Отзывы покупателей о Сковорода Brizoll Optima O2440-P (24 см)

Оценка пользователей 3.93/5
  • Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Жахлива сковорідка, користувалась один раз. Хочу повернути кошти за це.

Достоинства:
    Недостатки:
    Ржава

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

До этого был чугунный вок и гриль этого производителя, вок отличная вещь, если знать как пользоваться, гриль как по мне из чугуна мертвый вариант, мыть его без моющего не выйдет, то что пригорит придётся снимать жестким способом и заново каждый раз делать полимерное покрытие из масла.
    На этот раз заказал 2 сковороды, одна пришла с трещиной, другая полностью кривая. Забрал только одну.
    Хочу заказать вторую заново, но сайт при заказе предлагает забрать ту же бракованную, как можно заказать чтоб отправили новую?

Достоинства:
    Лучший вариант после стальной
    Недостатки:
    Высокий процент брака, доставка почти неделю

• Погорілець Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26

Сковорода дууууже тяжка, але це зрозуміло. В процесі використання через декілька днів появилась їржа всередині і зовні !!!! Це при тому що я навіть не мила агресивними засобами!!

• Татьяна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Сковорода ужасная, дно кривое. Пользовалась на индукционной плите, крутится на серединке, края не касаются поверхности, жарит из-за этого не равномерно, на газовой плите наверное лучше. Не советую.

Достоинства:
    Чугун
    Недостатки:
    Кривое дно
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22

Гарна пательня. Трохи заморочився з запіканням але тепер можна спокійно смажити. Сподіваюсь прослужить довго.

Достоинства:
    Чавун
    Недостатки:
    Трохи мороки зі зберіганням

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені сковородою та результатом після підготовки до використання.

Чавунний посуд дійсно потребує невеликого догляду — достатньо після миття добре висушувати його та періодично наносити тонкий шар олії. Це допомагає зберігати природні антипригарні властивості та забезпечує дуже довгий термін служби.

Бажаємо вам приємного користування!

TM BRIZOLL.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 20

Вже другий раз обираю BRIZOLL. Якість відмінна.Недоліків немає. Сковорода на століття.

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: KNOTWEED SHOP. Диаметр: 24

Вартує своїх грошей

• игорь Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24

Нормально

• Мария П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Що трапилось зі сковородою? Кожного разу, після приготування в неї заявляється наліт, коричневого кольору, схожа на іржавчину. Чи безпечна вона? Діти готують на ній, та я хвилююся за їх здоровʼя. Будь ласка, розʼясніть що взагалі відбувається зі сковорідкою?

Достоинства:
    Недостатки:
    Жахливий наліт

Дякуємо за ваш відгук!Сковорода виготовлена з чавуну, який на виробництві покривається рослинною олією та запікається в печах при невисоких температурах. Цей процес створює базовий захисний шар, який запобігає іржавінню та надає посуду антипригарні властивості.

Якщо після миття сковороду не висушити насухо або не змастити олією, чавун починає іржавіти — це природна реакція металу на контакт із вологою. У вашому випадку це саме іржа, спричинена порушенням правил догляду.

Це не вирок:

Очистьте сковороду від іржі за допомогою щітки або абразивної губки.

Добре просушіть її на плиті чи в духовці.

Рівномірно змастіть тонким шаром рослинної олії.

Прокаліть у духовці при температурі 180–200°C протягом 1 години.

Так ви повністю відновите захисний шар і зможете далі користуватися сковородою без проблем.

У комплекті до виробу є інструкція з догляду — рекомендуємо обов’язково ознайомитися з нею. Якщо виникнуть додаткові питання, звертайтесь на пошту [email protected]

• Юрий К***

Гарна пательня.

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені нашим посудом. Бажаємо вам приємного користування!

• Світлана Г***

Сковорода дуже крута

• Біденко Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22

Хороший товар полностью соответствует описанию

Достоинства:
    Надёжность, жолговечность
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Сковорода супер, смажить смачно, і нічого не пристае, треба лише роботи все по інструкції, і тоді все норм.

• Люда В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Сковорода як сковорода картошку пожириш помідору збанки достав по соточці і клас

Достоинства:
    Прийшла без дефектів
  • Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

При приготовлении еды , еда чёрная. Почему? Сколько ни мою сковороду, все равно чёрная

• Олег В***

Дуже зручна. Не велика.

Достоинства:
    Гарний розмір на 2 порції чогось.
    Недостатки:
    Не мае.

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалася наша сковорідка. Якщо у вас будуть додаткові питання або пропозиції, будь ласка, звертайтеся.

[email protected]

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Не радив би для покупки.
    Справа в тім, що ручка згорить у вас через 2-3 тижні як це сталося зі мною.
    Я ж собі думаю, що варто зателефонувати виробнику і дізнатися, може продають ручки. Але ні - не продають. Тепер ходи шукай під їх отвір ручку.

P.S. Підтримка у виробника доволі токсична.
    P.P.S. Ручки під сковорідки коштують дорожче ніж ця сковорідка.

Достоинства:
    Відносно якісний чавун
    Недостатки:
    Неможливо використовувати сковорідку
    • Евгений В***

Теж саме з ручкою...

• Василь Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

приїхала з діркою, фото докладаю
    зовнішній вигляд коробки просто жахливий, наче вона вже не вперше проходить процедуру скасування
    прийшлося відмовитися

Недостатки:
    на фото

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що ви отримали товар у такому стані і змушені були відмовитися від нього. Якщо коробка та товар були пошкоджені під час доставки, ми просимо надіслати нам деталі та фото на [email protected]. Ми готові допомогти вам вирішити це питання та організувати заміну або повернення.

