Отзывы покупателей о Соевый жмых 20 кг
- Петр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: eMAKUHA
Все ок, дорога доставка.
- Мамчик О***Отзыв от покупателя. Продавец: eMAKUHA
Ok,respekt, якість та оперативність.
- Достоинства:
- Сказав_зробив.
- Продавец eMAKUHA
Щиро вдячні за вашу високу оцінку! Нам приємно бачити, що ви задоволені нашими продуктами. Бажаємо вам успіхів і процвітання у всіх вашаму господартву.
- Продавец eMAKUHA
Дякуємо за ваш теплий відгук! Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо вам успіху та процвітання у вашому господарстві.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: eMAKUHA
Дуже дякуємо за швидкий сервіс та оперативне оформлення. Хороша ціна і дуже вигідно замовляти з доставкою.
- Достоинства:
- Хороший, якісний продукт. Швидка доставка.
- Продавец eMAKUHA
Велике спасибі за ваш відгук та високу оцінку! Для нас надзвичайно важливо та приємно чути вашу позитивну думку! Ваша підтримка надихає нас на подальші досягнення і розвиток.
- Продавец eMAKUHA
Дякуємо за теплий відгук! Ваша підтримка та висока оцінка мотивують нас. Бажаємо вам найкращого та успіхів в господарстві!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: eMAKUHA
Якість соєвої макухи найкраща, купував 80 кг дуже задоволений.
Ціна-якість, це кращі, за кращих.
Менеджер привітний, турботливий, фахівець своєї справи.
Рекомендую!!!- Продавец eMAKUHA
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: eMAKUHA
Свіжа, якісна продукція. Продавець привітний, швидко зв'язався, і відправили. Рекомендую
- Лилия П***Отзыв от покупателя. Продавец: eMAKUHA
Не вперше замовляю цей товар. Якісна, свіжа макуха. Швидка відправка, уважний продавець. Дякую за вашу роботу. Однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- Свіжий товар. Гарна якість.
- Продавец eMAKUHA
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваше задоволення нашою продукцією – найкраща нагорода для нас. Бажаємо вам успіхів та процвітання у господарстві.
- Валентина У***Отзыв от покупателя. Продавец: eMAKUHA
Швидко відповіли та відправили, товар відповідає опису
- Продавец eMAKUHA
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно бачити, що ви задоволені нашим товаром. Ваші слова — це підтримка, яка надає нам ще більше наснаги працювати для вас.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: eMAKUHA
Відмінна якість продукції. Ввічливий продавец .
- Достоинства:
- Відмінна якість
- Продавец eMAKUHA
Дякуємо за ваш відгук та довіру! Ми цінуємо вашу підтримку і раді, що наша продукція вам сподобалася. Бажаємо вам успіхів та благополуччя.
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: eMAKUHA
Шрот відповідає заявленій специфікації. Менеджер швидко зв'язався та оперативно все відправили
- Достоинства:
- Все відповідає заявленій специфікації
- Продавец eMAKUHA
- Валентин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: eMAKUHA
- Достоинства:
- Більше молока
- Продавец eMAKUHA
Величезне спасибі за ваш відгук! Для нас дуже важливо знати, що наша продукція вам подобається. Ваша позитивна думка надихає нас на нові звершення.
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: eMAKUHA
Оперативно і чотко
- Недостатки:
- Мішки мають бути з логотипом
- Продавец eMAKUHA
Велике спасибі за ваш відгук та високу оцінку! Нам надзвичайно приємно чути вашу позитивну думку — ваша підтримка надихає нас на подальші досягнення та розвиток.
Щодо мішків: наразі ми відправляємо продукцію в мішках без логотипів, адже прагнемо зберегти баланс ціни та якості. Ми концентруємося на міцності та щільності мішків, щоб забезпечити надійність під час транспортування.
Дякуємо, що зазначили цей аспект! Ми обов’язково розглянемо можливість впровадження мішків із логотипом у майбутньому. Ваші зауваження допомагають нам ставати кращими!
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: eMAKUHA
Все добре, рекомендую
- Продавец eMAKUHA
Величезне спасибі за ваш відгук! Нам дуже важливо знати, що наша продукція вам подобається. Ваша позитивна думка надихає нас працювати ще краще.
- Петрук Л***Отзыв от покупателя. Продавец: eMAKUHA
Хороший товар. Чемний продавець
- Павлова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: eMAKUHA
Все пройшло добре, швидко прийняли замовлення, вчасно відправили товар. Рекомендую замовляти в цій компанії
- Достоинства:
- Швидко прийняли замовлення, вчасно відправили. Все добре пройшло, рекомендую замовляти в цій компанії
- Продавец eMAKUHA
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що ви задоволені нашим товаром. Ваші слова підтримки додають нам наснаги працювати ще краще.
- Ярослав С***Продавец: eMAKUHA
Приємний запах. Є гарні результати.
- Достоинства:
- Швидко відправили, гарна якість.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец eMAKUHA