Отзывы покупателей о Медиаплеер Geotex GTX-R3i 4/32 Gb

Оценка пользователей 4.67/5
  • Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GTX SHOP. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

В цілому не поганий, за виключенням що іноді глючить ютуб і неможливо відкрити жодне відео.

Недостатки:
    Іноді не працює ютуб
  • Олександр Х***

Топ на свої гроші

Достоинства:
    Підʼєднав і полетів
  • Павло К***

Жахливий товар!

Достоинства:
    Працює як хоче.
    Недостатки:
    Як тільки увімкнув пройшло десь 20 хвилин і він просто пропав сигнал від нього (посеред фільму), чорний екран і ніякої реакції на пульт чи ще щось. Тільки як вимикаєш і через хвилин 5 вмикаєш.
  • Вадим К***

Відповідає опису

Дякуємо за відгук !

• Скурыдин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GTX SHOP. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Проработала 15 мин и легла. Не рекомендую!

Достоинства:
    Нет от слова совсем
    Недостатки:
    Один сплошной недостаток
    • Продавец  GTX SHOP

Добрий вечір, ми з Вами звʼяжемося і підскажемо що з цим робити. Дякуємо за відгук.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GTX SHOP. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black

В принципі все влаштовує, досить швидка, тільки один нюанс- неможливо завантажити додатки з інтернету, можливо я щось не знаю

Достоинства:
    Достатньо швидка, багато додатків
    Недостатки:
    Неможливо завантажити додатки з інтернету
    • Продавец  GTX SHOP

Доброго дня ! Зателефонуйте будь ласка до техпідтримки і Вам допоможуть розібратися з цим питанням.

• Валентин С***

Отлично

Достоинства:
    Быстрая шустрая много приложений.
  • Роман Ш***

Пока що працює

Дякуємо за відгук !