Отзывы покупателей о Перчатки велосипедные мужские велоперчатки короткие без пальцев женские спортивные перчатки для фитнеса спорт зала тренировок турника велоспорта велосипеда M GIYO GY-R05 Черный 71087

Код:  419200746
Оценка пользователей 4.92/5
  • Наталя Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Light Green. Размер: XL

Все супер

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рукавиці вам сподобалися та повністю виправдали очікування. Нехай будуть зручними під час тренувань і поїздок, а спорт дарує лише задоволення. Завжди готові допомогти з наступними покупками.

• Владислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: L

Класні рукавички, саме те що хотів

Достоинства:
    Зручні, функцію виконують
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рукавиці виявилися саме такими, як ви й очікували, та зручно виконують свою функцію. Нехай тренування й поїздки приносять лише задоволення, а екіпірування служить довго та комфортно.

• Сергій Ф***

Чудові

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за високу оцінку та відгук про рукавиці! Раді, що товар вам підійшов і справив чудове враження. Нехай рукавиці комфортно служать під час тренувань і поїздок на велосипеді. Завжди будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Ольга Г***

Чудовi

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку рукавиць! Раді, що товар вам сподобався і виправдав очікування. Нехай тренування та поїздки на велосипеді будуть комфортними та приємними. Завжди будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Владимир Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: L

Брав для вело,дуже зручні.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Приємно, що рукавиці виявилися зручними для поїздок на велосипеді. Дякуємо, що обрали саме цю модель у нашому асортименті. Нехай тренування та велопрогулянки приносять лише задоволення та комфорт у використанні товару.

• Євгеній Л***

Добре качество

Достоинства:
    Мякі
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку рукавиць! Приємно, що вам сподобалося м’яке матеріал та якість товару. Раді, що обрали саме цю модель для тренувань і занять спортом. Нехай рукавиці комфортно служать під час кожного тренування та поїздки.

• Наталія К***

хороші перчатки.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку рукавиць! Раді, що вони вам сподобалися і підійшли у використанні. Нехай тренування та поїздки на велосипеді будуть максимально комфортними та безпечними. Якщо з’являться додаткові враження чи побажання — будемо вдячні, якщо поділитеся ними.

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Red. Размер: M

рекомендую

Достоинства:
    зроблені якісно, розмір підійшов, дякую за презент у вигляді мігалки!
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рукавиці якісні, розмір підійшов і сподобався невеликий презент. Ваша рекомендація дуже цінна для нас і допомагає ставати кращими. Нехай рукавиці служать довго та зручно під час тренувань і поїздок.

• Лілія Л***

Все ок.Дякую.Досить якісні.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що рукавиці виправдали очікування та здаються вам якісними. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай тренування та поїздки приносять лише комфорт і задоволення. Завжди раді вашим новим замовленням.

• Анна Х***

Хороші рукавички, мені сподобалися. 9см ширина долоні, розмір L

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме ці рукавиці. Раді, що модель та розмір L добре підійшли і вам сподобалися у використанні. Нехай тренування та поїздки будуть комфортними та приємними. Завжди відкриті до ваших нових відгуків про товари.

• Александр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: L

Очень хорошие перчатки. Доставили быстро. Спасибо .

Достоинства:
    Всё супер.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку рукавиць! Радий, що якість і зручність повністю виправдали очікування, а доставка була швидкою. Такі слова мотивують підтримувати сервіс на високому рівні. Бажаємо комфортних тренувань і приємних поїздок!

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: L

Класні рукавиці для велосипеда на літо

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що рукавиці сподобалися та підійшли для літніх велопоїздок. Бажаємо комфортних тренувань і приємних поїздок на велосипеді!

• Еліна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: S

Дуже круті та зручні. Займатись тепер стало у задоволення і руки більше не червоніють після TRX чи гантель. Однозначно рекомендую.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що рукавиці виявилися зручними та допомагають комфортніше займатися спортом без неприємних відчуттів у руках. Бажаємо приємних і результативних тренувань!

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Light Green. Размер: L

Судя по всему отличные перчатки как для лета. Только получил, сегодня обкатаем, дополню фотографией. Из нюансов - у меня ладонь 9, взял L, сидят хорошо, но снимать немного проблематично. Возможно стоило брать XL, но думаю они немного подрастянутся. Отдельное спасибо за мигалочки. Вещь вроде бесполезная, но если вдруг в пути основной фонарь разрядился - отметить себя на дороге помогут точно, а значит лишним не будет

Достоинства:
    Сидят плотно
    Нет липучек
    Довольно высокие
    Подушечки смягчающие не гель, но неплохие
    Главное - в цвет всей формы
    Для теплой погоды - идеально.
    Недостатки:
    Размер возможно следует брать чуть больше чем намеряли, но это не точно.
    Думаю немного растянуться.

• Олена Л***

супер

• Марина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: L

Товар відповідає своїм характеристикам. Продавець чудовий .

• Старчеус Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Red. Размер: M

Дуже чудові, комфортні та яскраві, розмір для жіночої руки

• Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: S

Дуже сподобались такі рукавички, бо протестовані поїздкою в 35км, залишилась задоволена, бо руки ненадавило,як це зазвичай раніше було, завдяки гелевим подушечкам,руки після поїздки не болять.тож вирішила замовити собі іще і чорні, міркувала що буде ще лвхтарик-мигалка,що б був комплект на кермі з однієї сторони,і з іншої.нажаль цього разу не було
    Але рукавички дуже зручні, і гарно сидять на рукі

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: S

Відправка швидка. Розмір S підійшов на руку хлопчика 10 років)

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Light Green. Размер: S

Продавець агінь
    Товар якісний, відправка і доставка швидка
    Ще,що дуже приємно,ще додатковий подаруночок до рукавичок,у вигляді сигнального маячка на велосипед було дуже приємно

Достоинства:
    Ціна,якість приємний бонус)

• Андрей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Light Green. Размер: M

Товар гарної якості, відправили дуже швидко, дитина в захваті.

• Ирина К***

• Кирил С***

удобні перчатки, усе сподобалось

• Ярослав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: M

Рукавиці клас, бонусом ще якийсь міні фонарик дали

• Олег Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: XL

Поки все супер, по розміру підійшли

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: S

Зручні і виконують свою функцію,захист від мозолів,все гуд!

• Вячеслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Red. Размер: XL

Велорукавиці якісні, гелеві вставки на долонях амортизують і захіщають при їзді на велосипеді.

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: M

Дякую за товар . Все підійшло.

Достоинства:
    Зручні

• Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Red. Размер: XL

Пару раз,одевал.неплохие
    Сели хорошо.время покажет качество

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: S

Все добре, якість гарна,дитині сподобались

Достоинства:
    Якісні та зручні
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  kidsDM

• Світлана М***

Дякую

• Liana
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: M

Супер! Дуже задоволена. Зручні. комфортні, м'які. Окрема подяка магазину за подарунок! Bіддала його своєму синочку для велосипеда, він дуже радий)

Достоинства:
    Високі. Без застібки.

• Євген Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: L

Легкі та зручні, такі як і повинні бути рукавиці.

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: L

Товар по якості крутий, за свої кошти те що треба. Вже пару раз робив покатухи на велосипеді, комфортно та зручно.
    Розміри співпадають, в мене 9с рука, вибрав розмір L - сіли дуже круто.

Рекомендую.