- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Маркування не відповідає фактичному
збільшенню (ближче до 20-х)- Достоинства:
- Чудова оправа
- Недостатки:
- Відсутність штативного гнізда, захисні кришки краще робити спареними
- Володимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Дуже задоволені
- Продавец Світло Є
Добрий день, Володимир! Щиро дякуємо відгук!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Якість зображення приємно вразила — картинка чітка, добре передає деталі навіть на великій відстані, а збільшення дійсно відчутне. Зручно спостерігати за місцевістю та птахами. Корпус міцний, прогумований, не ковзає в руках і не боїться вологи, що особливо важливо для використання на відкритому повітрі. Фокусування плавне, легко налаштувати під себе. У комплекті є зручний чохол — брати з собою дуже комфортно. Відмінний варіант за свою ціну, рекомендую
- Достоинства:
- гарне обслуговування
- Продавец Світло Є
Добрий день, Наталія! Щиро дякуємо відгук!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Бінокль справді потужний — добре наближає, зображення чітке, без спотворень.
Корпус міцний, прогумований, зручно тримати в руках, не ковзає. Відчувається, що зроблений якісно, не боїться вологи та легких ударів. Це великий плюс для використання на вулиці в різних умовах. Фокусування плавне, легко налаштувати під себе. Також сподобалось, що в комплекті є чохол — зручно брати з собою і зберігати. Повністю виправдовує свою ціну, рекомендую- Достоинства:
- Гарна якість
- Продавец Світло Є
Добрий день, Наталія! Щиро дякуємо відгук!
- КарінаОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Бінокль приємно здивував вже з першого використання.
По якості зображення все дуже добре, картинка чітка, без розмиття, добре видно деталі навіть на досить великій відстані. При денному світлі взагалі супер, але й у похмуру погоду або під вечір не втрачає різкість, що для мене було важливо.
Окремо хочу відзначити зручність бінокль добре лежить у руках, не ковзає, не важкий, тому навіть при довшому використанні руки не втомлюються. Корпус виглядає міцним і надійним, відчувається, що зроблений не “на один раз”.
Загалом залишились дуже задоволені покупкою. За свої гроші відмінний варіант, який повністю виконує свою функцію і навіть трохи більше. Рекомендую- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец Світло Є
Добрий день, Каріна! Щиро дякуємо відгук!
- Валентина К*** КравчукОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Дякую вам за швидку доставку.Замовляла бінокль для сина,на день народження.Син подарунком дуже задоволений.Бінокль справді дуже класний.Бажаю вам,вдячних клієнтів і мирних та сонячних днів.
- Продавец Світло Є
Добрий день, Валентина) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Задоволенні покупкою.
- Достоинства:
- Відповідає характеристики в опису товара
- Продавец Світло Є
Добрий день, Ольга) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
- Виктор У***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Бінокль прийшов швидко.Регулювання все працює.Якісний.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Продавец Світло Є
Добрий день, Віктор) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Нормальний бінокль на свою вартість, не впевнений чи він 50-кратний, але зображення якісне. Все ок
- Достоинства:
- Нормально фокусується
Олександр, вітаємо)
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Задоволений даною покупкою.
- Продавец Світло Є
Добрий день, Ігор! Щиро дякуємо за відгук!
Дуже раді, що бінокль відповідає вашим очікуванням.
Гарного вам користування!
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Кратность 50, конечно же, китайская, как и ватты в колонках. Изображение в целом неплохое, сборка хорошая, не рассыпается. Но по ощущениям тянет на 500 грн. максимум. Жирный минус - колпачки на окуляры и линзы без фиксаторов к корпусу. Улетают и теряются моментом.
- Достоинства:
- Четкое изображение, приятная сборка
- Недостатки:
- Завышена цена, легко теряются колпачки
- Продавец Світло Є
Добрий день, дякуємо за ваш відгук!
Дякуємо за ваші рекомендації, ми зробимо все можливе, щоб це покращити в майбутньому)
Гарного вам дня)
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Покупкою задоволений , бінокль сподобався .
Микола, вітаю!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені.
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Хороший бінокль, купляв для спостереження за птахами, головне не дорогий.
- Продавец Світло Є
Дякуємо, Богдане! Раді, що бінокль вам сподобався. Звертайтеся, якщо потрібна допомога!
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Все гарно.
- Продавец Світло Є
Сергію, дякуємо за відгук!
Раді, що вам усе сподобалося.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Супер, брав дитині, всі у захваті
- Достоинства:
- Гарний матеріал, приємний на дотик
Олександр, вітаю!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені.
Завжди раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Артём С***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
50 раз увеличения в этом бинокле нет. Но думаю 20-25х есть точно. В основном, бинокль норм, за свою цену. Качество изображения приемлемое.
