Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Зеркальная наклейка на стену в виде сот "Sota М-12" - акриловая панель для декора интерьера, самоклеющаяся, 12,5*10,9 см, 12 шт. (710037)

Код:  419627619
Оценка пользователей 4.5/5
  • Наталія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Количество в упаковке: 36. Основной цвет: Серебристый. Размер поверхности: 105 x 56

Товар відповідає опису.Все надіфно запаковано,тому ціле.Поверхня без подряпин,якість зображення гарна.

• Продавец  DimTime

Доброго дня, пані Наталіє!

Щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку.
      Ми раді, що вам сподобався товар, і ви відзначили, що він відповідає опису, а також нашу надійну упаковку. Нехай цей декор приносить у ваш дім затишок та красу!

• Юлия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Количество в упаковке: 12. Основной цвет: Серебристый. Размер поверхности: 54 x 35

Чудово,якісний товар,вигідніше купувати на 36шт

• Продавец  DimTime

Юлія, раді, що якість товару Вам сподобалася. Дійсно, упаковка на 36 шт. виходить найбільш вигідною, і ми завжди намагаємось робити так, щоб клієнти отримували найкращу ціну

• Юлия Ч***

Супер,вигідно купувати на 36шт,дешевша вартість за 1шт,попередньо купувала на 12шт

• Продавец  DimTime

Юлія, ми раді, що якість товару Вам сподобалась

• Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Количество в упаковке: 24. Основной цвет: Серебристый. Размер поверхности: 72 x 56

Кльові наліпки

• Продавец  DimTime

Олено, щиро дякуємо за замовлення та позитивний зворотній зв'язок
      Ми раді, що акрилові наліпки Вам сподобались
      Нехай прикрашають інтер'єр та тішать око

• Руслан Ш***

Продавец за свой счет заменил товар . Спасибо за ответственность .

Достоинства:
    Продавец заменил поломанные зеркала
    Недостатки:
    • Продавец  DimTime

Руслан, ми раді, що Ви залишились задоволені нашим сервісом та товаром, ми стараємось максимально швидко вирішувати будь-які ситуації
      Дякуємо за довіру, чекатимемо Вас у нашому магазині знову

• Руслан Ш***

Из 36 шт пришли 6 шт треснутые

Достоинства:
    Недостатки:
    Прийшли треснутые
    • Продавец  DimTime

Ми перепрошуємо за дану ситуацію, соти скоріш за все поламались в процесі доставки, в процесі пакування перед відправкою ми оглядаємо їх та перевіряємо на цілісність
      Але ми без проблем відправимо Вам окремо 6 шт. такого ж розміру на нову або укрпошту за наш рахунок, тримаємо зв'язок для вирішення ситуації