Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Беспроводная гарнитура Hoco S19 с шумоподавлением |ENC, Mono, Bluetooth 5.0, 9 Hours, Type-C| black

Оценка пользователей 4.67/5
  • Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Нечто громоздкое. На ухе плохо держится. Амбушюры чересчур большие (по длине), из-за чего заушник не примыкает к уху, а стремится соскочить с него. Звук (слышимость) не понравился, местами как в туннеле (глуховат). Возврат.

Достоинства:
    Их мало.
    Недостатки:
    См. комментарий
  • Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Користуюся рік. Дуже задоволений.

Достоинства:
    Гучна. Добре фільтрує шум. Мене також добре чують. Дуже комфортна дужка і амбрашура.
  • Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Все оперативно і у відповідності з описом

• Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Після пів року користування відійшла внутрішня плата контакту зарядного роз'єму.
    Пристрій було відправлено на діагностику ( продавець не запропонував скинути фото, щоб подивитися, чи немає механічних пошкоджень).
    Після отримання продавцем пристрою на діагностику - мені в грубій формі було відмовлено у гарантійному ремонті, оскільки на їх думку - це механічне пошкодження.
    Відправлення новою поштою за мій рахунок в обидві сторони.
    Не рекомендую співпрацювати з цим продавцем.

• Продавец  M Energy

роз'єм зарядки поламаний механічно. можливо при зарядці був вплив на штекер через що розламався роз'єм.
      Вам ніхто не відмовляв в "грубій формі" вам повідомили що це механічне пошкодження. запропонували скинути фотографії щоб ви могли побачити про що йде мова.
      на механічні пошкодженя товара жоден виробник або магазин не давав і не дає і не буде давати ніяких гарантій.
      Дивно що ви цього не знали.
      Ми не мали від вас просити ніякі фотографіі . ви доросла людина з критичним мисленням і самі все прекорасно розцмієте. але чомусь іирішили зіграти в цю гру "а раптом прокатить" .
      ні не прокатить . дякуєм за відгук.

• Андрій Б***

Чому не було зразу запропоновано надіслати фото пристрою для визначення механічних пошкоджень?
      Як так може механічно пошкодитись внутрішня плата роз'єму, при цілому зовнішньому роз'єму і пазу для кабеля зарядного пристрою?

• Продавец  M Energy

ми не знаємо як так може пошкодитися але воно пошкоджено. можливо коли був вставлений кабель то якимось чином на нього подіяли, умовно: сіли або щось на нього поклали або ще все що зхавгодно. це очевидно що воно поламано. це не плата, це частина конектора "type-c".
      ми не можемо передбачити заздалегідь всі ситуації і 14834546 варіантів розвитку подій. ми розраховуємо що люди відрізняють коли товар поламано механічно і коли це якась внутрішня проблема.
      так самом ожемо спитати і у вас , чому ви самі не запропонували надіслати фото якщо це видно візуально? ми б могли одразу по фото сказати що це пошкодження.

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Найкраща в доній ціновій категорії

Достоинства:
    Якість звуку
    • Продавец  M Energy

• Даньшин П***

Отлично

• Александр Б***

Не подошёл на мое ухо
    Как вернуть?

Достоинства:
    Не успел оценить
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  M Energy

Легке повернення в застосунку Нова Пошта

• Александр Б***

Навiщо менi додаток?
      Я запитав як повернути!!

• Продавец  M Energy

Створюєте в додатку нова пошта Легке повернення і повертаєте

• Олексій Г***

Все супер!
    Ухо працює добре,доставка-блискавка!!!

• Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук, були б вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замолвлення :)

• Дмитро І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Класна гарнітура. Удобна на вусі, легенька, вухо не болить навіть за цілий день користування.
    Хватає на два дні розмов. Співрозмовник гарно чує, і його гарно чути.
    Дуже задоволений нею.

Достоинства:
    дуже удобний і якісний
    Недостатки:
    не побачив
  • Сергей С***

все чудово. звук. динамік