Отзывы покупателей о Детская Шапочка для плавания Renvo Orta JR Голубой OSFM (1SC400-04)

• Отзывы про товар продавца Multi Athlet Store
  • Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Blue

Шапочка супер. Брали на обхват 48 см, дитині 1.3, розмір підійшов, не давить як силіконові, дуже задоволена

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що шапочка ідеально підійшла Вашій дитині. Нехай маленький плавець отримує лише задоволення від купання!

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Blue

Шапочка супер ! Дитині на 4 роки підійшла !)

Достоинства:
    Матеріал
    Недостатки:
    Потрапляє вода
  • Нина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Blue

Шапочка хороша. По розміру підійшла. На голові сидить добре. Дитині подобається. Хлопчику чотири роки . Але у воді ще не пробували

Достоинства:
    Не давить на вушки
    Недостатки:
    Поки що не знайшла
    • Продавец  Multi Athlet Store

Ніно, добрий день. Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук. Сподіваємося, що син отримаєте тільки позитивні емоції від використання.

• Мала Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Гарна, але нам на 4 роки виявилась велика в об'ємі. Матеріал приємний.

Достоинства:
    Зручніша ніж резинові

Дякуємо за відгук.Приємно, що шапочка сподобалась за матеріалом та комфортом, ця модель, і справді, зручніша для дітей за силіконову. Шкода, що Вашій дитині вона виявилась завеликою- з віком "сяде" ідеально. Бажаємо тільки гарного настрою від занять у воді.

• Юрій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Гарна, якісна та зручна шапочка. Дитина використовує із задоволенням.

Достоинства:
    Гарна якість

Дякуємо за відгук. Приємно знати, що шапочка зручна та подобається дитині. Бажаємо приємних занять у басейні!

• Інна Х***

Шапка підійшла на дитину 2 роки, зручно одягати, тягнеться, не тисне

Достоинства:
    Легко тягнеться, приємна на дотик

Дякуємо за відгук. Радий, що шапочка комфортно підійшла дитині та легко одягається без зайвого тиску. Бажаємо зручного користування та приємних занять.

• Юля П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Прикольна, перша, найулюбленіша шапочка для плавання
    Принт яскравий, не тисне голівку ( купувала дитині 1, 5 року). Принт з часом не пошкодився, користуємося 2 рази на тиждень вже півроку. Малюку подобається.

Достоинства:
    Виконує свої функції
    Недостатки:
    Не знайдено

Дякуємо за відгук. Чудово, що шапочка стала улюбленою та добре служить протягом тривалого часу. Бажаємо приємного користування і радісних моментів у воді!

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Гарна шапочка, для хлопчика 4,5 роки підійшла, не сильно тісно сидить але і не злітає

Достоинства:
    Ціна, швидко сохне, зручна
    Недостатки:

Дякуємо за відгук. Приємно, що шапочка добре підійшла дитині. Бажаємо комфортних занять у воді та лише позитивних вражень.

• Людмила Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Сподобалась і дитині і мамі)
    На вік 4 роки з малим об'ємом голови, трішки велика, але не сповзає. Зручна, комфортна, гарний малюнок та яскравий колір, приїхала щей в спеціальному зіп-чохлі, зручно носити в басейн

Достоинства:
    Комфортна

Дякуємо за відгук. Радий, що шапочка сподобалася і дитині, і мамі — це найкраща оцінка. Бажаємо комфортного плавання та гарного настрою!

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Дуже зручна шапочка, дитині майже 5 років, підійшла чудово. Сам одягає і каже, що йому в ній комфортно, не стискає, як силіконова.

Достоинства:
    М'яка, якісна, гарний малюнок.
    Недостатки:
    Не виявили

Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що шапочка сподобалася Вашій дитині та забезпечує комфорт. Зручність і правильна посадка справді важливі для маленьких плавців. Бажаємо тільки приємних моментів під час плавання!

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Шапка супер. Брали на 4 роки,то навіть трохи із запасом буде.

Достоинства:
    Дуже мякенька. Яскрава картинка
    Недостатки:
    Не знайдено

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що шапочка Вам сподобалася і, навіть, має запас, що дуже зручно для зростаючої дитини. Приємно знати, що ви оцінили її яскравий дизайн. Сподіваємося, вона стане надійним і комфортним супутником для плавання. Дякуємо за ваш вибір!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Гарна шапочка, завдяки матеріалу легко одягається і не тисне голову. Купувала на вік 4 роки.

Достоинства:
    Гарний малюнок, зручна, ціна не велика.
    Недостатки:
    Трохи мокре волосся

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що вам сподобалася шапочка, сподіваємося, що вона буде довго служити і приносити тільки радість вашій дитині. Дякуємо за ваш вибір!

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StrikeUp. Цвет: Blue

Носимо із задоволенням

Достоинства:
    Дуже зручна, не давить вушка
  • Христя К***

Все підійшло,шапочка гарної якості

Дякуємо за відгук. Бажаємо комфортного використання та приємних занять у воді.

• Юра М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Классная шапочка не каких нарикань.
    Заказали сразу две ,одну на подарок крестной.

Достоинства:
    Дуже приятный материал,теплый и без алергенный. Для меня ето самый важный показатель качества,Я очень доволен .
    Недостатки:
    Нету

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що Ви задоволені шапочкою настільки, що вирішили замовити ще одну на подарунок. Це справді важливий показник якості, і ми раді, що наш продукт відповідає Вашим очікуванням. Дякуємо за довіру та Ваш вибір!

• Пастух А***

Шапочка

• Юлия К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Дуже дякую розетка за оперативне обслуговування! Шапочка на 4 рочки підійшла і ще є запас !

Достоинства:
    Матеріал
    Недостатки:

Дякуємо за Ваш відгук і теплі слова! Раді чути, що шапочка підійшла дитині. Оперативність обслуговування для нас дуже важлива, і ми вдячні, що ви це оцінили. Дякуємо за Ваш вибір і довіру до нашого магазину!