- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Black
Товар бомба, головне щоб добре носився
- Достоинства:
- Добре що є защібка
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Red
Хороший варіант
- Достоинства:
- Ціна, застібка
- Майя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Black
Супер ремешок!
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Lime Green
Суперова річ за свої гроші. Зручний, міцний, добре виглядає. Сам не розстібається, що важливо при заняттях спортом і особливо в басейні. Попередній прослужив близько двох років
- Баланович О***Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Grey
Відповідає опису та фото...вибирав серед усіх вибрав цей і по відгуках і вигляду...поки задоволений...побачимо скільки послужить...рекомендую
- Продавец mrk.store
Дякуємо за такий приємний відгук! Раді, що Вам все сподобалось! Нехай ремінець тішить вас щодня! Будемо раді Вам знову!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Dark Blue
Дуже зручний , якісний , в міру м'який . Багато перепробувала після оригінального , цей самий самий для мене
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Жалкую, що придбала один
- Продавец mrk.store
Щиро вдячні за інформативний і такий приємний відгук! Раді, що Вам все сподобалось! Нехай ремінець тішить Вас щодня! Будемо раді Вам знову!
- Черныш В***Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Grey
Отримала ремінець, трішки розчарувалась. Очікувала, як попередній, на кнопці. А тут застібка. Але хочу сказати- здорово. Не шкодую , що замовила два в різних кольорах. Дякую.
- Достоинства:
- Застібка, якіст
- Алиса К***Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Grey
Супер, рекомендую)
- Продавец mrk.store
Дякуємо за позитивний відгук! Раді, що Вам все сподобалось! Нехай ремінець тішить Вас щодня! Будемо раді Вам знову!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Light Pink
Гарний ремінець, гнучкий, приємний на дотик і до тіла. Колір відповідає фото.
Хотіла саме із застібкою, бо оригінальні ремінці у мене час від часу розстібались, так я і загубила минулий мібенд.- Достоинства:
- Має застібку, яка не розстібнеться сама.
- Недостатки:
- Спати в ньому не так зручно через застібку. Мені вона тиснула на руку і залишала слід, якби я її не регулювала.
- Ілля П***Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Black
Классный и удобный ремешок . КАЧЕСТВЕННЫЙ .
Рекомендую , одобряю , целую , обнимаю - Мельник Л***Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Lime Green
Ремінець якісний.Рекомендую .
- Достоинства:
- Якість і ціна