- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Брала на подарунок. Зручний гаджет. Чоловік задоволений. Найбільше сподобалося, що браслет автоматично робить беззвучні сповіщення, коли розуміє, що спиш. І прикольний будильник на браслеті, вібрує на руці - будить) Носить не знімаючи, і спить з ним)
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Браслет сподобався. Дякую продавцю!!!
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
До товара питань немає, але кошмар відбувався на пошті
Моє ПІБ вказано було неправильно, номер телефону був вказаний неправильно, ледве забрав посилку, і це претензія не до пошти, а саме до відправника, а так в цілому товар непоганий- Достоинства:
- Ціна, якість, матеріали
- Недостатки:
- Відправник погано читає
- Продавец Spirite
Вибачте за помилку
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Нотатка собі: звертати увагу на негативні відгуки. Продавець продає браслет з _КИТАЙСЬКОЮ_ локальною версією прошивки!!! Інформація про це відсутня будь-де на сторінці опису товару. Відповідно працює через танці з бубном, додаток доводиться качати десь з просторів інтернету, додаток після встановлення місцями українською, місцями англійською, а місцями і китайською мовами. Встановлення на телефон дитини з налаштованими обмеженнями Family Link - додаткова і окрема частина квесту. Не раджу.
- Достоинства:
- Воно працює.
- Недостатки:
- Все інше.
- Продавец Spirite
Інформація про це вказана в назві))
Додаток офіційний mi fitness все працю коректно , при реєстрації регіон Китай треба вказати - Елена С***
У меня три раза продавец переспросил, видела ли я это перед покупкой.
По опыту работы с браслетом - так и не поняла в чем разница... Если что-то не работает - попробуйте подключиться через приложение zepp life
- Андрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Гарний браслет зарядка акумулятора тримає довго
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- В приложении немає української мови
- Продавец Spirite
Мова підтягується та яка налаштована в телефоні
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Все працює
- Достоинства:
- Відмінна якість
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Отримав вчасно, швидко підключив,рекомендую!
- Вікторія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Дякую, все дуже добре. Отримала швидко, налаштувала самостійно без проблем. Перед цим була 6 модель. Цей браслет сподобався.
- Достоинства:
- Українська мова, легке налаштування
- Лесюк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Без допомоги не змогла налаштувати. Ті хто налаштовували сказали, що в інструкції недобрий Gr код.
- Достоинства:
- Є українська мова. Купували дитині. Дуже задоволена.
- Недостатки:
- Важкое налаштування
- Продавец Spirite
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Наконец то с 3 попытки купил то что искал.
До этого были 2 подделки.
Браслет сразу подключился. Был приятно удивлен, что сразу на украинском языке.- Достоинства:
- е украіньска мова
- Продавец Spirite
Ралі що вам сподобалось звертайтесь)
- Євген Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Ті кому не має мозгів правильно підключити не купляйте часи чудові підключились чудово продавцю велике дякую
- Достоинства:
- Товар чудовий
- Продавец Spirite
Раді що вам сподобалось) звертайтесь
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Відгук вкрай негативний. Браслет прийшов з китайським меню, не можливо його було підключити, бо він працював тільки в Китаї. Продавець спілкувався дуже зневажливо. Відмовлялся 5 днів від повернення товару, маніпулював інформацією. Історія ще не закінчилась, бо товар у нас ще не прийняли, але ми просили про повернення з першого дня покупки.
Не рекомендую купляти у цього продавця. Світлини листування та браслета з рекомендаціями бути в Китай додаються.- Продавец Spirite
А чому ви не пишете що ви не хочете його підключати по інструкції яку вам надали відразу?
- Продавец Spirite
І що ви нас ображали і кричали чому ви про це не пишете?
- Продавец Spirite
Товар який був у використанні поверненню не підлягає
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Все чудово
- Недостатки:
- Немає інструкції на українській мові, для новачків буде важко запустити
- Продавец Spirite
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Дякуємо
- Саша С***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
супер.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Працю добре, нарікань не маємо, якість хороша
- Достоинства:
- Якісні
- Недостатки:
- Не помітили
- Продавец Spirite
- Овчиннікова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Рекомендую
- Достоинства:
- Швидка доставка, годинник класний гарно працює Легкий в налаштуваннях
- Недостатки:
- Не побачила
- Продавец Spirite
Раді що вам сподобалось) звертайтесь
- Анастасія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Браслет орієнтований на китайський регіон, тому при підключені до пристрою треба буде вказувати у додатку MiFitness регіон Китай. В загальному основні функції виконує, але рекомендую пошукати інші варіанти.
