Отзывы покупателей о Водонепроницаемые смарт-часы COLMI P71 с сенсорным экраном и Bluetooth, бежево-золотистые (77953511)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Отзывы про товар продавца Disero
  • Ксенія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет корпуса: Beige. Цвет ремешка: Beige

Товар мені дуже сподобався! Зображення чітке, хоча спочатку думала, що буде менш яскравим. Але коли побачила — була приємно здивована. Заряджається досить швидко, колір стильний, усі необхідні функції присутні. Задоволена покупкою!

Достоинства:
    Чітке та яскраве зображення

Швидка зарядка

Стильний колір

Усі необхідні функції присутні

Відповідає очікуванням і навіть приємно здивував

Ремінець приємний на дотик, зручний у носінні
  • Гриненко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет корпуса: Beige. Цвет ремешка: Beige

Заряду хватає - на 10 днів
    Діти задоволені

• Продавец  Disero

Дарина, дякуємо за Ваш відгук!
      Нам важливо знати думку наших покупців, яка ґрунтується саме на практичному досвіді!
      бажаємо, щоб годинниик радував і малечу, і Вас!

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет корпуса: Violet. Цвет ремешка: Violet

Пропрацював 2 місяці, екран пішов смугами і перестав працювати

• Саша Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Forward. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Добре

• Ольга Р***

Не знаю як відправлять на цей раз, але попередній відправили швидко. Замовила вже другий раз, спершу для одного вихованця, а тепер для іншого. Працює все добре, є українська в меню. Багато функцій, дітям подобається
    Маю надію, що і цей працюватиме добре.

Достоинства:
    Українська мова в меню, відносно невисока ціна.
  • Так

Підключив все працює, рекомендую

• Вячеслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Добре ТУТ. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Норм. Працюють вже рік.

Достоинства:
    Норм
    Недостатки:
    Відсутні
  • Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Добре ТУТ. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Beige. Цвет ремешка: Gold

Годинник отримала швидко. Легко підключився, працює нормально.

• Юрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopyy. Цвет корпуса: Purple. Цвет ремешка: Purple

Хороший годинник за свої гроші

Достоинства:
    Швидкість
    Недостатки:
    Немає української мови
  • Костянтин Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Добре ТУТ. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Purple. Цвет ремешка: Purple

Норм

• Артур К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopyy. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold

Куплявся в подарунок, дуже сподобався, функцій достатньо.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якщо виключити чи розрядиться батарейка то потрібно заново все налаштовувати.
  • Проноза А***

Швидка відправка, годинник відповідає всьому що пред'явлено всім задоволені

• Яна П***

Дякую за годинник,поки все чудово.

Достоинства:
    Продавець відповів на всі запитання,дуже швидка доставка.
    Недостатки:
    Поки немає
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopyy. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

По функціоналу класний. Дизайн класичний. Батареї при активному користуванні 3 дні. Норм за ці кошти.
    Слабкий корпус. Через 4 місяці користування корпус кріплення ремінця тріснули вушка. Тепер не можливо носити на руці.

Достоинства:
    Функціонал, дизайн.
    Недостатки:
    Слабкий матеріал корпусу
    • Продавец  Shopyy

Вітаємо! Нам шкода, що товар залишив у Вас негативні враження. Ця модель досить якісна. Можливо Вам попався брак, але на жаль термін гарантійного періоду до цієї моделі закінчився.

• андрей к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Цвет корпуса: Black

Я замовив годинника чорному кольорі,отримав ,жовтий

• Вова П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopyy. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Все супер, подарунок мамі, дуже сподобався...

• Іван Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopyy. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold

Не показує чи заряджає чи ні....буває зеленим блимкає....

Недостатки:
    Щось не зрозуміло з часами, з 25 ращу покащало що йде заряддання, і не заряджає, перепробував 2 блоки, 2 повербанки, ще годину почекаю чи зарядиться чи ні.
  • Надія К***

Все супер, часи класні

• Виктория К***

Купила в марте месяце, спустя четыре месяца уже не работают, просто перестали включаться

• Продавец  Добре ТУТ

Чому не звернулись до нас? Можливо там просто зарядний кабель потрібно замінити

• Виктория К***

Дело не в зарядном устройстве, оно зарядило часы до 100%, а после какого то периода часы просто выключились на руке и больше не включились

• Продавец  Добре ТУТ

Скиньте фото якою зарядного блоку щоб можна було побачити його характеристики

• Владимир М***

Усе добре!

• Володимир Ш***

Купував на подарунок донці, задоволена!

• Наталія С***

Хороший годинник

• Андрій С***

Годинник працює добре,заявлені функції всі в наявності,батарея тримає добре!

Достоинства:
    Ціна,функціонал,батарея!
    Недостатки:
    За місяць користування не виявлено!
  • Виктория К***

Часы очень классные, много функций, подключились к телефону без проблем

Достоинства:
    Доступная цена
  • Наталія Б***

Можна користуватися. Точність крокоміра ідеальна (коли працює), точність іншого не перевіряла.

Достоинства:
    Є тонометр
    Недостатки:
    Заряд тримає менше, ніж указано + Крокомір іноді погано працює в приміщеннях
  • Олександр М***

На свої гроші класні часи) рекомендую

• Аліна М***

Підкажіть, будь ласка, скільки днів тримають заряд?

• Олексій Г***

Чи є в годинику браузер та доступ до галереї?

• Катерина Г***

Задоволена, саме, те що хотіла. Ще не розібралися як здійснювати дзвінки, щось важкувато, через раз виходить.

• Мария К***

Скажіть будь ласка на якій мові меню?