- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop
Вообще не работают))снижают звук ровно как обычные наушники
- Данило К***Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop
Нема ефекту
- Продавец HiShop
Продублюємо відповідь з минулого Вашого відгуку з уточненнями з чим порівнювався ефект. "навушники з noise canceling на набагато кращі" - звичайно ж ТАК, навушники, з активним шумоподавленням, ціна яких 2-3-5 тисяч грн, і Беруші за 199 грн - порівнювати недоречно.
- Продавец HiShop
Зверніть, будь ласка, увагу, що це звичайні беруші з м’якого силікону вартістю 199 грн, а не електронні навушники з технологією active noise canceling, які коштують у межах 2–4 тисяч гривень.
Беруші знижують шум до 30–32 дБ, що є дуже хорошим показником для пасивного захисту слуху — вони допомагають приглушити фонові звуки, наприклад, хропіння, шум транспорту чи гул кондиціонера, але не можуть повністю «відключити» звук, як активні навушники
- Калиниченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop
Хорошие беруши , со своей задачей справляются )
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop
Пользовалась редко, но через полгода беруши разделяются на две части при вынимании из ушей - одна часть останется в ухе, вторая в руках. Уши тоже болят от них каждый раз. Абсолютно не стоят своих денег….
- Продавец HiShop
Людмила, ми бачили Ваш відгук, що у Вас болять вуха. З Вашого замовлення прошов уже рік, за цей час схожих скарг на цей товар - НЕ БУЛО, то ж проблема схоже на Вашій стороні.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop
Прекрасний товар
- Достоинства:
- Удобні, та добре знижують рівень шуму
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец HiShop
- Косовська В***Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop
оптимальні за свою ціну, але мені не зовсім підійшли
- Достоинства:
- звук подавляють добре
- Недостатки:
- для моїх вух дещо завеликі, тому трохи біль є
- Володя В***Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop
Пользуюсь больше полугода. Со своими обязанностями справляются на 5. Дискомфорта и боли от них не замечал.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: HiShop
Глушать гірше за одноразові, але на відміну від одноразових не випадають з вух. Якщо покласти голову на подушку вухом то давлять. В цілому сподобались - краще за одноразки, але вже замовив ще іншої конструкції - коротше ще в пошуках максимально можливого ідеалу.
- Достоинства:
- не випадають
- Недостатки:
- недостатньо глушать, давлять якщо покласти голову на подушку вухом
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: HiShop
я купляв декілька різних моделей (5-6) , саме ці - для моїх вух виявились оптимальними з точки зору ефекивності-зручності-невипадання і тп і щоб менше давило (є ефективніші по поглинанню для будівельників, але вони більше давлять уві сні)
- Продавец HiShop
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: HiShop
- Євген З***Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop
Неплохие беруши за своб цену
- Достоинства:
- Хорошо глушит звук
- Недостатки:
- Болят уши если спать с ними
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: HiShop
Комфортно сидять та ефективні проти сусідів
- Продавец HiShop
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop
Беруші самі по собі непогані, але після їх використання в мене дуже болять вуха.
- Продавец HiShop
А інші беруші коли використовуєте теж болять? Чи попробували тільки ці, болчть - значить проблемам в товарі?
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop
Все підійшло,не заважають, звукоізоляція хороша.Рекомендую всім.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop
Очень довольна покупкой. Беруши действительно экранируют звук. И действительно - гипоаллергенные. И моются.