Отзывы покупателей о Манеж дитячий Lionelo Cірий 129х182 см

Оценка пользователей 4.86/5
  • Карина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Візуально дуже непогано виглядає, але одразу з початку користування почав прогинатися каркас ( труби ) , почала відриватися сітка , алеее за таку ціну це очевидно, трішки підлатали, трубки змінили місцями і користуємось далі

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Доволі непоганий манеж за свої кошти.
    Манеж зручний і функціональний, добре підходить для щоденного використання.

Достоинства:
    Великий, просторий
    Недостатки:
    Єдиний мінус — хотілося б трохи товстіше дно, але в цілому покупкою задоволені.
  • Андрей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Манеж хороший, просторный, собирать не сложно, инструкция что в комплекте по ней ничего не понятно, на ютубе видео нашел по нему собрал.

Достоинства:
    Большой
  • Карина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Манеж хороший , за ці гроші взагалі топ, зібрали доволі швидко, єдине що часом трубки розєднується але це коли малюк сильно ним трясе, а так покупка супер, користуємось щодня

• Таїса
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Чудовий манеж, головне ,дитина задоволена.

Достоинства:
    Легко збирати
  • Сергій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Дуже не зручний в зборці(ну могли б хочаб схему придумати), все дуже мінімально дешеве, сітка рветься швидко, всі ці трубки для каркасу взагалі самі дешеві і дуже небезпечні бо край труби гострий можно отримати травму як дорослому, так і дитині, стінка настільки тоненька, гнеться просто притиснувши пальцями.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Суцільні недоліки
  • Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Придбали манеж, зібрали і залишились мега задоволеними. Особливо троє діток, які там граються) конструкція насправді досить стійка і продавець крутий)

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Чудовий манеж, ми поклали в нього жорсткий матрац 9 см і тепер я не хвилююся за свою 11-місячну дитину. Такий манеж відмінно підходить для різноманітних ігор, він дійсно якісно зроблений, і дитина не вийде з нього самостійно. Рекомендую всім, у кого є місце

• Юлія Г***

Підкажіть, які розміри саме "загончика", без урахування футбольних воріт

• Мілана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Манеж чудовий. Я боялася, що він буде неякісним і з тонкими трубочками, але він дійсно стійкий і міцний :) Він виправдав мої очікування, і дитині дуже подобається в ньому перебувати. Продукт хорошої якості. Я рекомендую!

Достоинства:
    Одним словом-кльовий!
  • Дмитро Н***

Хороший та міцний манеж! Дякую

Достоинства:
    Великий
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Доволі зручний та симпатичний манеж, дитина там грається та іноді спить, що дуже зручно для батьків. Плануємо на літо його ставити на травичку та брата з собою на дачу)

Достоинства:
    Кльовий!
  • Виталина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Качественный манеж, крепления пластмасовые очень прочные. Разлаживается и слажуется легко. Ткань,сетка плотная,практичная по желанию можно будет подстились пледик ,чтобы было мягче. Покупкой довольны !

Достоинства:
    Отлично все!
  • Ілона В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Хочу поділитись враженнями від отриманого товару. Купувала для своєї дитини, якій 1 рочок. В такому віці дитина дуже активна і непосидюча, тому саме така річ нам була вкрай необхідна. Хто має достатньо місця в кімнаті може сміло купувати. Манеж досить великий, тобто можна накидати багато іграшок для забави дитини. Завдяки сітчастим стінам я гарно спостерігаю за діями свого малюка) Збирав чоловік, багато часу це не зайняло, колір гарненький, тобто як і для дівчинки так і для хлопчика цілком підходить. Ми задоволені, гроші не шалені за нього заплатили, але отримали дійсно хорошу річ

• Юлія Г***

Підкажіть, будь ласка, які параметри саме "загончика", без урахування футбольних воріт

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Манеж рекомендую. Ідеальний для навчання повзанню. Великий, зручний як для нас,так і дитині. Легко чиститься. Відповідає опису на сайті

• Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Дуже рекомендую. Спочатку не розібрався як його скласти, але трагедії немає :) Манеж великий і високий.

Достоинства:
    Безпечний для дитини
  • Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Прикольний і навіть ДУЖЕ прикольний манежик я отримала!))))

