Отзывы покупателей о Шкатулка для украшений VMHouse органайзер для драгоценностей футляр для ювелирных изделий и часов бирюзовый (0090-0004)

Оценка пользователей 4.82/5
  • Отзывы про товар продавца VM HOUSE
  • Ілона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бирюзовый

Чудова, мила скринька! Для прикрас- те, що треба! Акуратна, компактна, красива, незамінна річ для кожної дівчини

• Харченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бирюзовый

Хороша, компактна річ. Дуже зручна для подорожей. Єдине що при перегортанні сережки з відсіків перемішуються але то таке.)

Достоинства:
    Маленька, зручна
    Недостатки:
    Не перегортати!)
  • Ольга П***

Супер!

• Максим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Гарна скринька

• Дарья Г***

Гарна скринька)

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый

Дуже зручний органайзер. Згодом замовила ще один, так я мені його виявилось замало. Прийшов швидко, без дефектів, сторонніх запахів. на ці гроші - топ

Достоинства:
    Класний органайзер за таку ціну
    Недостатки:
    Треба було зразу брати два))
    • Продавец  VM HOUSE

Ірино Сергіївно, вітаємо Вас!

Дякуємо за Вашу оцінку нашого товара, а також за те, що довіряєте нам. Дуже приємно, що це вже друга Скринька для прикрас яку Ви замовили. Також ми раді, що цей органайзер сподобався Вам.

• Мирослава Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый

Нормальна скринька! Відповідає фото.

Мирославо, вітаємо Вас!

Дякуємо за Вашу оцінку нашого товара. Дуже раді, що ця Скринька для прикрас виправдала Ваші очікування.

• Любовь Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый

Відповідає своїй ціні. Мене все влаштовує. Дякую.

• Продавец  VM HOUSE

Любове, дякуємо Вам за позитивний відгук на нашу продукцію!

Дуже раді, що Скринька для прикрас виправдала Ваші очікування.

Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Петрик Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый

Замовлення прийшло швидко, картинці та размірам відповідає. Коробочка дуже благенька, тканина на дотик неприємна.

Достоинства:
    Ціна , можна розмалювати.
    Недостатки:
    Дешевий матеріал
    • Продавец  VM HOUSE

Галино, дякуємо Вам за відгук на нашу скриньку для прикрас, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.

Абсолютно згодні з Вами і підтримуємо Вас. Дуже доступна і приємна ціна, функціональна, а ще, при бажанні, можно розмалювати. Визнаєм, внутрішній матеріал скриньки не є преміум класу, але свої задачі за свою вартість виконує.

• Віта Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый

Гарна компактна скринька. Зроблена аккуратно. Зручна для подорожей.

Достоинства:
    Гарно зроблена, компакта.
    • Продавец  VM HOUSE

Віто, дякуємо за Ваш вибір, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами!

Будемо раді бачити Вас знову.

• Якімченко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бирюзовый

Дуже красива скринька для прикрас, доця задоволена.Дякую.

Достоинства:
    Зручна, компактна,яскрава
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  VM HOUSE

Вітаємо, Наталіє!

Дякуємо за чудовий відгук! Раді чути, що Ваша донька залишилася задоволена скринькою для прикрас. Ми завжди прагнемо створювати не тільки функціональні, але й стильні товари, тож приємно знати, що скринька виявилася і зручною, і яскравою прикрасою для її кімнати.

Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання чи захочете переглянути інші корисні та красиві товари для організації простору, будемо раді бачити Вас у нашому магазині: ссылка. Впевнені, що знайдете ще багато цікавого!

• Лариса Г***

Замечательная шкатулка!

Шановна Лариса,

Згодні, вона чудова! Дякуємо за Ваш відгук про нашу скриньку для прикрас! Ми раді, що Вам сподобалося. Ваша оцінка є дуже важливою для нас. Хочемо повідомити, що ми маємо моделі інші за формою, розмірами, кольорами, тому, обов'язково подивіться наш асортимент ссылка. Якщо у Вас є запитання чи побажання, звертайтесь до нас. Ми завжди раді допомогти. Дякуємо за Ваш вибір та за те, що поділилися вашим досвідом з нами.

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый

Аккуратно сделаная. Красивая небольшая, хорошая молния. Девушке понравилось. Все отлично.

Достоинства:
    Удобная
    • Продавец  VM HOUSE

Вітаємо Вас, Олександре!

