- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Win-Print-Seller
Покищо все працює як заявлнно.
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Win-Print-Seller
Спасибо , почти год стоит чип, все работает
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Win-Print-Seller
Все добре підійшло
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Win-Print-Seller
Вже декілька разів замовляв.
Чіп працює але є така тенденція що принтер показує приблизно 20% а принтер вже не друкую) або друкує полосами. Потрібно розраховувати що трошки не вірно вказує відсотки і перезаправляти трішки раніше. Якщо звикнути то взагалі немає проблем- Достоинства:
- Чіп справний, тонер якісний. В цілому все ок, потрібно звикнути до того що трошки невірні показники залишку тонеру і завчасно замовляти новий комплект.
- Олександр Я***
Питання - даний чіп автоматично не скидає лічильник?
Бо незрозуміло для чого декілька разів купляти цей комплект з чіпом (він же вічний), де третина вартості даного комплекту - це сам чіп. - Продавец Win-Print-Seller
Вітаю, даний чіп скидає лічильник, можна друкувати хоч 100 листів за раз, потім при вимкненні принтера, чіп скидає лічильник і при включенні знову 100% показує, працює з усіма версіями прошивки, на кожен проданий наш чіп ми даємо гарантію, якщо виникли якісь проблеми з чіпом, ми його міняємо безкоштовно
- Олександра І***Отзыв от покупателя. Продавец: Win-Print-Seller
Все підійшло . З мінусів це наліпка на чіпі. Хвилин 5 по шматочкам знімати
- Продавец Win-Print-Seller
Вітаємо, то гарантійна наклейка на іншій стороні чіпа, її не можна знімати, то гарантія на чіп
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Win-Print-Seller
Чип працює, відразу показало 100% тонера. Прінтер М6500W
- Достоинства:
- Все супер
- Костя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Win-Print-Seller
Працює
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Win-Print-Seller
Товар в наявності. Відповідає опису
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Win-Print-Seller
Все працює
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Win-Print-Seller
До последнего момента думал что навряд ли сработает чип. Но был приятно удивлен. Всё работает, принтер печатает, без тормозов и даже ещё старом тонером. Принтер/картридж новый так же покупал на розетке.
- Достоинства:
- Цена, работоспособность чипа.