- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Якість пластику хороша, колір приємний. Раджу всім власникам пухнастиків
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Загалом, це хороший варіант за свою ціну для регулярного догляду за шерстю.
- Діна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Хороший товар
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарний прилад для грумiнгу
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Ідеальна щітка для довгошерсних котиків. Чудово прочесує. Єдина щітка, процедуру з якою кіт переносить з терпінням)
- Достоинства:
- Дуже гарно і легко вичесує довгу шорстку.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Підійде (можливо) тільки для великих тварин з довгою шерстю.
- Достоинства:
- Не помітив.
- Недостатки:
- Не працює на підшерстя британського кошеня віком 3-4 місяці.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Щітка чудова
Дякую!- Достоинства:
- Супер щітка
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Доброго дня, дуже добре шерсть, пух убирає. Котики довольні!!! Раджу це робити на дворі та в затишку. Замовлення прийняли швидко 2-3 дні було на пошті в мене вже. ЗАДОВОЛЕНА ДУЖЕ!!!!
- Достоинства:
- Ціна, термін прибуття, якісне вичісуванн.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дуже добрий
- Достоинства:
- Лудше нема
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дякую, котику сподобалось
- Достоинства:
- Добре вичісує шерсть
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дуже гарно вичісує, шубк
а у киці шовк і блиск- Достоинства:
- Все добре
- Константин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Рекомендую За свою ціну - шикарна пуходерка!
- Достоинства:
- якісна та безпечна
- Недостатки:
- не виявили
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Відмінна та зручна пуходерка. Вичісуємо котиків, все безболісно та швидко!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Щітка справляється з задачею на 100%. Маю котів як з довгою так і з короткою шерстю, підпушок вичісує чудово, що запобігає утворенню колтухів та набагато менше шерсті в квартирі. Єдине - слідкуйте за фіксаторами зубчиків (збоку вздовж ручки навпроти зубчиків), вони можуть розкручуватися. Нічого критичного, зібрати зубчики немає проблем, але краще час від час перевіряти їх фіксацію. Вже купила своїм котикам, після випробування - маминим та рекомендувати знайомим. Однозначно рекомендую придбати.
- Достоинства:
- Справляється з задачею, мені подобається результат.
- Недостатки:
- Поки не виявила.
- Виктория Е***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Все Ок.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарно вичісує
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дуже сподобалася. Добре вичісує підшорсток. Доставка навіть раніше очікуваного часу.
Всім вдячна.- Недостатки:
- Не виявлено.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Учора отримала пуходерку і відразу взялася вичісувати Масяню. Масяня - мейн-кун. Йому звичайно не дуже сподобався процес, але результат, не дивлячись ні на що, чудовий. Я задоволена, бо ковтуни доводилося вирізати ножицями під жахливі сичання і гарчання кота.
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Класна річ.
Звичайно котусикам не дуже подобається,
але щоб вони були красенями - вичісуємо їх.
Рекомендую.
Покупкою через Розетку задоволена.- Достоинства:
- Ціна /Якість
- Недостатки:
- не виявила
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Щітка пуходерка вичісує колтуни,але котикам не дуже подобається, вичісуємо з криками.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Класна штука. Навіть не думала що стільки шерсті у кицьки лишньої. Киця задоволена.
- Продавец VM HOUSE
Наталіє, вітаємо Вас! Дякуємо Вам за відгук на Щітку пуходерку для котів та собак гребінець для догляду за шерстю і підшерстям VMHouse. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылкаВи знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою, VMHouse
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Класно! Спробувала: усі кошлатості прибирає. Кошика не дуже задоволена, але не пручається.
- Достоинства:
- Гарна
- Недостатки:
- Не виявила
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дуже гарний колтуноріз. Гарно справився з шерстю кота, допоміг позбутися комків збитої шерсті.
- Достоинства:
- Легкий у використанні, працює на 100%
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Коти не дуже раді. Мені ж -подобається. Підшерстку вичісує багато!
- Елена У***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Очень нужная вещь при линьки!
- Продавец VM HOUSE
Олено, дуже раді, що цей Колтуноріз виправдав Ваші очикування. Дякуємо Вам за відгук!
Ми будемо раді і надалі пропонувати Вам свої послуги, співпрацювати з Вами. Завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Недорогой,но эффективный
- Достоинства:
- Срезал все колтуны
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Продавец VM HOUSE
Доброго дня, Юрію!
Дякуємо за Ваш відгук! Раді дізнатися, що наш гребінець-пуходерка ефективно впорався з колтунами та залишив у Вас позитивні враження, попри доступну ціну. Ми завжди прагнемо запропонувати найкраще поєднання вартості та якості, і Ваші слова це підтверджують.
Якщо Ви шукаєте ще якісь корисні товари для догляду за улюбленцями, запрошуємо відвідати наш магазин за посиланням: ссылка. Впевнені, що знайдете ще більше цікавого для своїх потреб!
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Щітка - супер. Навіть не очікувала такого результату. Рекомендую.
- Продавец VM HOUSE
Людмило, дякуємо за Ваш вибір, а також за Ваш відгук!
Нам дуже приємно чути слова вдячності і задоволеності на цей Колтуноріз.
Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Снежана У***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гребінець чудовий. Справляється з колтунами на 10/10.
- Продавец VM HOUSE
Шановна Сніжано, вітаємо Вас!
Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Дуже раді чути, що наш гребінець-пуходерка ефективно справляється з колтунами та виправдовує Ваші очікування на всі 10/10. Ми завжди прагнемо пропонувати рішення, які роблять догляд за домашніми улюбленцями простішим і комфортнішим.
Якщо у Вас з’являться додаткові питання або Ви бажаєте ознайомитися з іншими товарами для догляду за шерстю та підшерстям, запрошуємо переглянути наш асортимент: ссылка. У нас багато корисних продуктів для Ваших пухнастиків!
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Пуходерка зручна і класно справляється зі своїм завданням. Повністю відповідає характеристиці. Питань немає)
Дякую!- Продавец VM HOUSE
Шановна Ганна,
Дякуємо за Ваш відгук про нашу щітку пуходерку колтуноріз! Ми раді, що вона Вам сподобалася. Ваша оцінка є дуже важливою для нас. Хочемо повідомити, що у нас цей товар є в інших кольорах, та в комплекті з гребінцем для догляду за шерстю котів та собак, тому якщо Ви зацікавлені, обов'язково подивіться наш асортимент ссылка. Якщо у Вас є питання або побажання, звертайтесь до нас. Ми завжди раді допомогти. Дякуємо за Ваш вибір та за те, що поділилися вашим досвідом з нами.