Отзывы покупателей о Конструктор детский Minecraft Крепость Железный Голем игровая крепость майнкрафт набор из кубиков и фигурок героев и животных 998 деталей с домиком и аксессуарами развивающий для мальчиков и девочек OnePro 70947

Код:  419263143
Оценка пользователей 4.63/5
  • Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Отправили быстро, пришел хорошо упакован. Ещё не открывали, это на подарок

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук і за вибір цього конструктора в якості подарунка. Раді, що замовлення було швидко відправлене та приїхало добре запакованим. Нехай набір подарує багато радості й цікавих ігор отримувачу. Завжди раді допомогти з новими покупками!

• Олена Т***

Дитина залишилась задоволена

• Продавец  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Ірина К***

Гарно тримається вільно складається

Достоинства:
    Все чудового
    • Продавец  opsale

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Ростислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Класний конструктор, сподобався навіть дорослим)

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Конструктор швидко приїхав. Сину 9 років дуже сподобався. Він в нас любить все з майнкрафтом.

• Продавец  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Обрала цей конструктор на подарунок, думаю, що племіннику сподобається, бо він в захваті від Майнкрафту. Дякую магазину за швидку відправку!

• Продавец  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Маргарита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дитина в захваті від конструктора. Дякуємо

• Ігор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Головне що дитині сподобалось.

Достоинства:
    Швидкість доставки сподобалась. Наступного дня після замовлення і оплати вже його забрав.
    Недостатки:
    Нічого критичного
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Конструктор прийшов швидко, добре упакований. Все, як в описі і на фото. Все добре скріплюється, комплект повний, під час гри нічого не відвалюється. Покупкою задоволений.

Достоинства:
    Класний конструктор
  • Ирина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Заказала на Розетке у этого продавца конструктор - приехал сверху открыта коробка была, скотч тоненький сорван был. Внутри пакеты запаяны все и сложены в 1 большой пакет , который был заклеен скотчем. Дома когда начали собирать сразу обнаружили 2 шт недостающих деталей прозрачных серых, пришлось добавить свои какие были 2 прозрачно жёлтые, на фото видно. Плюс не соответствие цвета деталей по инструкции, пришлось тоже заменить детали на глазах Голема большого. Вообщем немного разочарованы остались. Детали с усилием одеваются. На фото запасные детали, которые остались. Лучше доплатить и купить оригинал лего, как мы всегда и заказывали. Не рекомендую покупать не оригинал.

Недостатки:
    Не хватило 2 деталей. Не соответствие цвета с инструкцией.
    • Татьяна С***

Сегодня на розетку пришла такая же крепость, а в ней только пол инструкции по сбору. Не понятно все ли пакетики с запчастями, т.к. Основной пакет разорван. Коробка сама по себе открытая, заклеянная на тонкий скотч. Я б хотела чтоб отправителю( когда он покупает товары по интернету) приходил товар в таком же состоянии как и он отправляет. Не рекомендую такого отправителя- надеюсь деньги вернуться мне на карту

• Єлизавета К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Купила дитині на подарунок, прийшла отримати....О, боги!!!
    Коробка була повністю відкрита з двох боків, така пришла, була мені відповідь! Жодного шару плівки немає на коробці! Якщо б дитина не чекала, я в такому вигляді не забирала б посилку. Деталі в скільки невідомо, заклеєно в мішку скотчем. Продавець, вам не соромно відправляти товар в такому вигляді?!

• Ирина Ш***

Добрый день, аналогично коробка была открыта , в полиэт мешке каком то помятом. У меня не хватило 2 деталей.

• Карина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Все сподобалось, доставили швидко.

Достоинства:
    Кількість деталей
  • Роксолана У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Крутезний якісний набір конструктора. Деталі добре між собою складаються. Відправили швидко, приїхало в гарній коробці. Я дуже задоволена!

Достоинства:
    Якість і ціна
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Отримала замовлення на Укрпошті, в прозорому стрейчі, рваному по кутках. А так можна було?!

Достоинства:
    Недостатки:
    Пакування, ще потім буде сюрприз при збиранні, чи нічого не випало
  • Арсен О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дитина дуже рада. Розтягував задоволення, збирав щодня. Всі деталі на місці. Супер.

Достоинства:
    Крутий набір раджу брати його
  • Мілена У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже класний набір. Купували на подарунок нашому синочоку. Упаковано було добре, все приїхало цілим. Коробка величезна і яскрава. Подарунок вийшов чудовий, рекомендую!

Достоинства:
    Яскравий, хороша якість пластику ну і найголовніше це задоволена дитина
    Недостатки:
    Не було
  • Аліна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Чудовий конструктор, всі деталі на місці. Кріпляться між собою міцно, нічого не відвалюється. Сам пластик якісний, що дуже класно за таку ціну і кількість деталей. Дитина з радістю збирає та розбирає, вже ціну колекцію різних конструкторів по маінкрафту маємо. Покупкою задоволена, рекомендую!

Достоинства:
    Крутий і якісний конструктор
    • Анна С***

Добрий день
      Підскажіть, чи велика різниця в якості з оригінальним лего? Чи якісна інструкція?

• Аліна А***

Та вроді дуже великої різниці немає, дитині подобається. Інструкція хороша.