Отзывы покупателей о Взрослая Шапочка для плавания Renvo Garda Белый Уни OSFM (2SC1201-03)

Оценка пользователей 3.82/5
  • Отзывы про товар продавца Multi Athlet Store
  • Альона Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

Шапочка якісна, але розмір маленький. Брала на довге волосся і вона замала.

Достоинства:
    Якісь
    Недостатки:
    Розмір
  • Тарас П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

Порвалася при першому одяганні.

• Продавец  Multi Athlet Store

Добрий день, якщо шапочка порвалась по шву- зверніться до магазину з проблемою та Вам без проблем зроблять заміну. Але якщо розрив відбувся не по шву- рекомендуємо одягати шапочку для плавання тільки згідно інструкції, адже силікон дуже легко пошкодити нігтями при необережному одяганні.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Pink

Отличная

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: White

Шапочка відразу виявилась дещо завеликою на стандартну голову і постійно пропускала воду. Але найголовніша проблема - вона порвалася через 4 місяця користування.

Достоинства:
    Красива
    Недостатки:
    Недовговічна
  • Артур Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

Не підходить для великої голови, більше для дитини чи підлітка.

Достоинства:
    непогана якість
    Недостатки:
    Не підходить для великої голови, більше для дитини чи підлітка
    • Продавец  Multi Athlet Store

Добрий день, дана модель розрахована для обхвату голови до 65 см, або для плавців з довгим волоссям. Шкода, що Вам не підійшла, на жаль, це максимальний розмір, що у нас є.

• Иван П***

Хорошая шапка

Достоинства:
    Для большой головы подходит.
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді чути, що вам сподобалася наша шапочка. Ваші коментарі дуже важливі для нас, і ми вдячні за ваш вибір і довіру до нашого продукту!

• Игорь У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: White

Хорошая шапочка. Жене понравилась. Цена адекватная.

Достоинства:
    Хорошее соотношение цена- качество.
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо вам за ваш відгук про нашу шапочку для плавання! Ми раді, що вона сподобалася. Ваш відгук важливий для нас, і ми сподіваємося продовжити радувати вас своїми продуктами та обслуговуванням у майбутньому. Дякуємо за ваш вибір!

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Щільний матеріал, дуже цікавий ефект як ящірка)) сину сподобалась

Дякуємо за відгук. Приємно, що шапочка для плавання Renvo Garda сподобалась Вам та сину, дійсно, щільний матеріал добре тримає форму та комфортно "сидить" під час плавання. Бажаємо гарних тренувань в басейні.

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Гарної якості, колір бомбезний, але характеристика «підходить жінкам із дуже довгим волоссям» явно перебільшена. Хотілося б більший запас для волосся.

Дякуємо за відгук. Приємно чути, що шапочка сподобалася за якістю та кольором. Зауваження щодо об’єму прийнято і ми вже працюємо над моделлю із більшим запасом простору для волосся. Бажаємо комфортного користування та зручних тренувань у басейні!

• Яков Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарна шапка для плавання, але на велику голову 60см не підійшла.

Достоинства:
    Товста
    Недостатки:
    Відсутні

Дякуємо за відгук. Приємно, що ви оцінили якість та щільність матеріалу шапочки. Гадаю, що на наступний сезон зможемо забезпечити моделями великого розміру.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Вода все одно затікає під шапку. У мене довге густе волосся брала саме цю, бо було написано що підійде. На жаль буду купувати іншу.Шкода

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Вода затікає під шапку.Волосся повністю мокре.

Добрий день, дуже прикро, що шапочка Вам не підійшла. На жаль, не існує універсальної шапочки, яка підійшла б всім на 100%, вода може потрапляти в 2х випадках- це якщо обхват голови менший за вказані розміри шапочки (що малоймовірно), або через дуже довге волосся. Так як «довге волосся» не являється конкретним заміром- ми завжди рекомендуємо робити примірку шапочки, щоб вона точно підійшла по розміру, дана модель може не підійти (це виключно з нашого досвіду) якщо волосся доходить до низу спини і далі. Перепрошуємо за дану ситуацію, сподіваюсь, що Ви знайдете для себе ідеальну шапочку.

• Євгеній Т***

Я купив білу з вухами цього ж виробника. Матеріал сподобався. Хочу цього ж виробника тільки без вух. Бо не зручно, вода всеодно затікає і ті вуха постійно закручуються. Порадьте шапочку для коротко стриженого чоловіка ухилянтського віку) Колір бажано білій, або сірий, або чорний. Дякую

Добрий день, можете розглянути для себе "класичну" модель Renvo Keles арт 2SC100-03. Сподіваюсь, що вона Вам сподобається, але все ж наполегливо рекомендую зробити її примірку при отриманні.