Отзывы покупателей о Телевизор Kivi 43U730QB

Оценка пользователей 4.88/5
  • Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный

Все супер

• Тетяна Б***

Хороший телевізор, великий, якісна картинка, задоволені

Достоинства:
    Ціна якість

Добрий день, Тетяно!

• Дима Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
  • Юрій П***

Подобається

Добрий день, Юрію!

• Марія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный

Все супер. Ми задоволені.
    Великий,простий у користуванні!

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Поки не виявлено

Добрий день, Маріє!

• Семен М***

2 день експлуатації, задоволений як слон. Оновився, працює швидко, картинка приємна, супер!

Достоинства:
    Швидка робота, гарна картинка та достойний звук.
    Недостатки:
    Незначні засвіти по кутам

Добрий день Семен!

• Олеся Б***

Чудовий телевізор! За таку ціну навіть не очікували отримати таку якісну картинку, легкий в користуванні, пульт зручний. Голосовий пошук вашої супер!

Достоинства:
    Голосовий пошук, чіткість картинки, звук.

Добрий день, Олесю!

• Владислав М***

Хороший телевизор за свою цену

Достоинства:
    Цена, качество сборки, достаточно шустрый
    Недостатки:
    Есть засветы на экране, черный цвет недостаточно насыщен

Добрий день!

• Олександр Ч***

Поки дуже задоволений!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайдено

Добрий день, Олександр!

• Тарас Ш***

Тільки купив. Враження в цілому дуже позитивні. Ганна картинка, швидка робота. З мінусів які дуже псують враження те що не регулюється гучність з пульта при підключенні зовнішніх колонок через оптичний вихід. Може чогось не знаю, підкажіть

Достоинства:
    Красива картинка, швидкодія
    Недостатки:
    Регулювання звуку

Добрий день, Тарасе!
      Вдячні Вам за відгук. Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.
      Оптичний аудіо вихід не підтримує регулювання гучності. Цей роз’єм передає цифровий аудіосигнал без змін, тому гучність потрібно регулювати на підключеному пристрої.
      Телевізор підтримує технологію HDMI CEC, тому якщо ваша аудіосистема також має цю функцію, ви зможете регулювати її гучність за допомогою пульта від телевізора, підключивши аудіосистему через роз'єм HDMI.
      Якщо у Вас виникають складнощі під час налаштування або експлуатації телевізора, будь ласка, скористайтеся такими каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
      При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.

• Дима М***

Добрый день, спасибо розетки, товар доставили вовремя. Хороший телевизор, нормальная цена, звучание хорошее, изображение на высшем уровне достоинства. Как было заявлено, в комплекте всё входило, то что нужно, приятный на ощуп пульт, хочу отметить, что тоже операционная система на андроиде 11,
    Ненадо никакие приставки, и лишнего пульта. Мне нравится быстродействие.
    Привезли телевизор без брака, без битых пикселей, это когда белые пятна на экране, и просветов от подсветки, это когда, тёмный экран и видны пятна от подсветки, этого тоже слава Богу нету, всё супер

Достоинства:
    Быстродействие ОС. Качество изображения , качество звука, надо в настройках звук, нажать цифровой выход и выбрать Dolby Digital Plus. Голосовой пульт удобный. Без битых пиксилей, и просветов.
    Недостатки:
    Нету пока, пользуюсь 3-й день.
  • Кирило Т***

До купівлі цього телевізора три роки користувався іншим телевізором Kivi на 40 дюймів. Був задоволений, але час іде, смарт тв в ньому не було, 4к не підтримував, та і розмір хотілося більше
    Тому вирішив брати також Kivi. І абсолютно задоволений
    Якість зображення чудова. Звук - дуже приємний, не треба саудбар ніякий. Система в цілому теж швидко працює. Лише треба врахувати те що при першому ввімкненні телевізор буде оновлювати систему та встановлювати додатки - і буде трохи тупити. Після оновлення - все працює ідеально.

Достоинства:
    Великий яскравий екран, якісний звук

Добрий день, Кириле!

• Сергей А***

Товар якісний, зображення чудове. Телевізором задоволен. Раніше придбав теж Kivi тільки 32", використовую замість монітора для ПК.

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не виявив

Добрий день, Сергію!

• Любов Г***

Телевізор хороший, сподобався, але великим недоліком виявися пульт. Пластик не якісний і пропрацюван він не довго , трішки більше місяця. Навряд чи булу ще купувати тут техніку

Достоинства:
    Ціна, якість зображення
    Недостатки:
    Пульт , доведеться шукати та купувати новий

Добрий день, Любове!
      Нам шкода, що склалася така ситуація.
      Гарантійний термін на пульт дистанційного керування становить 1 рік. Для того, щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:

• Валерій

Чомусь у цього бренду з пультами проблеми. Сам міняв на новий і він виявився поганим. Перейшов на пульт у додатку в телефоні

• Неля Б***

Працює чудово! Якість відмінна

Добрий день, Неля!

