- Липчанська Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Супер крутий бінокль! Я задоволена, рекомендую.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Продавец Світло Є
Добрий день, Юлія! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- КарінаОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
дуже сподобався! Легкий, зручно тримати в руках, швидко наводиться на різкість. Компактний, не заважає в сумці, а матеріали приємні на дотик.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец Світло Є
Вітаємо, Каріна!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що бінокль вам сподобався.
Дякуємо, що відзначили ціну та якість — ваша думка важлива для нас і для інших користувачів!
- Дар'я Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
прийшов дуже швидко, все працює, як і очікувала, компактний. Товаром задоволена
Вітаємо, Дар'я!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що бінокль прийшов швидко, і вам подобається його компактність. Бажаємо приємного користування!
- Лілія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Брак був і менеджер це підтвердив!Як Вам не соромно писати,що не було браку?
Вітаємо, Лілія.
Дякуємо, що уточнили.
Менеджер прийняв ваше звернення та погодився на обмін, щоб вирішити ситуацію максимально комфортно для вас. Однак під час перевірки товару в сервісному відділі критичного виробничого браку, який впливає на роботу бінокля, виявлено не було.
Саме тому ми запропонували кілька варіантів вирішення: повторну відправку або повернення коштів. У результаті кошти вам були повернуті в повному обсязі.
Нам шкода, що ситуація залишила у вас негативні враження, але зі свого боку ми зробили все можливе, щоб вирішити питання коректно та чесно.
Ми завжди за чесні й відкриті відгуки — саме вони допомагають нам покращувати сервіс і якість роботи.
Водночас нам щиро незрозуміло, чому після повного вирішення ситуації та повернення коштів з’являються кілька однакових відгуків підряд.
Ми відкриті до діалогу й завжди готові пояснити свою позицію та деталі ситуації.
- Лілія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Ви 1 раз прислали на лінзі цяточка,а 2 другий раз,просто лахміття в лінзах чорнів Ви кажете все норм?
- Недостатки:
- Не купуйте просто-це жах!!!
- Продавец Світло Є
Вітаємо, Лілія.
Розуміємо ваші емоції та розчарування — неприємно отримувати товар, який, на вашу думку, не відповідає очікуванням.
Хочемо ще раз пояснити ситуацію: після повернення бінокль проходив перевірку в сервісному відділі, і технічних дефектів або браку виявлено не було. Попри це, ми пішли вам назустріч: двічі здійснили повторну відправку, а згодом повернули кошти в повному обсязі.
Ми не ігноруємо звернення клієнтів і завжди намагаємося вирішувати ситуації максимально коректно та чесно. Нам шкода, що вам не підійшов товар, але зі свого боку ми виконали всі зобов’язання.
Бажаємо вам гарного дня.
- Лілія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Це був просто прикол? Чи що?Я не зрозуміла?
Заказала 1 раз прийшов з браком,2 раз ще гірший брак,на 3 раз я сказала досить-вірніть кошти,якось так,не рекомендую!!!- Продавец Світло Є
Вітаємо,Лілія!
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок.
Ми двічі відправляли вам бінокль. Після повернення та перевірки жодного браку, про який було заявлено, нами виявлено не було.
Кошти за замовлення вам повернуті в повному обсязі.
Якщо у вас виникнуть додаткові питання — звертайтеся, будемо раді допомогти.
- Лілія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Чудовий подарунок для всієї родини, дякую
- Достоинства:
- Компактний та професіональний
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Світло Є
Лілія, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Супер бінокль!
Не тільки для театру, для дітей теж дуже класна Річ!- Достоинства:
- Маленький, гарно збільшує, легкий у користуванні
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Покупала племяннику, подростку, он любит наблюдать за птицами из окна. Племянник остался доволен. Лично мне понравидось скорость обработки и поставки товара. Оперативно и качнственно. Спасибо
- Достоинства:
- Цена, качество, карманный вариант
- Недостатки:
- Пока нет.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Хороший бінокль. Для домашнього використання повністю підходить.
Ціна = якість- Продавец Світло Є
Марина, вітаємо)
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Чудовий бінокль, брала для театру, але діти замінили і в побуті. Беруть на природу, і з віконечка далеченько можна дрібниці розгледіти, всі задоволені.