- Продавец Spirite
Ви користувалися браслетом це по перше,по друге не в загальному виконує основні функції а ідентичний з європейською версією, по третє ви не бачили коли оформляли замовлення що це китайська версія?
- Продавец Spirite
Товар який був у використанні не підлягає поверненню
- Продавец Spirite
При реєстрації вказуєте регіон Китай і все працює як в європейській версії
- Сидоренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Варто попереджати про це при продажі. Загалом радив би шукати товар у іншого постачальника, якщо ви звикли до свого додатку на телефоні і не хочете його змінювати.
- Недостатки:
- Браслет не підтримується в Україні. Не під всі додатки його можна підключити. На додаток MiFitness він не стане, система постійно писатиме, що даному регіоні він не підтримується. Альтернатива - Zepp Life
- Продавец Spirite
Це не правда з mifitnes працює , при реєстрації треба вибрати регіон Китай
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
В першу чергу мене обурило хамське відношення продавця , продавець не цінує клієнта. Я не вперше купую на розетці, але з таким зіштовхнулася вперше.Особо браслетом не задоволена, ті відгуки позитивні які я читала не відповідають даному товару який отримала. Сенсор на браслеті спрацьовує при другому- третьому дотику батарея тримає тиждень , а не ту кількість днів яка вказана на сайті. У мене 6 років був мі 3 я до цього часу на нього не жаліюсь , але єдина проблема уже у ньому сідає дуже швидко батарея, змушена була купувати новий але новий не виправдав моїх сподівань. Продавця і товар не рекомендую!!!!
- Достоинства:
- Кольоровий
- Недостатки:
- Сенсор і батарея
- Продавец Spirite
В чому проявилось хамство? В тому що ви не відповіли ні на один дзвінок менеджера за 3 дні? А потім вам не сподобалось що потрібно було внести передоплату так як ви ігнорували всі дзвінки ? Це ви вважаєте хамством??)))
- Продавец Spirite
Ті всі відгуки саме про цей товар)))
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Я не знаю що була за проблема але для налаштування довелось гарно поморочитись хоч і побила як казав продавець. А так добре працюють, ніяких нарікань не має
- Продавец Spirite
Добрий день) для налаштування мови потрібно вказати регіон Китай при реєстрації і потім оновиться мова телефону
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Браслет чудовий все добре
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Продавець швидко звʼязався уточнив деталі і одразу ж вислав товар. Смарт годинник відповідав опису. Я задоволена, рекомендую)))
- Достоинства:
- Швидко, актуально, якість
- Недостатки:
- Не побачила
- Продавец Spirite
Раді що вам сподобалось, звертайтесь ))
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Всім задоволенні. Дякую!
Будь ласка)
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Мене повністю влаштував. Звірила показники з додатком Гугл фітнес, плюс-мінус зійшлось
- Достоинства:
- Зручний в користуванні
- Недостатки:
- Не шукала
- Продавец Spirite
Раді що вам сподобалось звертайтесь)
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Часи якісні,задоволена покупкою.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Дякую за обслуговування та покупку. Браслет придбала у подарунок. Дитина отримує задоволення
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
1. инструкция в коробке только на китайском языке!
2. привязать к программе Mi Fitness можно только если указать в программе Mi Fitness страну "Китай" !- Достоинства:
- работает
- Недостатки:
- 1. инструкция в коробке только на китайском языке! 2. привязать к программе Mi Fitness можно только если указать в программе Mi Fitness страну "Китай" !
- Продавец Spirite
Добрий день так це ж китайська версія , в товарі вказано)
- Іванна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Все супер! Жодних зауважень немає!
- Продавец Spirite
Раді що вам сподобалось звертайтесь))
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Чудовий фітнес-браслет, виникли труднощі з налаштуванням, але після підказки продавця все вирішилось. Добре працює, зручний у використанні.
- Продавец Spirite
Раді що вам сподобалось звертайтесь))
- козаченко д***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite
Все супер