досвідом, і сподіваємося, наступна експлуатація буде комфортною та без проблем.

• Віталій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Удобная, практичная ,плотно прилегает голове.

Недостатки:

Дякуємо за відгук. Радий, що шапочка зручна та добре прилягає. Це важливі переваги для комфортних занять у басейні чи відкритій воді. Бажаємо приємного плавання!

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Покупал две разного цвета себе и жене. Сидит на голове комфортно, длинные волосы убрать получается без проблем, волосы не вырывает. Покупал по акции так что по цена-качество все очень хорошо

Дякуємо за відгук. Чудово, що шапочки добре підійшли обом. Бажаємо зручного користування та приємного плавання!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

М'яка та досить еластична шапочка.Тягнеться в цілому досить добре. Одягати її легко. В цілому товар відповідає своєму опису. Беремо вже другу таку від цієї фірми, тільки в різних кольорах. Нарікань поки що немає.

Дякуємо за відгук. Приємно знати, що шапочка сподобалась як за якістю, так і зручністю у використанні. Ваша повторна покупка — найкращий підтвердження довіри. Бажаємо комфортного плавання!

• Марія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купувала собі в басейн. Користуюсь вже півроку і задоволена. При тому що маю довге волосся і натягую шапочку велику гульку - досить зручно

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:

Дякуємо за відгук. Радий, що шапочка служить вже тривалий час і підійшла для довгого волосся. Бажаємо приємних тренувань у басейні!

• Марія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Постійно користуюся шапочкою у басейні вже пів-року
    Якість виправдала всі очікування
    Одягаю на гульку з волосся

Достоинства:
    Недостатки:
    Жодного

Дякуємо за відгук. Раді, що шапочка стабільно служить уже довгий час та зберігає якість, навіть, при регулярному використанні. Бажаємо і подальшого комфортного плавання!

• Алёна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Шапочка гарна. Вона трішки більша, ніж всі з цієї категорії,на один сантиметр(в опису є фото з розміром). І це дійсно відчувається. Легко одягати Вона м'яка, ніжна до волосся. Глубоченька, вуха закриває. Не ковзає. Біла, начебто сніжна. Приємно торкатися. Підійде і для чоловіків і для жінок. Така собі - унісекс. Дуже стильна, тільки лейба і нічого зайвого. Шапочка класно виглядає. Є мішечок для зберігання.Мені сподобалась! Раджу.

Достоинства:
    Дуже м'яка, гарно тягнеться.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо за докладний і щирий відгук. Приємно знати, що шапочка сподобалась як зовні, так і за відчуттями в користуванні. Вдячні за рекомендацію та довіру!

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Шапочка не для дорослих, дуже мала і для довгого волосся точно не підходить.

Достоинства:
    Матеріал із якого зроблена якісний.
    Недостатки:
    Підходить тільки для дітей

Добрий день, прикро, що дана модель не підійшла. Вона розрахована на обхват голови до 60 см (дана інформація є в описі) також для довгого волосся є спеціальні моделі, такі як Renvo Garda та Abira. В будь-якому разі, радимо робити примірку шапочок при отриманні, щоб бути впевненим на 100%, що дана модель Вам підійде, адже різних форм і розмірів шапочок для плавання є дуже багато.