Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Детская футболка Голубой 8405 Malwel 140

Код:  419198994
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Рост: 122. Цвет: Черный

Футболка прекрасної якості! Брали для танців, прекрасно переться, не ліняє і не розтягується! Прекрасний повсякденний трикотаж!

Достоинства:
    Якість пошиття і тканини
    Недостатки:
    За декілька місяців носіння не виявили!
  • Іванна
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Рост: 140. Цвет: Черный

Сплдобалась

• Юлія С***
    Продавец: HN. Рост: 140. Цвет: Красный

Відправили дуже швидко. Та на жаль футболка маломірить дуже сильно. Розмір 140 буде підійде приблизно на зріст 130 см. І колір не яскраво червоний, як на фото, а темніший.

Достоинства:
    Швидка відправка.
    Недостатки:
    Маломірить. Колір.
  • Свищ Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Рост: 122. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже сильно маленька. Замовили 122 ріст, він на 98 підійде хіба що. Шви на горловині дуже криві, через що збирається «гармошкою» горловина. Як на її ціну, то мабуть ок, проте бажано уточнити реальні розміри перш ніж замовляти

Недостатки:
    Маломірить
    • Соответствие размерной сетке

Маломерит

• Продавец  HN

Дякую Вам за відгук, це дуже важливо, бо відгуками кожен з Вас допомагає орієнтуватися і правильно робити вибір наступним покупцям. Так, Ви праві- саме по дитячому одягу бажано уточняти розміри під кожну дитинку окремо, бо навіть на однаковий ріст в залежності від комплекції маляти одяг може зовсім по різному сидіти. Не бійтеся звертатися- ми завжди поміряємо і підберемо так, щоб було максимально зручно.

• Богдана Г***
    Продавец: HN. Рост: 110. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

110 по розміру - це 92. Колір набагато темніший, ніж на моделі. Горловина пришита нерівно і утворюються складки.

• Соответствие размерной сетке

Маломерит

• Продавец  HN

Дякуємо, що поділилися враженням. Нам щиро шкода, що виріб не повністю відповідав вашим очікуванням. Ми готові обміняти на підходящий розмір і колір. Завжди відкриті до діалогу та робимо все, щоб кожен клієнт залишався задоволеним покупкою! Наш менеджер із вами зв"яжеться

• Оксана М***
    Продавец: HN. Рост: 134. Цвет: Красный

Проста футболка і маломірка 134 на розмір 122-128

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Маломірка
    • Продавец  HN

Доброго дня, Дякую Вам за Ваш відгук, Ми шануємо і поважаємо думку кожного клієнта і хочу Вам нагадати, що в нас є можливість обміну, адже кожна дитинка індивідуальна і має свою фігуру, ріст і вагу. Можливо Вам буде зручно щоб з Вами звязався наш менеджер і замінив футболочку?