Дякуємо Вам за відгук і приємні слова щодо нашої скриньки для прикрас. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю виконання, а Ваша дівчина оцінила красу та зручність цього органайзера. Раді, що всі деталі, включно з надійною блискавкою, виправдали Ваші очікування.

Якщо у Вас виникнуть запитання чи бажання переглянути інші варіанти, завжди будемо раді допомогти. Запрошуємо також ознайомитися з іншими нашими товарами за посиланням: ссылка, де Ви знайдете ще багато цікавого для себе чи на подарунок.

• Криворук Л***
    Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Гарна скринька, але зламаний замок. Повернула

• Віра Л***
    Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый

Купила внучці цю гарну шкатулку. Їй дуже сподобалась.

• Продавец  VM HOUSE

Віро, дякуємо Вам, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивними враженнями про неї! Нам дуже приємно!

Нам також дуже приємно, що ця Скринька органайзер для прикрас сподобалася Вашій внучці.

• Анастасія Ф***

Товар відповідає опису

Достоинства:
    Досить зручно
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный

Зручний органайзер. Рекомендую.

• Продавец  UrbanDreams

Щиро раді, що замовлення Вас сподобалось. Дякуємо за відгук та оцінку!

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Черный

Гарна шкатулка для прикрас,запаху клею не чути,маленька та охайна.Зручно брати в дорогу.

• Продавец  UrbanDreams

Щиро дякуємо за відгук та оцінку!

• Діана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET

Замовляли чорний, приїхав рожевий

• Сніжана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Молочный

Хороша річ. Маленька та вмістка

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Сніжано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Цвет: Зеленый

Очень красивый ,цвет как на фото и практичный

Достоинства:
    Вместительный

Щиро дякуємо за відгук!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simple market. Цвет: Фиолетовый

У попередньому коментарі я писала, що отримала скриньку не того кольору, який замовляла. Продавець оперативно зв*язався зі мною і зробив обмін товару. Отримана скринька повністю відповідає фото на сторінці товару. З цим продавцем приємно мати справу. Я дуже задоволена. Дякую.

Достоинства:
    Дуже гарна скринька фіолетового кольору.
  • Наталія

Така мила скринька. Колір як і хотілось супер. Гарненька якість. Дякую

Достоинства:
    Невелика, компактна, красива
    Недостатки:
    Поки не знайшли
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simple market. Цвет: Фиолетовый

Замовляла товар саме у цього продавця, щоб отримати скриньку фіолетового кольору. На жаль, отримала світлу, неначе вицвілу скриньку, що абсолютно не відповідає фото на сторінці товару. Я б таку не замовила. Або змініть фото товару, щоб покупці розуміли, що вони купують, або попереджайте про невідповідність кольору на фото і реального кольору скриньки. Я дуже засмучена.

Достоинства:
    Немає. бо прислали товар не того кольору.
    Недостатки:
    Немає. бо прислали товар не того кольору.
  • Віта Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Черный

Класна містка скринька, щоб брати з собою в дорогу

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Елена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Розовый

Отличная вещь за такие деньги)) Быстрая доставка

Достоинства:
    Компактная и удобная
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Оксана

Чудовий варіант для подарунку

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Оксано! Дякуємо за високу оцінку! До нових зустрічей в нашому магазині!

• СВЕТЛАНА
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Черный

Коробочка не большая. Сделана аккуратно. Разложила свои украшения которыми часто пользуюсь. Утром открыла, посмотрела и выбрала под своё настроение. Мне нравится - всё под рукой.

Достоинства:
    удобный органайзер
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Виктория В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Розовый

Шкатулка зручна, якщо в дорогу то взагалі, що треба

Достоинства:
    Зручна
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Наконечна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ON THE MARKET

Куплено у червні 2024 року

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Молочный

Сподобалась! Якісна, компактна але вмістка. Дуже дякую!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Алло! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Черный

Підійде для подорожей, для кілець, сережек, ланцюжків

Достоинства:
    Красивий
    Недостатки:
    Дійсно міні. Не все, що хотіла, вмістилося
  • Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Черный

Замовляла міні скриньки для прикрас, все сподобалося, для подорожей гарна річ, якість виробу теж гарна!

Достоинства:
    Невелика і компактна
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ольга П***

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Федорів О***

Хороша шкатулка і недорога

Достоинства:
    Якісна шкатулка
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Світлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Бирюзовый

Маленький формат, що зручно зберігати

Достоинства:
    Компактно, те що потрібно ,щоб прикраси лежали охайно
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!