- Достоинства:
- Дешёвый но изображение хорошее
- Недостатки:
- Нет 50х увеличения, фиксированное увеличение, нет zoom
- Продавец Світло Є
Артем, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук і слушне зауваження!
Цінуємо, що поділилися враженнями — це важливо для нас.
Раді, що загалом ви задоволені покупкою.
Бажаємо приємного користування!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Хороший бинокль. Собран прочно, ничего не болтается. Видно далеко и чётко (на мой взнляд). Линзы закрыты резиновыми колпачками. Своих денег стоит. Быстрая отправка и бесплатная доставка.
Дмитро, вітаємо)
Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що бінокль виправдав ваші очікування – якісний огляд, надійна збірка та зручність у використанні справді роблять його чудовим вибором.
Нехай бінокль слугує вам довго та допомагає відкривати нові горизонти!
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Товар не відповідає рекламі,потрібно на завтра подарунок,дитина попросила і вибрала сама на розетккі,а прийшло Бог зна що!!!!шахрайство це одним словом!!!!
- Продавец Світло Є
Євгеній, вітаємо) Дякуємо за відгук та що поділилися своїми враженнями.
Нам щиро прикро, що бінокль не виправдав ваших очікувань.
Звертаємо вашу увагу, що всі характеристики, зазначені в описі (збільшення, матеріали, функції та комплектація), повністю відповідають товару.
Фото коробки у нас у описі не було, оскільки ми акцентуємо увагу на сам бінокль та його функціональність.
Якщо бінокль вам не підійшов або не сподобався у користуванні, ви маєте повне право оформити повернення чи обмін у встановлений термін згідно з правилами платформи Rozetka.
Ми завжди на зв’язку і зробимо все, щоб ви залишились задоволені покупкпю.
- Дмитрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
хороший бинокль
- Анатолій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Перше фото то шо заказав а друге те що прислали весь опис не співпадає з якістю
- Достоинства:
- Недостатки:
- Опис не відповіда з реальним качеством
- Анатолий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Биноколь ни тої моделі шо наказував Дуже розчарований. Не рекомендую цей сайт
- Достоинства:
- Совісті нема так обманювати
- Недостатки:
- Не та модель яка заказцва
- Продавец Світло Є
Анатолій, вітаємо) Дякуємо за відгук) Нам дуже прикро, що вине задоволені покупкою. Зі свого боку хочемо запевнити: бінокль, який ви отримали, відповідає зазначеним характеристикам, як зовнішньо, так і технічно.
Будемо раді більш детально розібратись у ситуації — наш менеджер зв'яжеться з вами для уточнення інформації. Ваше задоволення покупкою для нас — у пріоритеті. - Роман Н***
Такая же проблема,наверное вы зделали возврат а мне его прислали,видно не первый раз он гуляет по рукам,прям путешественник какой-то а не бинокль.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Товар прийшов швидко, але з браком або вже був у використанні. Є сліди потертості. Свою функцію виконує.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Сліди використання або брак.
- Продавец Світло Є
Максим, вітаємо)
Дякуємо за відгук! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація.
Ми вже зв’язалися з вами щодо вирішення ситуації, що склалася. Запропонували вам обмін бінокля, адже прагнемо, щоб кожен наш клієнт залишався задоволеним.
Ваше замовлення було оброблене та відправлене вам відразу зі складу Rozetka тому ми також створили запит до служби підтримки Rozetka для з’ясування деталей.
Дякуємо за розуміння та терпіння! - Анатолий Ч***
Вам вирнули кошти Максим
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
приємний в руках. працює як очікував
- Достоинства:
- супер за свою ціну
- Продавец Світло Є
Дмитро, вітаємо)
Дякуємо за відгук!
Раді, що бінокль виправдав ваші очікування.
Приємно знати, що співвідношення ціни та якості вас задовольнило
Бажаємо яскравих вражень і захопливих відкриттів з вашим новим оптичним помічником!
- Інна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Гарна річ для проведення дозвілля, купувала для спостереження за птахами, тепер пернаті друзі стали ближче) можна роздивитися красу їх забарвлення в деталях, бінокль чудово пепедає кольори
- Достоинства:
- Швидка доставка, ліхтарик в подарунок
- Недостатки:
- Інструкція на іноземній мові
- Продавец Світло Є
Інна, вітаємо)
Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що бінокль допоміг вам ще ближче познайомитися з прекрасним світом птахів. Чудово, що передача кольорів і деталізація виправдали очікування — це справді надихає!
Також дякуємо за відмітку щодо швидкої доставки та приємного бонусу
Щодо інструкції — обов’язково врахуємо цей момент і передамо виробнику побажання щодо перекладу.
Бажаємо вам захопливих спостережень і нових відкриттів!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Раджу для птахоспостереження) Ви будете вражені виглядом пернатих через таку оптику!
- Достоинства:
- Можливість регулювати фокус. Шнурок для носіння пристрою на шиї. ЛІхтарик у подарунок.
