- Петро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Те що треба
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- Юлия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хуже этой камеры, наверное сейчас сложно найти. Фото и видео просто ужасные. Выкинутые деньги, полное разочарование.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ведро лучше снимает, чем эта камера
Доброго дня! Нам дуже прикро чути, що Ви залишилися незадоволені якістю зйомки екшн-камери. Важливо, щоб камера відповідала Вашим очікуванням. Якщо Ви зіткнулися з проблемами у налаштуваннях або використанні камери, ми готові допомогти Вам оптимізувати параметри зйомки для досягнення кращих результатів. Також, якщо Ви вважаєте, що камера має виробничий дефект, рекомендуємо звернутися в підтримку за номером 380 (67) 654 32 86 (viber, telegram).
- Володимир П***
за таку ціну такі фото
ждесть
- Юлия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Это не камера, это отстой. У меня регистратор в машине за 1000 грн снимает лучше, чем эта камера. Ее место в мусорке, очень жаль потраченных денег, полное разочарование.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Это не камера, ведро лучше снимает, чем она.
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ужасная камера, фото, видео отстойник получается, такое ощущение что с телефона 2000х годов
- Достоинства:
- Удобно держать в руках
- Недостатки:
- Качество фото, видео, цвета не естественные, камера качество съёмки ужасно
Валентине, дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що камера не виправдала Ваших очікувань. Ваші зауваження щодо якості фото і відео дуже важливі для нас. Ми постійно працюємо над покращенням нашої продукції і обов'язково передамо Ваші коментарі виробнику.
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна камера, гарна комплектація, чудово працює.
Я задоволений.- Достоинства:
- Ціна, габарити, якість
- Недостатки:
Дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Дмитрий И***
Як зі зйомкою вночі?
- Анатолий М***
Вночі знімає нормально, за таки гроші навіть чудово, якщо розумієш, що взагалі можуть таки камери і що чудес не буває, я повністю задоволений камерою.