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Манеж легко збирається. Дитині всередині безпечно (але потрібно покласти всередину килимок). Гарне виконання. Міцна конструкція. Я рекомендую.

• Заєць Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Довго вибирали з дружиною гарний манеж для нашого малюка. Великий асортимент у виборі і цінах, але ми зупинились саме на цьому. Для початку нас приємно вразила ціна, а після отримання замовлення і якість))) Дякуємо!

Достоинства:
    Все супер!
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Це супер манеж, для дитини яка вчиться повзати! Я у захваті і діти також. Збирається легко, дуже продуманий і зручний!

Достоинства:
    Ціна, розмір.
  • Настя Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Найкраще, що я могла купити Я задоволена більше ніж дитина, хоча він теж задоволений Виготовлення супер. У мене вдома вже був пінопластовий пазл, і вони підійшли майже ідеально.

• Антон В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Пристойний, продуманий манеж, стійкий і дуже естетично зроблений. на етикетці було написано, що його не можна прати, але я поклав його в пральну машину при 20 градусах і віджимав при 600, і нічого не сталося. Щиро рекомендую

Достоинства:
    Тільки переваги
    Недостатки:
    ------
  • Яків К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Він відмінно виконує свою функцію. Я рекомендую!!

• Богдан И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Легкий і просторний манеж, через стінки нам з дружиною зручно спостерігати за нашим малюком. Рекомендую!

Достоинства:
    Недорогий, але якісний
  • Олексій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Досить гарний і практичний, міцний!

Достоинства:
    Багатофункціональний
  • Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Гарний, великий манеж, 2 дитини то точно вільно матимуть де гратись, єдине, що було б ще краще в цій моделі, то трішки грубша підлога, було б взагалі ідеально.

Достоинства:
    Хороша модель
  • Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Товар відповідає опису. Всі елементи були в наявності, просторий

• Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Манеж дуже великий! У малюка буде місце для повзання. Він також високий. Не думаю, що втекти буде легко)

Достоинства:
    Дуже гарний
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Круто! Ви можете залишити дитину на деякий час і бути впевненим, що вона не завдасть собі шкоди. Я рекомендую. Помістіть м'які пазли внизу. Головне не складати туди занадто багато іграшок, щоб дитині було куди впасти і не вдаритися об щось тверде або гостре.

Достоинства:
    Якість-ок!
  • Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Поки що манеж начебто хороший, великий, проблем зі складанням не було, побачимо як буде після тривалого використання. Дякую за гарний товар!

Достоинства:
    Великогабаритний
  • Руслан О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Чудово, дитині весело і немає страху піти в недозволене місце (поки не навчиться відкривати манеж :). Якість хороша, простору багато, тому все супер!

Достоинства:
    Стійкий, матеріал щільний, все підходить
  • Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Чудовий манеж, чудово працює як спосіб обмежити "досяжність" дитини. Нарешті я можу спокійно виконувати свої щоденні обов'язки, бо знаю, що моя дитина в безпеці

Достоинства:
    Хороший манеж
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Зручний і цікавий спосіб розважитися нашій дитині, дитина задоволена, а отже і ми з дружиною також)

Достоинства:
    Дитина в безпеці в манежі
    Недостатки:
    -----
  • Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Манеж відмінно виконує свою функцію! Дякую за товар!

Достоинства:
    Ціна відповідає якості
    Недостатки:
    не знайшов
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Прикольний манеж, великий. Є один момент - ворота. Для малечі (у мне дитині 8 місяців) довелося "модернізувати" ворота щоб дитина не вилазила. Дуже багато місця для гри.
    Нам сподобався.

Достоинства:
    Великий
    Недостатки:
    В комплекті не вистачає 1 сітки на ворота (відразу не виявили бо ворота поки без потреби).
  • Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Справді чудовий, стабільний і виконує свою функцію. Я думаю, що це гарна покупка, якщо у вас достатньо місця. я рекомендую

Достоинства:
    Товар відповідає опису
    Недостатки:
    Нарікань немаю
  • Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSale. Цвет: Серый

Ідеально, я рекомендую його всім, хто має повзаючу дитину і потребує, наприклад, трохи вільного часу. Він великий, ми можемо класти м'ячі в кошик поруч з дитиною. :)

Достоинства:
    За ціну, за шкалою від 1 до 10, оцінка 10
    Недостатки:
    Відсутні