- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет изделия: Бордовый
Не рекомендую, отключается и не втягивает пиль.
- Продавец ShemUA
У нас можливий обмін та повернення протягом 14 днів.
- Любов З***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет изделия: Бирюзовый
Все сподобалось, я всім задоволена.
- Продавец ShemUA
Дякуємо та раді, що Вам все сподобалося!
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Goodify. Цвет изделия: Зеленый
Начитавшись відгуків, і вирішив взяти, і для мене це було великою помилкою, не тягне,три хвилини працює при мінімальному забрудненню, після цього автоматично виключається пів години потрібно чекати щоб охолов, і по новому кругу, наша пісня гарна і нова починаємо її знову!!!Не рекомендую!!!Брав в інтернет магазині Розетка, телефоную на номер який вказаний в замовленні, не в мережі...І при тому фільтр та трубки не забиті, після кожного прибирання все чиститься а результату бублик !
- Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Goodify. Цвет изделия: Вишневый с серым
Пилосос після 10 хвилин роботи зупиняється. Вже з другого місяця роботи такий недолік.
- Продавец Goodify
Доброго дня, Денис.
Це не недолік, це зпрацьовує захист від перегріву, щоб пилосос не зламався.
Зазвичай проблема вирішується банальним очищенням фільтрів, спробуйте будь ласка, та відпишіть нам про результат.
З повагою, команда інтернет- мгаазину.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Goodify. Цвет изделия: Зеленый
Л***о.
- Достоинства:
- Компактный
- Недостатки:
- Весь - пылесос
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Goodify. Цвет изделия: Зеленый
Щітка після першого використання не крутиться(клинить). Якби знав, що ця щітка одноразка для того,аби продати новинку, то купив би краще нормальний, а не це
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Заявлена "крута" щітка не працює.
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Goodify. Цвет изделия: Зеленый
Тягне погано з першого разу, регулятор на максимум, не відповідає заявленим характеристикам, щітка що у комплекті заклинює у верхньому положенні, фільтр на відсіку для сміття випадає при найменшому дотику, якість пластику ( дешевий Китай) не раджу!
- Достоинства:
- Гарний вигляд, і все!
- Недостатки:
- Шкодую що придбав!
- Вікторія Л***
Абсолютно згоден з вами ідентична ситуація з цим пилососом, жахлива якість, все на "соплях", нічого нормально не втягує, мало того, ще й перкгрівається і потім не включається хв 15 і сидиш чекаєш, коли знову увімкнеться
- Продавец Goodify
Рекомендуэмо почистити фільтра. Це типова ситуація для дуже сильного забруднення фільтрів, коли мотору не вистачає повітря для охолодження через забруднення фільтрів, вмикається захист від перегріва, щоб не згорів мотор. І пилосос не вмикається деякий час поки не охолоне.
Також при дуже занедбаному стані фільтрів падає потужність всмоктування.
- Віктор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Goodify. Цвет изделия: Зеленый
Хороший пылесос. Жена очень довольна. Маленький, компактный и мощный. В соотношении цена качество идеальный вариант. Однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- Мощный, компактный.
- Недостатки:
- Нету.
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Goodify. Цвет изделия: Зеленый
Поки дуже задоволена.
Пилососить дуже гарно
Маю 2 собаки, шерсть збирає ідеально- Достоинства:
- Легкий, потужний
- Недостатки:
- не виявлено
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Goodify. Цвет изделия: Зеленый
Пилосос сподобався ,легкий, дуже потужний,якісний, рекомендую
- Достоинства:
- Зручний
- Мар'яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Goodify. Цвет изделия: Зеленый
Пилосос дуже класний. Гарно збирає пил і чистить коври
- Достоинства:
- Потужність
- Недостатки:
- Поки немає
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Goodify. Цвет изделия: Зеленый
Прекрасный пылесос,очень мощный с тонкой регулировкой самой этой мощности,за такую цену отпад
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Goodify. Цвет изделия: Зеленый
Пилосос дуже потужний, прибирає за лічені хвилини. У комплекті є кілька корисних насадок для ефективного прибирання, у тому числі для чистки одягу. Розмір компактний, тому дуже зручно. Дякую за замовлення!!!
- Достоинства:
- Потужний, компактний
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: HomCo. Цвет изделия: Бирюзовый
Доповнюю свій попередній відгук.
Пилососом вкрай не задоволена.
Він навіть кітиці на килимі не підіймає при повній потужності. Не рекомендую.- Недостатки:
- Немає взагалі , не те що заєвленої , потужності.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: HomCo. Цвет изделия: Бирюзовый
Заявленої потужності всмоктування немає. Працює тихо. Шнур 4 м короткий.
Не задоволенна.- Достоинства:
- Маленький.
- Недостатки:
- Немає заявленої потужності всмоктування, шнур короткий , шланг пластмасовий.
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Goodify. Цвет изделия: Зеленый
Працює добре.
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: H1 STORE. Цвет изделия: Серый с бирюзовым + черным
Купив у червні 24. Спочатку був у захваті від його потужності. Сьогодні він "вмер".
Середня частота використання була приблизно раз на два тижня. Схоже вмер від потужності.- Достоинства:
- Потужний.
- Недостатки:
- Недовговічний.