• Николай П***

До Ківі мав досвід користування смарт ТВ Самсунг з іншою операційною системо, переживав що Андроїд буде складний в налаштуванні, проте все виявилось дуже простим та зручним в налаштуванні під власні потреби.
    Картинка, звук на високому рівні, не відрізняється від відомих брендів. Дуже легкий. Стильний дизайн.

Достоинства:
    Легкий в налаштування, яскрава матриця, можливість підключення по Wi-Fi та Bluetooth
    Недостатки:
    Багато непотрібних клавіш на пульті керування

Добрий день, Миколай!

• Василь

Нічим не гірший іменитих брендів, не тормозить.

Достоинства:
    Прекрасна IPS матриця від LG , Android.
    Недостатки:
    не побачив

Добрий день,Василь!

• Андрій .***

Чому ви вирішили, що тут матриця LG?

• Василь Ю***

> Андрій ...
      >17 серпня 2024

>Чому ви вирішили, що тут матриця LG?

Наклейки на матриці від виробника + Google

• Линник Ю***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный

Повесил на кронштейн - смотрится неплохо, рамки тонкие. Изображение хорошее, в 4К особенно круто смотрится всякие пейзажи. Android бомба, шустрый. Приложений нормальных много, проблем с установкой не возникло. Прошивка обновилась после подключения к интернету, вроде хуже не стало. Пока довольны, покупка радует.

Достоинства:
    Цена - качество, изображение, дизайн
    Недостатки:
    Их нет

Добрий день, Юрію!

• Валерій Ф***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный

гарна картинка, звука достатньо, мегого працює, більше нічого нне встановлював, поки все подобається

Достоинства:
    Гарне зображення та звук, ціна

Добрий день, Валерію!

• Вячеслав О***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный

Первые впечатления телевизор отличный, система на 11 андроиде, работает стабильно без тормозов, пульт поддерживает режим указки. Изображение отличное, звук четкий, можно не парится о саундбаре.

Достоинства:
    Пока все нравится.
    Недостатки:
    Не нашел.

Добрий день, В'ячеславе!
      Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
      Важливо відзначити, що пульт який входить до комплекту, не оснащений функцією вказівки, але Ви можете підключити USB-мишу для зручного керування курсором.

• Святослав Д***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный

Приобрел в январе, проблем с телевизором не обнаружил, битых пикселей не нашел все работает как надо, доволен!

Достоинства:
    Доволен покупкой

Добрий день, Святославе!

• Зубченко П***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный

Телевізор дуже подобається неймовірна картинка! 4К вражає! Дуже зручне голосове керування, смарт система працює теж добре, враження лише позитивні, сподіваюсь не зіпсуються

Достоинства:
    Робота Андроїда, дизайн, зображення
    Недостатки:
    Не має

Добрий день, Павле!

• Денис М***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный

Хороший телевизор, сложностей не испытал, кабельное и мегого работают хорошо, картинка сочная нравится. Система достаточно шустрая как для андроида.

Достоинства:
    Хороший телевизор, не сложный в эксплуатации
    Недостатки:
    Не нашел

Добрий день, Денисе!

• Алексей К***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный

Неольшой смартик с 4к, показывает хорошо, с настройкой проблем не было, немного не нравится пульт, надо привыкнуть и браузер слабоват, в остальном вопросов нет

Достоинства:
    В целом хороший ТВ
    Недостатки:
    Браузер слабоват

Добрий день, Олексію!
      Браузер в Smart TV за характеристиками та призначенням відрізняється від браузера в ПК або смартфоні. Перегляд відео в браузері може призвести до перевантаження пам'яті телевізора. Рекомендовано використовувати легальні онлайн кінотеатри для перегляду відеоконтенту або трансляцію екрана, а браузер застосовувати для пошуку інформації.

• Василий Ф***

Да но он адекватно работает максимум 1 год потом это мусор

Достоинства:
    Экран
    Недостатки:
    Приложения не работают

Добрий день, Василю!
      Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
      У разі звернення вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.

• Евгений Г***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный

Можно конечно купить Ergo, немного дешевле или TCL. Но если посмотреть лоб в лоб, качество картинки и правильность цветопередачи - лучше у KIVI. Выбором доволен.
    Спасибо.

Достоинства:
    Качество картинки, цветопередача, звук, пульт

Добрий день, Євген!

• Игорь К***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный

Гарний

Достоинства:
    Великий

Добрий день, Ігорю!