- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Shusha. Вес 1 шт: 2 кг
Попросив відправити швидше - відправили. Дякую
- Продавец Shusha
Добрий день .Щиро дякуємо за ваш відгук
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Вес 1 шт: 2 кг
Пишу відгук, бо сама вичитувала відгуки, щоби зорієнтуватися. Маю двох девон рексів. В одного ФІП, вже кінець лікування, на щастя позитивний кінець. На цей корм перейшли, бо все у нього було погано, що при його діагнозі очевидно. Корм йому не подобався. Перші дні він ним блював. А от другому котові корм сподобався і він охоче жер з миски побратима. Домішувала в цей корм старий, для запаху. Поступово перейшли таки на нього. До речі, другий кіт блював від гастро роял. А цей корм йому ок. Короче. Вагу набирають, стілець гарний. УЗД черевної в обох чудове, а той що з ФІПом тільки ще трохи печінка довідновлюється. Пройшли якісь плями на шкірі і між пальцями на лапах.
Найскладніше було їх перевести на цей корм. Вже доїдають третю пачку.- Достоинства:
- Пройшли плями на шкірі. Покращення на УЗД черевної порожнини
- Недостатки:
- Ціна. Але, що поробиш
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Вес 1 шт: 2 кг
Royal мабуть змінив формулу саме цього корму, тому що по формі та на запах він відрізняється від попереднього. Кішка його їсть дуже неохоче. Буду шукати інший варіант з гіпоаллергенних.
- Наталья Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Вес 1 шт: 2 кг
Товар хороший. Сроки тоже. Доставка долгая. Это мне не понравилось
- Недостатки:
- Долгая доставка
- Продавец Petsplay
Наталія, дякуємо за зворотній зв'язок! Ми працюємо над скороченням термінів відправки товару.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Вес 1 шт: 2 кг
Єдиний корм на українському ринку, який допомогає при жорсткій аллергії.
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Чорна кішка. Вес 1 шт: 2 кг
Дуже класний корм. Призначив ветеринар, бо в киці хронічний панкреатит та проблеми з травленням, від всіх кормів їй погано. Після переходу на цей корм взагалі нема проблем вже як два місяці - від інших їй було погано кожні два тижні, та приходилось давати їй таблетки, знеболюючі та навіть робити крапельниці( я не фанат роялу, але як сказали вже два ветеринари, саме цей дуже якісний, аналогів немає таких же по якості, там чистий гіпоалергенний дегідрований білок. То я рада, що киця добре себе почуває, бо перед цим я витратила на її лікування тисячі доларів та боялась що вона не проживе довго. Тепер маю надію, що проживе, буду брати тільки такий корм, ніякого іншого
- Достоинства:
- Лікувальна дієта
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pets Favorite. Вес 1 шт: 2 кг
Швидка доставка і ціна нижня за середню на ринку. Дякую
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Чорна кішка. Вес 1 шт: 2 кг
Якісний магазин, приємне обслуговування, відправили дуже швидко. Єдиний корм, що підходить коту при харчовій непереносимості.
- Оксана в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Кот ест, без удовольствия правда
- Достоинства:
- действительно не вызывает аллергию
- Женя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Корм хороший, при аллергии подходит коту. Упаковке хватает на несколько недель, экономнее брать большую упаковку.
- Дмитрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Корм соответствует описанию, помог при пищевой аллергии
- Достоинства:
- все соответствует описанию
- Недостатки:
- не обнаружено
- Марина Ч***Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Кот не ест от слова совсем. На 5й день голодания мы сдались и купили прежний корм
- Достоинства:
- Не удалось выявить
- Недостатки:
- Кот не ест
- Яковенко Т***Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
У кошки бывают некоторые проблемы с пищеварением, обратили внимание на этот корм. нам он подошел. Время от времени покупаем его, чередуем с другими кормами. Кошкой воспринимается хорошо, поедает с большим аппетитом.
- Достоинства:
- кошке нравится