• Александра Л***

Гарна Сковорода

Дякуємо за ваш відгук!

• Егор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Маленька, зручна, на відключення світла до міні плити те шо треба!)

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Ні
  • Андрій П***

Сковорідка реально дуже класна. Дякую

Достоинства:
    Дуже зручна.
    Недостатки:
    Немає.
  • Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 20

Все отлично! Все супер! Очень рад.
    Качество на высоте. Обслуживание тоже!

Достоинства:
    Цена, качество, сервис
    Недостатки:
    Отсутствие в розовом оттенке с рисунком пони
  • Антоніна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

перш за все -це правильний посуд, без ніяких антипригарних покриттів.розмір для мене оптимальний, важка.після кожного миття протираю насухо- іржа не з"являється. зазвичай чавунний посуд дуже довговічний

Дякуємо, що обираєте Brizoll!

• Антипов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Не успел проверить, так как не смог собрать ручку. Болт, который должен фиксировать ручку, просто прокручивается, ручка болтается, грозится отпасть.
    Глупая ошибка в самих мелочах.
    Разочарован

Достоинства:
    Не успел найти
    Недостатки:
    Плохая конструкция

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 22

Пришла посылка на следующий день после заказа на Новую почту. На чеке фактуре дата оплаты до сегодняшнего дня, то есть до второго мая.
    Смски НОвая почта не прислала. Я отследила посылку сама и стала звонить им в кул центр. Они позвонили в отделение, оно у нас передвижное и вот в последний момент привезли посылку, очень приятно. То есть на сайте не совем правильно описана работа Новой почты для моего населенного пункта. На самом деле, хоть так написано и на сайте Новой почты, каждый день машина не приезжает и посылки не развозит, одна нервотрепка. Посылку вообще привезла девочка, котороц было просто по дороге, живет где-то неподалеку. Информация о работе почты не актуальна, отделение на самом деле закрыто.Просто сообщаю для информации админам. К самой сковороде никаких притензий, выглядит отлично. Будем видеть, как с ней работать, ручка деревянная и очень плотно прижимается к металлу, а он будет накаляться, надеюсь, гореть ручка не будет. Отмечу, выглядить сковородка очень привлекательно, увесистая, сразу хочется ее испытать что-то приготовить, спасибо!

Достоинства:
    Удобно укомплектована, есть даже ключик для сборки.
    Недостатки:
    В моем случае с трудом удалось получить.
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 20

При обміні через виробничий брак в подарунок надіслали ще одну сковорідку.

Достоинства:
    Зручна, невелика
  • Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 20

Поки ще рано казати.Але враження добре.Дякую

• Анатолий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Дуже подобається сковорода але потрібно розуміти нюанси користування саме чавунною сковородою.

Достоинства:
    Немає обмеження у температурі готування
    Недостатки:
    Ржавіє але це не недолік,а умови користування.
  • Олексій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон

Поржавіла після першого використання. Не раджу до покупки.

• Продавец  Юзон

Олексій, вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок. Передали іформацію на склад та виробнику. З вами додатково зв'яжеться наш менеджер. Дякуємо!

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

1. Якщо готувати сковорідку до першого використання як вказано в інструкції на їх youtube каналі - сковорідка покривається іржею.
    2. Ручка обгоріла ще до першого використання.
    2.1 Замінну ручку немає де купити.

Я категорично не рекомендую цю продукцію і цей бренд

Достоинства:
    Дешева
    Недостатки:
    Не виконує своїх функцій
    • Алекс

Так само, сковорода після цього пішла у смітник

• Юлія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 20

Сковорода гарна, взяла би ще

• Олександр К***

Покупкой доволен

Достоинства:
    Цена
  • Денис Б***

Дуже гарна сковорода!
    Дуже гарна, якщо спочатку зняти ручку та:
    1) нагріти в ній сіль, яка вбере все технічне мастило;
    2) обмазати льняним маслом всю сковороду, як зовні, так і всередини - і вже потім нагрівати так, щоб взялося прочною темною коркою;
    3) дати охолонути при кімнатній температурі.
    Все! Надійне та міцне "Антипригарне покриття", яке перевірено часом нанесене та сковорода готова до використання!!!
    Якість виготовлення вражає!
    Дякую виробнику.
    Сподіваюся, хтось прочитає мою пораду, та можливо комусь це буде корисне.

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Сковорідка потрібує догляду після кожного використання тоді все буде ок.
    Маю ще одну таку сковорідку більшого розміру якою користуюся більше 5 років.

Достоинства:
    Чавун
    Недостатки:
    На початку використання на поверхні утворювався чорний пил, який залишався на їжі. Після 5-6 використання цей недолік зник.
  • Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Після 2-го використання злізло все покриття. Вигляд ніби їй 10 років. Є інша сковорода цієї фірми і з нею нічого такого за рік не сталось

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
    • Мирослава Є***

В неї ж немає покриття. Просто відчистіть усе і зробіть нову олійну плівку по інструкції.

Дякуємо за ваш відгук. З опису ситуації та візуальних ознак, ймовірною причиною пошкодження покриття може бути порушення умов експлуатації — наприклад, приготування дуже кислих страв (томатна паста, лимон, оцет тощо) або залишення їжі в сковороді на тривалий час, що особливо критично для чавунного посуду.

Рекомендуємо ознайомитися з інструкцією з догляду, яка йде в комплекті з продукцією, щоб уникати подібних ситуацій у майбутньому. Якщо у вас залишилися запитання або є бажання уточнити обставини, будь ласка, зверніться до нас на пошту [email protected]

TM BRIZOLL.

• Анатолий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Гарна якість але потребує виконання правил користування.