- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lizzy Shop. Цвет: Бежевый
Очень классная пряжа, вязать из неё одно удовольствие цвет соответствует описанию, товар пришёл в срок! Спасибо продавцу!
- Анна-Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 550 Мандарин Alize Velluto
Чудова та якісна нитка, і швидка доставка
- Продавец Ниточка
Анна-Марія, щиро дякуємо за Ваш відгук! Приємно знати, що Ви залишились задоволені якістю товару та замовленням. Будемо раді бачити Вас знову)
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 121 Леденец Alize Velluto
Ниточки гарні, кольори яскаві, дуже приємні, дякую!
- Продавец Ниточка
Світлана, дякуємо за відгук! Раді, що ниточки Вам сподобались. Чекатимемо на Вас знову)
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: JIULIA KNIT. Цвет: Розовый
На фото кольори інші. Посередині орхідея - більш фіолетова ніж рожева, а з права просто рожевий який взагалі ніжно персиковий:(
- Недостатки:
- Колір відрізняється
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 493 Тедди Alize Velluto
Все просто вау!
- Достоинства:
- Все чудово, та якісно!
- Продавец Ниточка
Анастасія, дякуємо за відгук! Приємно знати, що Ви залишились задоволені замовленням. Будемо раді бачити Вас знову)
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Белый
Гарні нитки
Продавець швидко всё відправив- Продавец Ниточка
Марія, щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що нитки сподобались і відправка була швидкою! Будемо раді бачити Вас знову)
- Ілона Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Белый
Все супер. Нитки ніжніші за кошенят. Доставили за 2 дні. Попри ливні нічого не намокло, пакування хороше
- Достоинства:
- Все чудово
- Продавец Ниточка
Дякуємо, Ілона! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені. Сподіваємось, наші нитки надихатимуть Вас на нові творчі проєкти! Завжди раді бачити Вас в нашому магазині)
- Єкатерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Шампань
Все супер, ниточки приїхали швидко, вже пішли в створення виробу :)
- Продавец Ниточка
Катерина, дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що ниточки швидко доїхали й вже стали частиною Вашої творчості. Бажаємо натхнення та задоволення від кожного виробу! Завжди будемо раді бачити Вас знову)
- Валерія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 16 Голубая даль Alize Velluto
Всім задоволена, дякую!
- Продавец Ниточка
Валерія, дякуємо за Ваш відгук та замовлення! Чекатимемо на Вас знову)
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 550 Мандарин Alize Velluto
Замовленням задоволена, відправили швидко. В замовленні також був чек з печаткою "Ваше замовлення складав з любов'ю зайчик номер 8", та цукерки зі смайликами. Це було дуже мило і підняло настрій)))
- Продавец Ниточка
Наталія, дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам все сподобалось)Чекатимемо на Вас знову!
- Любов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Черный
Чудова пряжа для виготовлення іграшок амігурумі
- Продавец Ниточка
Любов, дякую за Ваше замовлення) з нетерпінням чекаємо Вас знову. Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!
- Любов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 216 Мимоза Alize Velluto
Чудова і приємна пряжа ^^
- Продавец Ниточка
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 532 Зеленый Alize Velluto
Гарні нитки, швидка доставка
- Продавец Ниточка
Ольга,дякуємо за замовлення! Чудового настрою) Будемо дуже раді бачити Вас знову!
- Лілія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 216 Мимоза Alize Velluto
Гарні нитки, швидка доставка, все чудово
- Продавец Ниточка
Лілія, дякую за Ваше замовлення) з нетерпінням чекаємо Вас знову. Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!
- Валерія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Белый
Гарна якість
- Продавец Ниточка
Валерія,дякую за Ваше замовлення! З нетерпінням будемо чекати Вас знову!
- Ніна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Синий
Дуже гарний товар і обслуговування
- Продавец Ниточка
Ніна, ми дуже раді, що Ви задоволені! Дякуємо Вам за замовлення , чекаємо на нові)
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Орхидея
Пряжі класні, ціна на них також.
Дуже привітні продавці та швидка відправка. Повертаюся до них знову і знову- Продавец Ниточка
Оксана,дякую за Ваше замовлення! З нетерпінням будемо чекати Вас знову!
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Белый
Відправили замовлення оперативно. Добросовісний продавець. Всі товари із замовлення відповідали опису.
- Продавец Ниточка
Тетяна, дякую за Ваше замовлення) з нетерпінням чекаємо Вас знову. Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!
- Кирева В***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 216 Мимоза Alize Velluto
Чудовий сервіс, гарне обслуговування. Щиро дякую за подаруночок дуже приємно. Матеріал чудовий буду ще замовляти.
- Достоинства:
- Ціна , матеріал , сервіс, обслуговування
- Недостатки:
- Незнайшла
- Продавец Ниточка
Віолетта,дякуємо за замовлення! Чудового настрою) Будемо дуже раді бачити Вас знову!
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 216 Мимоза Alize Velluto
Прекрасний сервіс, дякую за подарунок
- Достоинства:
- Все чудово
- Продавец Ниточка
Марія, дякуємо Вам за високу оцінку нашої роботи! Чекаємо на нові замовлення!
- Юлия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Серый
Дуже гарна пряжа і по гарній ціні, зомовляю в другий раз.
- Продавец Ниточка
Юлія, дякуємо за ваш відгук, чекаємо вас знов!)
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Красный
Приємна на дотик,гарний стійкий колір
- Продавец Ниточка
Анастасія,, дякуємо за відгук ! Творіть лише з одним задоволенням!
- Козлова З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 216 Мимоза Alize Velluto
Чудовий магазин,відмінний товар, гарна якість обслуговування.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец Ниточка
Зоя, Будемо дуже раді бачити Вас знову!
- Козлова З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Зеленый
Чудовий магазин,відмінний товар, гарна якість обслуговування.
- Достоинства:
- Якість і ціна товару, якісне обслуговування
- Продавец Ниточка
Зоя, дякуємо за ваш відгук, чекаємо вас знов!)
- Катя Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Серый
Дуже хороша пряжа, і ціна хороша!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец Ниточка
Катерина, дякуємо за відгук! Раді, що обрали саме нас, чекаємо вас знов!)
- Капшук М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Фуксия
Дякую, нитки супер, замовлення відправлено вчасно!
- Продавец Ниточка
Марія, дякуємо за відгук! Раді, що обрали саме нас, чекаємо вас знов!)
- Инна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Морская волна
Хорошие нитки, очень подходят для вязки шарфа. На руках ощущались приятно.
Отправили быстро- Продавец Ниточка
Інна, ми дуже раді, що Ви задоволені! Дякуємо Вам за замовлення і за те, що дозволяєте нам бути причетними до створення краси та в'язаних шедеврів! Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!
- ВалерияОтзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Черный
Продавец супер, консультант Карина вообще на высшем уровне
Помогла, подсказала и все сделали на высшем уровне- Достоинства:
- быстрая отправка
быстро отвечают
хороший сервис - Недостатки:
- Не нашла
- Продавец Ниточка
Валерія, дякую за Ваше замовлення) з нетерпінням чекаємо Вас знову. Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: БудСарНа
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: БудСарНа