- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Количество в упаковке: 36. Основной цвет: Серебристый. Размер поверхности: 105 x 56
Товар відповідає опису.Все надіфно запаковано,тому ціле.Поверхня без подряпин,якість зображення гарна.
- Продавец DimTime
Доброго дня, пані Наталіє!
Щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку.
Ми раді, що вам сподобався товар, і ви відзначили, що він відповідає опису, а також нашу надійну упаковку. Нехай цей декор приносить у ваш дім затишок та красу!
- Юлия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Количество в упаковке: 12. Основной цвет: Серебристый. Размер поверхности: 54 x 35
Чудово,якісний товар,вигідніше купувати на 36шт
- Продавец DimTime
Юлія, раді, що якість товару Вам сподобалася. Дійсно, упаковка на 36 шт. виходить найбільш вигідною, і ми завжди намагаємось робити так, щоб клієнти отримували найкращу ціну
- Юлия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Количество в упаковке: 36. Основной цвет: Серебристый. Размер поверхности: 105 x 56
Супер,вигідно купувати на 36шт,дешевша вартість за 1шт,попередньо купувала на 12шт
- Продавец DimTime
Юлія, ми раді, що якість товару Вам сподобалась
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Количество в упаковке: 24. Основной цвет: Серебристый. Размер поверхности: 72 x 56
Кльові наліпки
- Продавец DimTime
Олено, щиро дякуємо за замовлення та позитивний зворотній зв'язок
Ми раді, що акрилові наліпки Вам сподобались
Нехай прикрашають інтер'єр та тішать око
- Руслан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Количество в упаковке: 36. Основной цвет: Серебристый. Размер поверхности: 105 x 56
Продавец за свой счет заменил товар . Спасибо за ответственность .
- Достоинства:
- Продавец заменил поломанные зеркала
- Недостатки:
- Продавец DimTime
Руслан, ми раді, що Ви залишились задоволені нашим сервісом та товаром, ми стараємось максимально швидко вирішувати будь-які ситуації
Дякуємо за довіру, чекатимемо Вас у нашому магазині знову
Из 36 шт пришли 6 шт треснутые
- Достоинства:
- +-
- Недостатки:
- Прийшли треснутые
- Продавец DimTime
Ми перепрошуємо за дану ситуацію, соти скоріш за все поламались в процесі доставки, в процесі пакування перед відправкою ми оглядаємо їх та перевіряємо на цілісність
Але ми без проблем відправимо Вам окремо 6 шт. такого ж розміру на нову або укрпошту за наш рахунок, тримаємо зв'язок для вирішення ситуації