- Антон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Классная, компактная
- Достоинства:
- Компактная
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бирюзовый
Задоволенi, дякую.
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Дякую, сподобалось
- Достоинства:
- Гарна скринька
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
Дуже сподобалась скринька. Прийшла якісна, без недоліків. Вмістилися всі золоті прикраси. Все гарно, тільки не вистачає дірочок для сережок конго та з англійським замком.
- Достоинства:
- вмістка.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бирюзовый
Цікавий бокс, дівчина задоволена, шуткує, що якщо вкрадуть, то все гарненько зібране завчасно в одному місці.
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бирюзовый
Скринька норм.
Дівчина каже - дуже гарна.
Враховуйте, що скринька малувата, на основних картинках цього не помітно. Орієнтовний розмір 2 ладоні.
Але місткість - нормальна. - АннаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бирюзовый
Чудова скринька, дуже вмістка, гарна якість
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Скринька прийшла без пошкоджень, дякую продавцю)
- Достоинства:
- Гарний маленький органайзер для прикрас.
- Недостатки:
- не має
- Марія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
При першій же спробі відкрити відсік для підвісок - розклеїлась середня планка, та що для кульчиків. Взагалі є враження, що поклеєно погано. Розчарована, бо зовні виглядає гарно і мала би бути дуже зручною.
- Достоинства:
- Дизайн, зручні відсіки
- Недостатки:
- Поклеєно погано, розклеїлась планка для кульчиків
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Гарна і зручна . Мені дуже сподобалась.
- Достоинства:
- Немае
- Недостатки:
- Немае
- Продавец VM HOUSE
Олено, дякуємо Вам за відгук на цю Скриньку для прикрас, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.
Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Зоряна М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Гарна, мила та зручна шкатулка, багато відсіків, придбала, щоб брати із собою у подорожі. Зручно, рекомендую!
Вітаємо Вас, Зоряно!
Ми раді, що Вам сподобався наш товар і наш сервіс. Дійсно ця Шкатулка для прикрас дуже якісна і Ваш відгук дуже допомогає наступним замовникам.
Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Купив на подарунок. Дякую за відмінний сервіс, все вчасно!
Олексію, доброго дня!
Щиро вдячні за Ваш відгук! Раді, що скринька для прикрас стала чудовим подарунком і що Ви залишилися задоволені нашим сервісом. Для нас дуже важливо забезпечувати не тільки якість товарів, але й своєчасну доставку, щоб Ваші покупки приносили лише позитивні враження.
Якщо у Вас будуть додаткові питання або потреби, ми завжди готові допомогти. Сподіваємось, що Ви знайдете ще багато корисних речей у нашому магазині. Ознайомитись з повним асортиментом можна за посиланням: ссылка
Дякуємо за вибір і чекаємо на Ваші нові замовлення!
- Кристина З***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Мені сподобалось абсолютно все: обслуговування, товар, спосіб доставки, ціна, менеджер магазину чудова людина. Дякую!!!- Продавец VM HOUSE
Христино, щиро дякуємо Вам за відгук. Це дуже важливо для нас.
І ми дуже раді, що Вам сподобалася ця Скринька для прикрас і наш сервіс.
Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!
- Вікторія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Чудово як для цієї вартості. Шкатулка зручна, компактна і містка.
- Продавец VM HOUSE
Вікторіє, нам дуже приємно чути від Вас слова вдячності!
Ми дуже раді, що ця Шкатулка скринька для прикрас сподобалася Вам.
Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Дуже сподобалась. Дякую за гарне обслуговування.
Аліно, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам за відгук і за довіру. Щиро дякуємо за Вашу підтримку і рекомендації.
Ми дуже раді, що Вам сподобалася ця Скринька для прикрас.
Якщо у Вас виникнуть будь-які питання по наших продуктах, будь ласка звертайтеся до нас. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного.
