- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Strops
На пошті провірили працював , сьогодні чоловік спробував в роботі ,нажаль перестав працювати одразу
Не рекомендую!!!! - Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Норм
- Руслан З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При попытке откручивания , после нескольких секунд нагрузки, переставал работать. Только отсоединить/присоединить батарею помогало. Но, опять на несколько секунд нагрузки. Сейчас вообще перестал работать. Гарантийный талон при продаже не заполнили.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Мені сподобався,в ремонті ходової автомобіля не було проблем.
- Достоинства:
- Потужний
- Вадим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
3 рази користувався,перестав працювати!
Не рекомендую!!!- Достоинства:
- Низька ціна
- Недостатки:
- Не якісний
- Продавец PROтехника
Шановний Вадим, дякуємо за ваше звернення! Нам прикро, що у вас виникла така ситуація з інструментом. Для вирішення цього питання інструмент можна передати в сервісний центр, де фахівці проведуть діагностику та ремонт у межах гарантії. Найближчим часом наш менеджер зв'яжеться з вами для уточнення деталей і допоможе організувати відправлення. Дякуємо за розуміння!
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Брав рік тому,працює відмінно!
- Айнар К***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Хороший инструмент , для домашнего использования . Отлично подойдёт для маленького сто . У меня иногда перестает срабатывать при нажатии на кнопку , но может это единичный случай .
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
З самого початку не коректно працює. Після короткотривалої роботи перестає працювати, індикатори і підсвітка світяться, подальша робота можлива тільки після перевстановки акумулятора!!!
- Достоинства:
- Потужний, якісний корпус
- Недостатки:
- Працює не коректно
- Антон Щ***
А при якому акаммуляторі такі симптоми?
- Таміла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Все сподобалося, гарна якість, товар відповідає критеріям
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Гайковерт бомба. Дуже задоволений.
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Купив в січні 2025. Перше випробування припало на кінець березня. Дійсно потужний інструмент, однак відразу ж почав показувати своє китайське походження. Перестав включатись. Допомагає тільки зняття та повторне встановлення акумулятора.
Віддав в офіційний сервіс, але тепер думають чи пройде гарантія, так як гарантійного талона нема (його в не було при отримані гайковерта), а чека може бути недостатньо. Мабуть вперше пожалував, що не купив гайковерт в дніпро-м, де замінили б без проблем.
Одним словом ProCraft- Достоинства:
- Потужний
- Продавец TOOLPARK
Добрий день,на цей шурупокрут гарантія 36 місяців,для звернення в Сц достатньо чека,або в інструкції є графа "Гарантія" і Ви можете самостійно заповнити згідно чеку,який можна завантажити в Особистому кабінеті на сайті.Для вирішення Вашого питання написали в особисті.
- Тарас Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Гайковерт потужний, болти на колесах відкручує легко! Для ходовки легкового з головою. Для домашнього використання-супер! Рекомендую
- Мойша К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Получил быстро испытал очень удачный я довольный покупкой мощности хватает хоть отбавляй гайки который были затянуты пневногайковертом на что и дотянуты ключей с удлинителем после чего чего ездили на них больше года руками пробовал когда-то открутить вообще не как а ним сорвал за пару секунд
- Достоинства:
- Мощный удобный качество сборки
- Недостатки:
- Да какие недостатки нету их
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Дякую. Все сподобалося. Відправили раніше ніж очікували.
- Достоинства:
- Працює!)) Відповідає опису та характеристикам.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Гарна річ, та добре справляється с завданням.
Як кажуть ціна та якість...
Прийшло по почті, ціле та неушкоджене.
Продавцю дякую. - ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Задоволений, прийшов швидко.
Все в одній коробці, зарядне і акумулятор ще в окремих коробках.
На данний момент маю можливість порівняти з ДніпроМ на 300 Нм, цей точно потужніший, далі буде видно що може і як довго
В гарантійному талоні не має ніяких печаток, чи ще чогось, напевно гарантія діє по чеку Розетки, хоча не впевнений.