- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero
Непоганий набір. Є єдиний недолік - погано заточені свердла. Половина заточені, найтонші. Інші, а саме ті які потрібні були - тупий кінець.
Прийшлося заточувати пилкою для нігтів з крупним абразивом- Недостатки:
- Погано заточені свердла
- Продавец Disero
Дякуємо за Ваш відгук і детальний коментар. Нам шкода, що частина свердел виявилась недостатньо заточеною та це вплинуло на використання набору.
Ми обов’язково передамо Ваші зауваження для перевірки якості товару та покращення комплектації.
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero
Задоволений
- Продавец Disero
Михайло, дякуємо за Ваш відгук.
Ми щиро раді, що Ви задоволені покупкою!
- СтаниславОтзыв от покупателя. Продавец: Disero
Купили набор. Но сверла не соответствуют заявленым в описании. Пришло 10 сверл, по 2шт, номинал 0.8, 1.3, 1.7, 2.3, 2.8мм.
- Достоинства:
- Товар более менее качественный.
- Недостатки:
- Сверла не соответствуют заявленным в описании!!!
- Продавец Disero
Добрий день, Станіслав! Нам дуже прикро, що відбулась така ситуація, ми вже написали Вам в особисті повідомлення, за для вирішення цієї ситуації
- Тамила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero
Товар качественный,посмотрим как будет в работе
- Кирилл Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero
с учетом цены довольно таки сносное качество, хотя для частой работы сверла стоит покупать более качественные
- Достоинства:
- дешвизна
- Недостатки:
- невысокое качество сверл
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Disero
якщо ви відправляете такі тонкі та крихкі речі то пакування мае бути не лише в плівку, прийшли сверла але саме тонке із за якого замовлялося погнуте із за недбалого пакупання
- Достоинства:
- відсутні
- Недостатки:
- недбале ставлення
- Продавец Disero
Доброго дня Володимир,
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода чути, що свердла прибули у пошкодженому стані. Ми розуміємо, як важливо, щоб тендітні речі були добре захищені під час транспортування.
Ваш коментар дуже важливий для нас, і ми обов’язково переглянемо наші стандарти пакування, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки клієнтів, щоб ми могли запропонувати Вам заміну пошкодженого свердла або повернення коштів. Ми цінуємо Ваше розуміння і співпрацю.
Ще раз перепрошуємо за незручності.