Будемо раді бачити Вас знову. З повагою, VMHouse
- Светлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Шкатулка шикарная и вместительная. Купила для доченьки, она очень довольна, закажу и себе такую. Спасибо!
Світлано, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.
Дуже раді, що Вам і Вашій донці сподобалася ця Скринька для прикрас.
- Ліза Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Скринька дуже гарна та якісна.
- Продавец VM HOUSE
Лізо, дякуємо Вам, що обираєте нашу продукцію, а також за Вашу оцінку і відгук.
Раді, що ця Скринька для прикрас сподобалася і виправдала Ваші очікування.
- Роман Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Дуже гарна шкатулка. Донька дуже задоволена.
Вітаємо Вас, Романе!
Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам і Вашій доньці сподобалась скринька для прикрас. Цей органайзер дійсно створений, щоб стати стильним та зручним доповненням для зберігання коштовностей. Сподіваємось, він принесе ще більше радості і користі в повсякденному житті.
Якщо матимете бажання, звертайтесь до нас з додатковими питаннями або новими враженнями. Ми завжди раді допомогти!
Окрім того, запрошуємо переглянути інші наші товари, де знайдете безліч цікавих пропозицій: ссылка
- Влада Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
Задоволена покупкою. Шкатулка повністю відповідає фото, вона зручна, містка, має багато відділень для прикрас, сама шкатулка приємна на дотик і зовні і всередині. Проблем із замовленням чи доставкою не виникало. Рекомендую!
Доброго дня, Владо!
Щиро дякуємо за Ваш розгорнутий відгук! Дуже раді чути, що шкатулка для прикрас виправдала Ваші очікування і відповідає всім параметрам, які Ви оцінили — зручність, місткість і приємні матеріали. Приємно знати, що процес замовлення і доставки також пройшов без проблем. Ваші рекомендації надихають нас продовжувати забезпечувати високий рівень сервісу.
Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання або Ви захочете переглянути інші наші товари, будемо раді бачити Вас у нашому магазині: ссылка. В нас багато стильних та функціональних рішень для організації Ваших прикрас!
- Кароліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
Скринька дуже якісна, як я і очікувала. Максимально задоволена покупкою. Дякую!
Шановна Кароліно, вітаємо!
Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Радий, що скринька для прикрас відповідає Вашим очікуванням і Ви залишилися настільки задоволені. Приємно знати, що наша продукція приносить задоволення клієнтам — це мотивує нас продовжувати створювати стильні та якісні речі.
Не забудьте, що у нашому магазині є ще багато цікавих пропозицій для організації прикрас та інших корисних речей! Ознайомитися з ними можна тут: ссылка. Сподіваємось, Ви знайдете щось ще для себе чи на подарунок.
З найкращими побажаннями, команда VMHouse
- Глеб Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
Замовив на подарунок. Скринька сподобалася, гарний колір, зроблено якісно, багато відсіків.
Все вчасно оформили. Чудовий сервіс. Рекомендую!- Продавец VM HOUSE
Шановний Глеб,
Дякуємо за Ваш відгук про нашу скриньку для прикрас! Ми раді, що Вам сподобалося. Ваша оцінка є дуже важливою для нас. Хочемо повідомити, що ми маємо інші моделі шкатулки за формою, розмірами, кольорами, тому, обов'язково подивіться наш асортимент ссылка. Якщо у Вас є запитання чи побажання, звертайтесь до нас. Ми завжди раді допомогти. Дякуємо за Ваш вибір та за те, що поділилися вашим досвідом з нами.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Замовлення отримала швидко ,гарно упаковано ,без ушкоджень .Фото відповідає дійсності.
- Достоинства:
- Скринька гарна ,прикраси зручно розташувалися в ній.Придбала на подарунок ,дуже сподобався.Купувала по акції,акційна ціна дуже приємна .
- Недостатки:
- Немає.Все сподобалось.
