Отзывы покупателей о МФУ Canon i-Sensys MF272dw, Wi Fi, duplex (5621C013AA)

Оценка пользователей 4.44/5
  • Георгій

До принтера питань нема - все працює як треба. А от підтримка просто дно.
    Драйвера на дисках, у 2026 році, серьйозно? Ще б дискету положили...
    Посилань на драйвер нема...
    Заходишь на canon.ua а там тупо нема драйверів у списку... Тільки ПЗ, що криво ставить лише принтер (без сканера) на стандартних windows драйверах.

Рідні дрова від canon знайшов лише на www.canon-europe.com. Вибирайте Master Setup варіант, щоб все встановилось автоматично.

• Олександр П***

Все відмінно

• Микола

За 2 місяці користування в кабінеті з 2 людей і маленьким документообігом все злетіло вже декілька разів. Картридж вже погано друкував двічі, то відходить щось то іще якась біда. Може для дому і друку мінімального він і ок але якщо треба надійну машину яка не підведе коли треба друк - я б не радив. Примхливий апарат

Достоинства:
    Коли не дуркує то норм
    Недостатки:
    Купа
      Представник бренду

Доброго дня! Будь ласка, напишіть нам в дірект Інстаграм або Фейсбук(Canon Україна) і ми надамо вам необхідну інформацію для налаштування вашої техніки.

• Олександр Б***

Дякую за оперативність доставки і ввічливе ставлення до покупців працівників магазину "Розетка" в м. Бердичів

Достоинства:
    Швидко
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ліана І***

Користуюся БФП Canon i-Sensys MF272dw вже кілька днів і дуже задоволений. Ось основні моменти, які хочу виділити:

1. Якість друку
    Чорно-білий друк дуже чіткий і якісний, навіть на найтоншому папері.

2. Функція Wi-Fi
    Підключення по Wi-Fi працює стабільно. Дуже зручно друкувати безпосередньо з ноутбука чи смартфона, не підключаючи кабелі.

3. Простота в налаштуванні
    Інструкція зрозуміла, тому налаштування пристрою не зайняло багато часу. Все інтуїтивно зрозуміло навіть для людей, які не дуже розбираються в техніці.

4. Швидкість друку і сканування
    Пристрій працює швидко, що особливо важливо для офісних завдань. Встигає виконати великий обсяг роботи без затримок.

5. Компактність
    Як для багатофункціонального пристрою, він має досить компактні розміри і гарно вписується в робочий простір.

Загалом Canon i-Sensys MF272dw ідеально підходить для маленького офісу. Це надійний, зручний і сучасний пристрій. Рекомендую всім, хто шукає якісне БФП.

Достоинства:
    Гарна якість друку, компактний, просте підключення до мережі Wi-Fi
    Недостатки:
    Не вистачає функції автоматичного вмикання та вимкнення по розпорядку
  • Марина Б***

Гарний принтер, всим задоволена, з маком працює і підключається автоматично по wifi за секунду

• Євген Ч***

БФП розчарував, про дурну опцію (яку тільки через веб-інтерфейс можно вимкнути) с підтверженням формату паперу вже писали. Заявлена підтримка Linux, але драйвера на сканер на офіційній сторінці щось не знайшов (тільки як принтер).
    Ну і не можливість перезаправити картриджі (якість друку значно падає порівняно з старими моделями які добре навчились перезаправляти).

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Дорогі оригінальні картриджі
      Представник бренду

Доброго дня! Картриджі виробництва Canon є одноразовими, та не розраховані на повторну перезаправку. Радимо вам, після закінчення вмісту картриджів, замінити їх на такі самі нові. Повторна перезаправка картриджа може викликати погіршення якості друку та виходу із ладу принтера. Будь ласка, напишіть нам в дірект Інстаграм або Фейсбук(Canon Україна) і ми надамо вам посилання на необхідні вам драйвери до вашого принтера.

• Анна

Підкажіть, будь ласка, а на скільки вистачає 1 картриджа?

Представник бренду

Доброго дня! Принтер постачається зі стартовим картриджем (700 сторінок). У майбутньому ви можете встановити на i-Sensys MF272dw картриджі Canon 071 (1200 сторінок) та 071H (2500 сторінок).

• Игорь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Леус-Євро

Працює чудово

• Володимир В***

Залишу ще один відгук з скріншотом звідки можна скачати офіційний драйвер якщо немає CD приводу. Скачуйте дравер тільки з офіційного сайту. При запуску інсталяшки драйвера - звертайте увагу на цифровий підпис, він повинен бути.

• Дмитрий М***

дякую!

