Отзывы покупателей о Аккумулятор Vipow F12050 (12.8V 50Ah)
- Валерій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 50
Чудовий акум, зі своєю роботою справляється,зарядне треба на 10 Амр, а краще на 20!!!! Рекомендую для купівлі!
- Валерий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 50
Чудова АКБ, зі своєю роботою справляється на всі 100, рекомендую до покупки!!!
- Игорь И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 50
Спасибо, все отчетно
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 50
Купив вже другу - в цілому цілком задовольняє. Правда, заряджається достатньо довго (7-8 годин і це ще був не повний розряд).
Рекомендую уважно оглядати місце де ручки. Я не помітив трішину - тепер маю те що на фото - відламаний пластик з однієї сторони. Тримається тепер "так собі". Доведеться щось придумувати, бо на гарантію не візьмуть з таким - скажуть "механічне пошкодження"- Достоинства:
- Працює нормально
- Недостатки:
- Кріплення "хлипке" (було вже тріснуте - не помітив коли оглядав)
- Володимир Б***
Протестував роботу кондиціонера від двох батарей (від однієї пробував - спрацював захист, коли споживання стало вище 1 квт). Пропрацював з навантаження 550 ват півтори години і я вирішив вимкнути (перші 10 хвилин було більше - доходило до 1,5 квт навантаження, поки не увімкнув на кондиціонері режим енергозбереження). Коли вимикав інвертор показував що батарея має заряд 12.1.
В цілому задоволений результатом (бо після 4,5 годин без світла коли за вікном 35 було вже хрєновастенько, а з кондиціонером стало набагато веселіше :)). Загальна ємність батарей 100А, тобто десь 1200 ват (теоретично). Десь біля 900 ват кондиціонер спожив. - Олександр П***
В мене схожа ситуація, тільки сам акум не хоче працювати. Заряд показує, коли навантаження даю через дбж : вкл кавомолку, він іде у розряд. Поніс по гарантії а кришка з ручкою не тримається. Перше питання, що я його відкривав!!!! А я не робив нічого.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 50
Якби він коштував дешево..... Тоді можна зрозуміть. А так виплатив за нього оплату частинами, і в перші дні експлуатації він потух. Показував 13.8 але при вкл дбж одразу вимикався і на клемах 3в. Відвіз по гарантії, більше місяця мурижили. Дали чи новий чи відремонтований, нічого не пояснили. Проробив годин 20-30 в сумі. І знову потух, на клемах 2в і гарантійний термін закінчився.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 50
Наразі маю спірну ситуацію. Акумулятор показує заряд, але вирубаєтьчя при навантаженні. Поніс у Розетку. Прийняли на діагностику, але... Ручка на кришці для переноски відірвалась разом з кришкою. Не тримається ніяк, крім сопель герметика. Що викликало підозру у працівників розетки. Це епікфейл. Маю надію у сервіс розберутьсяі
- Достоинства:
- Вчасно купив
- Недостатки:
- Пропрацював не довго
- Олександр П***
Ось продовження. Мені його повернули ( чи новий чи відремонтований ) але працюючий. Пропрацював десь 20-30 годин і знову потух
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 50
З оцінкою не можу визначитись. Сам дбж працює, але два цикла все було ок. А зараз від кавомолки 200вт тухне. На акумі заряд показує, але в момент включання акум дає просадку і дбж іде у захист
- Достоинства:
- Купив завчасно
- Недостатки:
- Не працює