Простий у налаштуванні, легко регулюється- Достоинства:
- Зручний, маленький, легенький, простий у користуванні
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Все добре. Мінусів не знайшов
- Достоинства:
- Швидко
- Продавец Світло Є
Добрий день, Максим) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
В характеристиках товару вказано, що кратність наближення - змінна, але це не так.
Візуальне порівняння зображення з іншими моїми монокулярами схиляє мене до думки, що він приблизно має постійний 10-кратне збільшення.
Діаметр об'єктива, попри написи в описі товару, здається все ж таки менше 30мм.
Цифри 30*60 на самому біноклі також безглузді, бо мали б означати 30-кратний зум при 60мм лінзі, як я розумію.
Отже опис товару вводить в оману.
Налаштувати як слід по інструкції не зміг оскільки згідно з інструкцією слід закрити праве око і налаштувати фокус лівого окуляра прокручуючи центральне колесо, а потім доналаштувати фокус на правому окулярі. Але здається вони між собою не согласовані.
Саме по собі зображення трохи з "димкою".
Іноді дешеві товари приємно дивують, але, нажаль, це не той випадок.
Висновок - не юзабельно. Повернення.- Достоинства:
- Маленький розмір, охайний чохол на пояс
- Недостатки:
- постійна кратність,
- Продавец Світло Є
Олексій, вітаємо)
Дякуємо за детальний відгук.
Нам щиро прикро, що бінокль не виправдав ваших очікувань. Обов’язково первіримо опис бінокля щодо неточностей у описі.
Ми завжди підтримуємо можливість повернення товару, якщо він не відповідає опису або не задовольняє клієнта — і будемо раді допомогти вам у цьому процесі.
Окрема подяка за те, що відзначили переваги, як-от компактність і зручний чохол.
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Зручний, компактний бінокль. Рекомендую до покупки
- Достоинства:
- Маленький, виконую свої функції
- Продавец Світло Є
Тетяна, вітаємо) Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що кишеньковий бінокль вас повністю влаштовує і впевнено виконує свої функції. Його компактний розмір — саме те, що потрібно для зручного використання в дорозі, на природі чи під час подорожей.
Дякуємо, що обрали наш магазин)
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Супер! Маленький, комплектний, для маленького дослідника саме те Дякую
Добрий день, Світлана)
Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Дуже раді, що бінокль сподобався маленькому досліднику — нехай він відкриває ще більше цікавого довкола!
Компактність і повна комплектація — саме те, що потрібно для зручних та пізнавальних пригод.
Дякуємо вам за довіру і бажаємо ще багато захопливих відкриттів разом із біноклем!
- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Товар согласно описанию
- Достоинства:
- Товар согласно описанию
- Продавец Світло Є
Віталій, вітаємо)
Дякуємо вам за відгук!
Раді, що бінокль відповідає опису та виправдав ваші очікування.
Нехай кожна подорож з ним буде цікавою та повною нових вражень!
Дякуємо, що обрал нас) Гарного дня)
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Чоловік замовив собі в село. Дуже задоволений.
- Достоинства:
- Якісна оптика, компактний
- Продавец Світло Є
Тетяна, вітаємо)
Дякуємо за ваш гарний відгук! Раді, що бінокль виправдав ваші очікування та став корисним помічником у селі. Якісна оптика та компактний розмір справді роблять його зручним у використанні. Бажаємо вам захопливих спостережень і яскравих вражень!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Купляла мамі в подарунок, дивитися за птахами
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Поки не побачили
- Продавец Світло Є
Дякуємо за ваш відгук, Тетяна!
Раді, що бінокль сподобався і підійшов для спостереження за птахами. Сподіваємось, що він ще довго радуватиме вашу маму! Якщо у вас виникнуть будь-які питання чи побажання, ми завжди на зв'язку і готові допомогти.
Бажаємо вам гарних пригод та цікавих спостережень!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Чудовий бінокль. Покупала на подарунок для свекра. Він полюбляє походи до театра. Свекр залишився задоволеним. Тепер він з онуком вечерами ще й на зорі дивиться.
- Достоинства:
- Легкий та компактний.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Світло Є
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що бінокль став чудовим подарунком і приносить задоволення вашому свекру та онуку. Бажаємо яскравих вражень від перегляду як театральних вистав, так і зіркового неба!Якщо знадобиться ще щось – завжди раді допомогти!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Придбала по відгукам, але не встигли скористатись: розвалився, дешевий пластик.