- Недостатки:
- не виявив
- Продавец Світло Є
Олександр, добрий день!
Щиро дякуємо за теплий та змістовний відгук!
Раді що бінокль справляє чудове враження під час спостереження за птахами — це дійсно особливий досвід!
Раді, що ви оцінили фокусування, зручність у використанні та приємний бонус у вигляді ліхтарика.
Нехай кожне спостереження приносить нові відкриття та естетичне задоволення!
- Валентин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Бінокль гарний, нарікань немає
- Продавец Світло Є
Дякуємо вам за високу оцінку та відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині!
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Бінокль чудовий!!!
- Продавец Світло Є
Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобався бінокль. Бажаємо приємного користування та захопливих спостережень!
- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Швидка відправка. Товар нормальної якості. Гарна ціна.
- Продавец Світло Є
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, нам приємно що ви залишились задоволені))
- Довгаль Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Біноклі брали на подарунок, усе сподобалося, якість відмінна, відповідає описуОбслуговування швидке
- Продавец Світло Є
Людмила, добрий день! Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що бінокль виправдав ваші очікування та став чудовим подарунком! Нехай бінокль відкриває захопливі пейзажі та дарує незабутні моменти! Дякуємо за вибір нашого магазину)
- Пасічник О***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Дякую за гарне обслуговування. Товар надіслали швидко. Бінокль якісний, відповідає опису. Купували на подарунок, іменинник залишився щасливим.
- Продавец Світло Є
Олена, добрий день! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що і ви, і іменинник задоволені подарунком! Якість та швидка доставка — це наші пріоритети, і ми раді, що змогли виправдати ваші очікування. Нехай бінокль відкриває ще більше захопливих краєвидів і дарує нові яскраві враження!
- Валера С***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Біноколь за свої кошти дуже якісний,видимість хороша.
- Продавец Світло Є
Валерій, добрий день! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені якістю бінокля та його чудовою видимістю. Раді, що товар відповідає вашим очікуванням і став корисним придбанням. Бажаємо вам приємних і захопливих моментів під час його використання! Дякуємо за вибір нашого магазину.
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Хороший бинокль, можно с Троещины рассматривать Печерск:)
- Продавец Світло Є
Марія, добрий день! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені якістю бінокля і він дозволяє вам насолоджуватися такими чудовими краєвидами! Бажаємо вам приємних спостережень!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Бінокль хороший, але після першого ж падіння змістились призми. Поставити правильно на місце мені не вдалося – тепер зображення двоїться
- Достоинства:
- Дальність
- Недостатки:
- Хрупкість
- Продавец Світло Є
Ігор, доброго дня! Нам дуже прикро, що так сталось..Ось деякі поради. Якщо після падіння бінокля змістились призми і зображення стало двоїтися, ось кілька можливих кроків для вирішення проблеми:
Перевірте зовнішні пошкодження: Огляньте бінокль на наявність видимих механічних пошкоджень. Якщо корпус деформований, це може впливати на внутрішні оптичні компоненти.
Самостійне регулювання призм: Деякі біноклі мають регулювальні гвинти для налаштування призм. Вони зазвичай розташовані під гумовими або пластиковими кришками з боків. Знайдіть ці гвинти і спробуйте обережно налаштувати призми, щоб виправити двоїння. Це вимагає точності, тому будьте уважні.
Вирівнювання оптики: Якщо двоїться зображення, можливо, одна з призм змістилася, і вам необхідно вирівняти оптику. Можна спробувати налаштувати інтерпупілярну відстань (відстань між лінзами) для досягнення точного збігу двох зображень.
Зверніться до професіоналів: Якщо вам не вдалося самостійно виправити проблему або бінокль не має регулювальних гвинтів, найкращим рішенням буде звернутися до професійного оптика чи сервісного центру. Там зможуть точно відрегулювати призми та виправити інші можливі пошкодження.
Спроби самостійно відремонтувати бінокль без досвіду можуть призвести до погіршення ситуації, тому якщо є сумніви, краще звернутися до фахівця.
- Коля Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Кратність в нього по факту х8
- Достоинства:
- Хороша чіткість
- Недостатки:
- Неправдивий опис
- Продавец Світло Є
Микола, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- Алексанндр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
В целом норм, но реальное увеличение где то 25. За такие деньги на 70 и не рассчитывал это уже будет целый телескоп на звезды смотреть. Передние линзы 25мм.,на выходе 50мм.,
- Продавец Світло Є
Олександр, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!
- РУСЛАНА П***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Доброго вечора, отримали все є в наявності по опису. По якості по експлуатації чудово. Дякую
- Продавец Світло Є
Руслана, доброго дня! Дуже вдячні за відгук і за доповнення, раді, що ви задоволені. Відчуваємо вашу довіру - це надзвичайно важливо, дякуємо, що обрали наш магазин. Бажаємо приємного користування:) Гарного дня!