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Goodify. Цвет изделия: Зеленый
Суперська річ. Потужний, компактний, вмісткий. Щітка для вовни взагалі бомба, це найкраще для прибирання вовни з поверхонь, килимів, мʼяких меблів, що я бачила. Розбирається та чиститься ця щітка, що дуже зручно, бо вовна зазвичай намотується на щітку.
Для квартир із тваринами просто знахідка - Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: H1 STORE. Цвет изделия: Серый с бирюзовым + черным
Дуже галасливий. Жорсткий шланг і провід живлення. Кнопка включення незручна, до того ж однакова з кнопкою змотування шланга, тому часто помиляєшся. Після року, не дуже частого використання, почав іскрити ротор мотора. Місткість пилозбірника не 4 літри, як заявлено, а 0.4 літри!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всё переличене
- Янина С***Отзыв от покупателя. Продавец: H1 STORE. Цвет изделия: Серый с бирюзовым + черным
Класс
- Янина С***
Х***я мотор гріется постійно вимикаеться
- Влас П***Отзыв от покупателя. Продавец: H1 STORE. Цвет изделия: Серый с бирюзовым + черным
Скористався разів 5 мабуть не більше і перестав працювати. Мало того, він й не тягне анітрохи. Або брак попався або це така якість.
- Достоинства:
- Немає жодних
- Недостатки:
- 3 кВт витрачається на його перегрів і як наслідок поломку
- Продавец H1 STORE
Добрий день
Вибачте за незручності, скоріш за все може брак, на жаль це техніка і таке може бути, на даний пилосос діє гарантія, Ви можете нам його відправити і по гарантії ми відремонтуємо його, або якщо ремонту не підлягає то обміняємо на новий або повернемо кошти !
- Ян Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: H1 STORE. Цвет изделия: Серый с бирюзовым + черным
Гарний і компактний.
Один раз користувались, ( просто перевірили чи працює)
І все, він більше не вмикається .
Гарнійного талону не було з ним.
Біда за 3 тисячі гривень
Подарунок для мами зіпсовано.
Настрій теж- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Попрацював 5 звилин
Потужний. Компактний. Зручно знімаються фільтри і легко миються. Те, що його попередник робив на повній потужності, він легко виконує на половині своїх можливостей. Дуже зручна щільова насадка. Якісний пластик. Загальне враження- приємно!
- Достоинства:
- Компактний та потужний.
- Недостатки:
- Не виявили. Єдине що викликало питання, це вказана ємність контейнера(4 літра). Виміряти складно, але здається, що менше. Але легкість з якою знімаються фільтри повністю компенсує невеликий об'єм к-ра
- Юрченко Э***Отзыв от покупателя. Продавец: H1 STORE. Цвет изделия: Серый с бирюзовым + черным
Супер. Мощный. Очень довольны!
- Продавец H1 STORE
Добрий день, раді що сподобалось, звертайтесь)
- Лужанський О***Отзыв от покупателя. Продавец: H1 STORE. Цвет изделия: Серый с бирюзовым + черным
Супер, хороша сила втягування, дизайн.
- Продавец H1 STORE
Добрий день, дуже раді що Вам усе сподобалось)
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: DaxShop. Цвет изделия: Черный
Купували щоб якісно можна було прибирати, тиждень потягнув наче нормально, а потім жах, якість пилососа ніяка, не можливо попилососити одну кімнату навіть, як він вимикається! Зв'язатися з менеджером немає сенсу, просто ігнорує повідомлення, хотя при купівлі розхвалював, казав що сам таким пилососить... на скарги не відповідають, хотя гарантія ще не закінчилася! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
- Недостатки:
- Тяга пилососа ніяка
- Анастасія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: КO&AN. Цвет изделия: Фиолетовый
Жахливий товар, часто сам вимикається
- Достоинства:
- не раджу, бракований
- Недостатки:
- Бракований, сам вимикається
- Данило Р***Отзыв от покупателя. Продавец: КO&AN. Цвет изделия: Фиолетовый
Нам відправили не той товар. Нам прийшов пилосос червоного кольору, на корпусі напис Pro Animal, а не бренд Хеншл, потужність 3500, а не 3000W + нема ніякого гарантійного талону.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: H1 STORE. Цвет изделия: Серый с бирюзовым + черным
Красивый дизайн, многофункциональность
- Достоинства:
- Цена, дизайн, мощный
- Недостатки:
- Короткий шнур.
- шкурко о***Отзыв от покупателя. Продавец: TheTop. Цвет изделия: Фиолетовый
Проблема решена
Проробив 3 дня.
- Достоинства:
- Доставили все добре.
- Недостатки:
- На третю уборку згорів
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: КO&AN. Цвет изделия: Фиолетовый
Классный пылесос! пока работает отлично? спасибо за быструю доставку!
- Достоинства:
- Хорошая сила всасывания.
- Недостатки:
- Пока нет.
- Продавец КO&AN
Марія, дякуємо за Ваш відгук! :)
- Сергей А***Продавец: yusha
А вот продавцы отличные, в течении 15мин вопрос был урегулирован. Я в восхищении.
- Достоинства:
- Продавцы
- Сергей А***Продавец: yusha
Сгорел на следующий день!!!!!
- Продавец yusha
Доброго дня. Уже зв'язуємося з вами, для вирішення цього питання.