- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: BambyToys
Замовили м'яч волейбольний TK Sport 230 грам Клеєний PU Синьо-жовтий (C 40111), встигли пограти 14 днів (притомо, що грали через кожні три дні по декілька годин, з рекомендованим тиском та на м'ягкому покритті), пройшов якраз термін гарантії. На 14 день почав втрачати тиск. Після обстеження з'ясувалось, що повітря виходить між швів, механічних пошкоджень нема. Не рекомендую цей м’яч.
- Достоинства:
- М'ягкий
- Недостатки:
- Якість.
- Продавец BambyToys
Доброго дня. звертаємо увагу. Гарантія на надувні вироби, як правило, обмежена перевіркою цілісності упаковки та наявності заводського браку (наприклад, не проклеєного шва,або мяч спустив зразу як його накачали) при першому огляді. Згідно з українським законодавством, надувні вироби не підлягають обміну та поверненню, якщо вони не мають заводського дефекту. Гарантія на цілісність виробу після першого використання не надається, оскільки проколи, порізи та потертості вважаються механічними пошкодженнями, які не підпадають під гарантійні випадки.
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BambyToys
Не погана якість. Будемо пробувати.
- Продавец BambyToys
- У.КОтзыв от покупателя. Продавец: BambyToys
Класний м'ячик
Не важкий- Недостатки:
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: BambyToys
Прийшов спущений, накачали все добре.Придбанням задоволена)).
- Достоинства:
- Ціна, колір.
- Недостатки:
- Незнайшла
- Продавец BambyToys
- Вікторія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: BambyToys
Негативний!По всім швам пропускає повітря .Не рекомендую.Викинуті кошти
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Не якісний
- Яніна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BambyToys
Гарний... Теоретично. Бо,як виявилося, м'яч приходить здутим. Тобто тепер ще треба шукати насос, щоб його накачати. Якби я побачила цю інформацію у попередженнях, то не купувала б. Смішно. Думала,що буду лишати позитивний відгук щодо оперативності доставки, бо на моє прохання строк доставки змінили, пришвидшивши замовлення в обробці.
- Достоинства:
- Швидко доставили
- Недостатки:
- Здутий
- Продавец BambyToys
Так, всі мячі як і інші надувні вироби поставляються у здутому вигляді. Насос Вам знадобиться для користування у любому випадку адже любий мяч час від часу треба підкачувати. Шкода що магазин не виправдав Ваші очікування.