- Продавец VM HOUSE
Шановна Марина,
Дякуємо за ваш відгук про нашу скриньку для прикрас! Ми раді, що вона вам сподобалася. Ваша оцінка є дуже важливою для нас. Хочемо повідомити, що у нас є цей товар і в інших кольорах, тому якщо ви зацікавлені, обов'язково подивіться наш асортимент. Крім того, ми пропонуємо іншу модель у менших розмірах, яка може вас зацікавити. Ви можете ознайомитись за посиланням ссылкаЯкщо у вас є питання або побажання, звертайтесь до нас. Ми завжди раді допомогти. Дякуємо за ваш вибір та за те, що поділилися вашим досвідом з нами. Гарного дня.
- ІринаПродавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Я не розумію позитивних відгуків чи то мені не пощастило.Якість скриньки погана,сам матеріал білий дуже тонкий як плівка,на верхній кришці якийсь шматок клею..всередині теж сліди клею і деякі частини не приклеєні.На панелі для сережок дірочки взагалі пробиті лише з одної сторони,тобто треба якось дирявити самій вручну.Я вже замовляла різні кейси для прикрас ,але ця жахливої якості тому не купила ..добре шо вибрала післясплату.Оглядайте замовлення продавця бо продають брак!і при цьому обманюють в описі де пишуть що самі перевіряють якість на виявлення браку.
- Достоинства:
- Швидка доставка.На цьому переваги закінчуються.
- Недостатки:
- Погана якість матеріалу,вимазана клеєм,всередині не доклеїно,нема дирочок під сережки,пробиті не наскрізь.Явний брак продають.Обманюють в описі.Фото додаю.
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fast Sale. Цвет: Розовый
Скринька відповідає фото, рожевого кольору, має різні відділення для каблучок, сережок та інших прикрас. Дуже містка та копактна, гарна для подорожей.
- Недостатки:
- Недоліків не виявила
- Назар Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Розовый
Забрав товар. Вдома переглянув - низька якість, десь замінник вже почав піддиратись.
Таке собі, не дуже якісна обшивка, хоча в середині все ергономічно і гарно продумано.- Продавец UrbanDreams
Дякуємо за ваш відгук
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Бирюзовый
Твердий, гарний вигляд, багато різних відділень під будь-який вид прикрас. Зручно.
- Достоинства:
- Твердий, гарний вигляд, багато різних відділень під будь-який вид прикрас
- Євгенія В***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Черный
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BoxShop. Цвет: Белый
Купував дружині на подарунок, їй сподобалась.
- Достоинства:
- Не велика та і не маленька, вмістка. Виглядає гарно в цьому кольорі і матеріалі.
- Недостатки:
- Час покаже. Невеликий недолік - перетинки нижнього відділу слабовато фіксуються, но не критично.
- Продавец BoxShop
Вітаємо!
Щиро дякуємо за відгук. Дуже приємно, що скринька стала вдалим подарунком.
Будемо раді новим замовленням!
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный
Дякую буду ще замовляти.
- Продавец UrbanDreams
Щиро раді, що замовлення Вам сподобалось. Дякуємо за відгук :)
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Молочный
дойшла посилка вчасно . логістам окреме дякую
- Достоинства:
- дочка в захваті дякую
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Черный
Все ок, нормана якість на цю ціну
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Пудровый
Дуже зручний органайзер для зберігання... виглядає стильно... дякую за швидку доставку...
- СніжанаОтзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Синий
Швидко відправили, дякую
- Достоинства:
- Зручна та естетично гарна
- Недостатки:
- Відділ сережок тільки для гвіздочків
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fast Sale. Цвет: Пудровый
Все супер. Дякую.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Бирюзовый
Гарна, зручно зберігати прикраси
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Бежевый
Користуюсь вже майже рік, дуже задоволена, все на місці, навіть при частому користуванні на скринці не з'явилось потертостей, кнопка працює на відмінно
- Достоинства:
- Зручність, матеріал
- Продавец ILLUSIONEE
Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!