І чехольчик - петелька з одного боку трималась на одній нитці- Достоинства:
- Швидка доставка, маленький
- Недостатки:
- Неякісний, розвалився
- Продавец Світло Є
Оксана, вітаємо)
Приносимо свої щирі вибачення за ситуацію, що склалась та хочемо виправити її!
В найближчий час з вами зв"яжеться нам менеджер, щоб вирішити дане питання) - Оксана
Доповнюю свій коментар:
Дякую Службі Турботи магазину за вирцшення питання з покупкою. Магазин рекомендую!
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Товаром та сервісом задоволена. Так сталось, що я викупила останній квиток на спектакль, і він був в найвіддаленішому місці від сцени. Я, для того, щоб не пропустити деталі та емоції вирішила придбати бінокль. Ця думка прийшла до мене в останній момент. Замовила, вже на наступний день забрала товар по дорозі в театр. Спочатку при перевірці товару була спантеличена, що збільшення не чітке, але 30 секунд налаштування повзунком посередині розвіяли мої хвилювання. Тепер мені все подобається. І я встигла насолодитись спектаклем. :)
- Продавец Світло Є
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, нам приємно що ви залишились задоволені))
- Любов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Сподобався бінокль.
- Достоинства:
- Задоволена товаром.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Світло Є
Любов, добрий день) Дякуємо за чудовий відгук! Дуже приємно чути, що бінокль вам сподобався і ви задоволені покупкою. Нехай він приносить вам багато яскравих вражень під час подорожей та культурних заходів!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Бінокль легкий та компактний, зручно носити його у жіночій сумочці. Вже випробувала у театрі. Збільшує на відмінно! Завдяки регулюванню легко можна підлаштувати під себе,
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец Світло Є
Наталія, вітаємо) Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що бінокль вам сподобався та став чудовим помічником у театрі. Вдячні, що відмітили його легкість та компактність. Збільшення і можливість налаштування під себе – це те, що робить наш бінокль універсальним та комфортним у використанні. Сподіваємось, що він стане вашим надійним супутником і для інших цікавих подій!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Все ок
- Продавец Світло Є
Олена, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Хочу додати до свого відгуку). У вихідні взяли бінокль на дачу – і всі городні справи припинилися))) Стільки цікавого довкола! Бінокль відмінно збільшує – можна розглянути візерунок на крилах метеликів здалеку, спостерігати за птахами. Можна і до сусідів заглянути – як там у них рухається робота?)) Класна річ цей бінокль!
- Продавец Світло Є
Ірина, доброго дня! Дуже вдячні за відгук і за доповнення, раді, що ви задоволені. Відчуваємо вашу довіру - це надзвичайно важливо, дякуємо, що обрали наш магазин. Бажаємо приємного користування:) Гарного дня!
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Ну що ж, не уважно розібравшись купив цей "бінокль", взявши до рук одразу зрозуміло що це дешевий непотріб, ціна якому пару сотень гривень, не рекомендую.
- Достоинства:
- Маленький, легкий, чохол, шнур, "made in japan" sakura на коробці
- Недостатки:
- Низька якість, мутні лінзи, залишки клею на лінзах, незручні окуляри ітд
- Продавец Світло Є
Віктор, доброго вечора! Нам дуже прикро, що сталась така ситуація, приносимо вибачення за неприємність. Для нас важливо, щоб ви залишились в гарному настрої, ми обов'язково вирішимо це питання:) Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Мищенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є
Бінокль легкий та компактний, зручно носити його з собою під час походів та подорожей. Крім того, регульовані параметри дозволяють адаптувати бінокль під індивідуальні потреби.
Недоліків у бінокля я не виявив. Він чудово виконує свої функції. Я використав його для спостереження за птахами та просто для розвідки навколишньої місцевості.
Хороший інструмент для всіх, хто часто їздить на полювання або просто в походи на природу. Вірний помічник!- Продавец Світло Є
Анатолій, доброго дня! Дякуємо за відгук і похвалу, дуже раді, шо вам сподобався наш сервіс і ви залишились задоволеними:) Гарного дня і настрою!
- Диана Е***Продавец: Світло Є
Замовили для сина до дня народження. Він просто щасливий) Хороший бінокль, картинка чітка – не розмито, не пливе. Прийшов бінокль добре запакований. Покупкою задоволені, рекомендуємо.