• Володимир В***

Користуюсь поки що 1 добу. Все поки добре, але дуже вибісило те що треба було кожен раз як відправляєш щось на друк - йти до принтера і на його екранчику вибирати "формат паперу А4". Дуже вибісило. Читав мануали - в них не знайшов. Тоді почав проглядати тупо всі настройки в Remote UI і випадково побачив опцію "Paper Size Override" - коли її включити О ЧУДО - не треба кожного разу до нього йти і шось клацати. Приємно, що майже всюди є українська локаліація - в меню принтера, в книжці з інструкціями, в утиліті сканування ітд. Правда інструкцій кіт наплакав - я не міг розібратися як закрити кришку з упором, ніде не намальовано як складати упор, куди тиснути можна щоб нічого не зламати. В онлайн мануалі в інструкції заміни картриджа - "відкрийте кришку, вийміть картридж отак (намальовано) і просто закрийте кришку". Як закрити? Просто потиснути - не йде, сильніше потиснути - зломиш упор. Куда той упор потиснути щоб він склався - а вгадай. Налаштувань в Remote UI багато - це прикольно, але те що базові речі не працюють з коробки - це бісить.

Достоинства:
    Дрова з CD стали гладко. Українська локалізація. Сканує по Wi-Fi. Є фіча "копія паспорта". Всі локальні девайси (андроїд телефон) бачать мережевий принтер і друкують ним.
    Недостатки:
    Думав буду повертати. Кожного разу коли відправляєш що-небудь на друк - потрібно підійти до принтера і на його екранчику вибрати "формат паперу А4". Щоб це пофіксити треба в RUI включити опцію "Paper Size Override". Вибісило до ручки. Це має працювати без танців з бубном.
    • Олександр С***

Володимир, підскажіть будь ласка, як ви зайшли в Remote UI ? Через мережевий кабель до принтера? В мене проблема: не може друкувати через вай-фай, якщо підключу принтер до роутера через мережевий кабель, то тоді можна друкувати вай-фай. В меню принтера все ввів, пароль прийнявсь, а от ні ноут ні телефон його не бачать. Думав можливо в Remote UI щось побачу.

• Володимир В***

В Remote UI я заходжу в браузері за айпішкою принтера, типу ссылкаАле думаю у вашому випадку вам треба запустити ще раз встановлення драйверів. Я ставив драйвери з CD який був в коробці. На одному з кроків була можливість "зробити принтер мережевим", чи щось таке. Була вигрузка драйверів на принтер, щоб всі девайси мережі могли коректно задетектити принтер і ним користуватись. Зараз, допустим, якщо я хочу роздрукувати з нового ноутбука через вайфай - клікаю "друкувати", тоді натискаю "пошук принтера", Вінда бачить принтер - вибираю його і погоджуюсь встановити драйвери з принтера. Принтер додається на ноут і все працює. З телефоном вроді було ще простіше. Коротше спробуйте ще раз уважно інсталювати драйвери.

• Олександр С***

Зрозумів, дякую. Спробую. В мене просто на ноуті нема дисковода, то викачував з сайту. Але от цікаво , на Кенон,юа, взагалі нема до нього ні драйверів, ні утиліти для сканування, нічого. Знайшлися драйвера на 272 та програму Майскан на сайті Кенон.русня, але цікаво що модель 272дв ,а на фото він інший. Сробую з диска переінсталити. Ще раз дякую.

• Артем П***

Не перший МФУ Canon за останні 5 років (точніше третій).
    Якість друку, сканування - все ОК.
    Але є проблемка із драйвером для сканування по локальній мережі при підключенні МФУ тільки по Wi-Fi (без підключення до комп'ютера чи ноутбука. Чомусь сканування не вдається настроїти по Wi-Fi. Друк - працює без проблем.

Достоинства:
    якість
    • Володимир В***

В мене з дровами з диску поставилась програмка MF Scan Utility. Запустив сканування через неї - сканує по Wi-Fi, зберігає в папку Documents або куди налаштуєш.

• Володимир В***

Спробуйте через MF Scan Utility. В мене сканує через WiFi. Або можливо щось з драйверами.

• Олександр Р***

Все супер

• Іван Ч***

+++

• Сергей

Хороший наденый мфу, по отличной соотношению цена/качество.

Достоинства:
    Качество, wifi
  • Сергій

Принтер працює прямо із коробки, достатньо лише підключити його до локальної мережі і вже можна друкувати документи з будь-якої операційної системи. В налаштуваннях можна збільшити роздільну здатність друку, що дозволить отримати більш чіткий результат при друку зображень або світлого тексту. Основні налаштування доступні в самому принтері, але зручніше це робити у веб інтерфейсі (Remote UI).

В драйверах для Windows є деякі параметри, котрих немає в налаштуваннях принтеру, та і загалом для Windows непоганий софт зробили. Для Linux, на жаль, софт не дуже стабільний, але користуватись можна.

Достоинства:
    Швидко друкує, компактні розміри, Remote UI для налаштувань
    Недостатки:
    Картриджи 071 та 071H не дуже розповсюджені, тому можуть бути проблем із доступністю через деякий час
  • Олександр К***

Чудовий пристрій. На відміну від попепедньої старенької моделі MF4018, драйвери сканування для процесорів ARM на Windows 11 чудово працюють

Достоинства:
    Швидкість та двосторонній друк
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Антон

Чудовий принтер, все працює.

Достоинства:
    Швидко друкую, дуплєкс, якість друку
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Юрий Ю***
    Продавец: Rozetka

ЧУДОВО

• Анна Б***
    Продавец: Rozetka

Як змінити мову з китайської