- Алена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BeTechno. Цвет: Blue
Все прийшло вчасно. Чудово виглядає як камера, так і чохол. Поки відзняла перші 10 кадрів, фото виходять чудовими. Класний подарунок для зустрічі з друзями, щоб вони одразу взяли пам'ятку з собою. Все сподобалось!
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, швидкі фото, доставка
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: BeTechno. Цвет: Blue
Чудовий набір на подарунок собі або близьким!
Купувала собі, в наборі є все необхідне, що дуже зручно, плюс запаковано вже подарунково
Якість чудова, фотографії виходять атмосферними, та оптимальні по розміру- Достоинства:
- Готовий подарунковий набір, чудова якість та ціна
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: BeTechno. Цвет: White
Купував на подарунок, дівчина задоволена все бездоганно працює, відправили швидко та попередили про всяк випадок що краще на пошті перевірити
- Достоинства:
- Швидко відправили та попередили про всяк випадок що краще на пошті перевірити
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: BeTechno. Цвет: Blue
Якісний товар, вчасно виконана доставка товару, акуратне та пакування. Рекомендую
- Достоинства:
- Якісний товар
- АланОтзыв от покупателя. Продавец: BeTechno. Цвет: White
Заказывал ребенку на день рождения. Все остались очень довольны. Товар полностью соответствует описанию и фото.
За упаковку отдельное спасибо. Даже не пришлось покупать подарочную коробку.
Снимки получаются большими и очень хорошего качества.
Один минус, пленка быстро заканчивается ))) - Ксенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: BeTechno. Цвет: White
Чудовий подарунковий набір, виходять дуже гарні фотографії. Залишилися повністю задоволені як товаром, так і спілкуванням із продавцями - у разі будь-яких питань комунікація швидка і ефективна; рекомендую
- Достоинства:
- Ціна, якість фото, швидкість
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BeTechno. Цвет: Orange
Купляв в подарунок, дуже сподобалось.
Поки що відзняли 10 слайдів, все добре.- Достоинства:
- Подарункова упаковка
- Недостатки:
- Поки що немає