Отзывы покупателей о Детские очки для плавания Renvo Apure Anti-fog JR Мятный Лавандовый OSFM (1SG100-0910)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Отзывы про товар продавца Multi Athlet Store
  • Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Mint

Дякую дитині підійшли вона задоволена

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Радий, що окуляри підійшли дитині , приємно знати, що маленький плавець задоволений. Бажаємо гарних тренувань і тільки позитивних вражень у воді!

• Анна К***

Хороші за свої гроші

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Раді, що товар виправдав очікування . Бажаємо приємного користування!

• Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Blue

Купила племіннику. Задоволена співвідношенням ціни і якості. Відправили швидко.

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Mint

Не протікають . Дитині сподобалися .

Достоинства:
    Колір, якість
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що окуляри для плавання не протікають і сподобались вашій дитині. Ваше задоволення якістю нашого продукту дуже важливе для нас. Сподіваємось, що окуляри будуть довго служити і приносити радість вашій дитині під час кожного використання. Дякуємо за ваш вибір!

• Уляна С***

Підійшли)

Дякуємо за відгук. Чудово, що окуляри Вам сподобались. Бажаємо зручного користування!

• Маргарита П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Mint

Окуляри дуже приємні кольори, для дитини в самий раз, купляли спеціально для басейнах

Дякуємо за відгук. Радий, що окуляри підійшли дитині та сподобались за зовнішнім виглядом. Бажаємо комфортного користування під час занять у басейні!

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Mint

Мякі, не тиснуть, зручні, не пропускають, дитині 5 років комфортно в них.

Дякуємо за відгук. Радий, що окуляри виявилися зручними та сподобались дитині. Бажаємо комфортних занять у воді та гарного настрою!

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Mint

Дитина була у захваті, шкода що швидко порвалися.

Достоинства:
    Недостатки:
    Швидко рвуться

Дякуємо за відгук. Радий, що дитині сподобались окуляри, але дуже шкода, що виникла дана проблема з міцністю. Всі окуляри проходять декілька ступенів перевірки, звісно це не гарантія 100%, що все буде ідеально, але ми прагнемо до цього. Можливо, пошкодження сталось через зовнішні фактори. Ще раз перепрошую за дану незручність і ситуацію передамо до відповідного відділу щоб більше такого не повторилось. Сподіваюсь, що це не сильно засмутило маленького плавця та не завадить подальшим заннятям у воді.

• Ксения Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Mint

Дуже сподобались ці окуляри! Колір мʼятні/лавандові, гарне поєднання кольорів донька плаває у них із задоволенням! Дякую!

Достоинства:
    Колір, гарний дизайн, зручні
    Недостатки:

Дякуємо за відгук та довіру. Раді, що окуляри сподобалися та принесли задоволення від використання.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green-Yellow

Дитячі окуляри для плавання Renvo Apure Anti-fog JR жовто-салатові відмінної якості, синочок (4 роки) дуже задоволений.

Достоинства:
    - Якісний товар;
    - Стильний дитячий дизайн;
    - Гарна посадка.
    Недостатки:
    Відсутні.

Дякуємо за Ваш відгук! Чудово, що окуляри Renvo Apure Anti-fog JR стали вдалим вибором для вашого сина. Бажаємо приємного користування та гарних тренувань у басейні!

• Андрій

На мальчика 5 лет оказались большие.
      Эти очки на 10 + , возможно даже старше.