Топи продажів

Отзывы покупателей о Портативный душ аккумуляторный туристический переносной кемпинговый походный мобильный на аккумуляторе с насосом и usb зарядкой Portable outdoor shower 4-5 л мин 2200 mAh + мощное зарядное устройство в подарок

Код :  419690556
Оценка пользователей 3.9/5
на основе 901 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    49 відгуків:  позитивні: 38% ; нейтральні: 16% ; негативні: 46%
    Всього в аналіз включено 49 відгуків. Користувачі по-різному оцінюють портативний душ: відзначають його зручність, простоту використання та непогану якість комплектуючих, а також оперативність продавця. Серед головних переваг — мобільність, зручність і корисність у польових умовах або за відсутності гарячої води. Проте багато відгуків містять скарги на швидкі поломки, низьку якість деяких елементів (насос, шланг), слабку батарею та тиск, а також випадки отримання дефектного товару. Обслуговування покупців часто хвалять за відповідальність у вирішенні питань повернення або заміни, але є і негатив щодо недоступності служби підтримки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Надія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Пристрій не працює.З повернення коштів тягнуть.не рекомендую товар.

• Тетяна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Приєднаюся до тих кому не пощастило. Душ прийшов заряджений, укомплектований, працював хвилин 5, перекачав 10л води і вимкнувся. Заряджали, чекали, танцювали з бубном, так і не включився. Дуже шкода

Достоинства:
    Цікава задумка, зручне виконання
    Недостатки:
    Не працює
  • Яна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Душ зручний, але його хватило на два використання. І все, мотор працює вода не льеться. Дуже образливо

Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:
    Одноразовий
  • Юрій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Зламався майже відразу, послугував 1місяц і то по вихідним, тобто 8 вихідних проробив

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Протік, і помер
  • Галина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Чудова річ..рекомендую саме у цього продавця,є з чим порівнювати.

Достоинства:
    Має блок зарядний
  • Ольга М***

Задоволена покупкою.
    В умовах відключення гарячої води і тривалому відключенні електроенергії - незамінний помічник. Придбала таз 60л. Вистачає одного заряда аби викупатись і вимити волосся.

Достоинства:
    Можна прийняти душ, нагрівши на плиті 20л води до 40°
    Недостатки:
    Швидко прийняти душ вистачить 2 особам і треба знову заряджати.
  • Костя Н***

хороший переносной душ

Достоинства:
    мощный
    Недостатки:
    через несколько месяцев отпала металлическая защита шланга но починить можно
  • Ольга А***

Чудовий у використанні

Достоинства:
    Легкий,зручний
  • Вячеслав Н***

не буде світла пригодиця

Достоинства:
    можна в полі прийняти душ
    Недостатки:
    ризиновий колпачок не плотно закриває розєм заряду
  • Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Пару хвилин слабо качав воду і все,гудить але воду не качає.

Достоинства:
    Швидко приїхав
    Недостатки:
    Швидко здох
  • Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Насос відпрацював рівно 2 хвилини, далі просто гуде під водою і не качає воду. Вимагаю повернути кошти!

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    не працює
  • Артем Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Пришёл быстро.Но не врабочем состоянии,на Н.П не проверил моя ошибка,так как спешил на работу.Позвонил на горячую линию там трубку не взяли,всё же решил сам разобраться в чем дело?когда разобрал ношёл причину в нерабочей плате.заменил на свою с бывшей бритвы и всё заработало,когда уже собирал позвонили с розетки дали номер продавца но уже поздно.

Достоинства:
    Быстрая отправка
    Недостатки:
    Проверяйте что отсылаете
  • Наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Не скористались жодного разу, не заряджається, включився, погудів... тай все

Недостатки:
    Не працює, просто викинуті гроші
  • Дарья З***

Не работает

• Надія О***

Доброго дня
    Замовляла душ, отримала, як розпакували, він не вмикався, поставили на зарядку спочатку світилася червона лампочка, далі нічого, стояв на зарядці але так і не вмикався

Достоинства:
    Швидко доставили
    Недостатки:
    Як розкрили упаковку душ був вологий, не вмикається навіть після зарядки
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Один раз покористувалась і на тому все
    Китайське фуфло,все як завжди

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
  • Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Ідея багата, а реалізація погана. Насос відпрацював двічі. Так, дуже зручно. Але на третій раз включила, він гуде, а воду не качає. При цьому заряд повний - перед використанням зарядила.

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Не працює
  • Алла Б***

Не включився

Достоинства:
    Не включився
    Недостатки:
    Не включився
  • Валерія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Товар прийшов в іншій коробці і без обіцяного потужного зарядного пристрою у подарунок. Без зарядного пристрою можна було придбати теж саме дешевше в інших продавців. А думка була про те, що хай трохи дорожче, але одразу з зарядкою. Висновок проситься сам: продавець - шахрай!

Достоинства:
    Поки працює
    Недостатки:
    без обіцяного потужного зарядного пристрою у подарунок.
  • Станіслав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Все працює. Дуже зручно. Дякую.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Душ працює! Прийшло швидко!

Достоинства:
    Працює
  • Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Дуже зручна річ. Користуємося на дачі. Заряду вистачає .

Достоинства:
    Мобільний. Зручний в користуванні.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Fimmi-shop

Ваш позитивний відгук - найкраща мотивація для нас. Дякуємо за вашу підтримку та довіру! З повагою "FIMMI-SHOP"

• Зоя Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Через місяць перестав вмикатись і заряджатися. Просто світиться лампочка червона і все. Не допомогло ні сутками зарядити ні рідний шнурок зарядки.

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Швидке життя
    • Продавец  Fimmi-shop

Шкода чути, що ваш досвід був не задовільним. Ми вдячні за ваші коментарі і обіцяємо вжити заходів, щоб у майбутньому цього уникнути. З повагою "FIMMI-SHOP"

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Сподобався. Користуюсь на дачі 1.5 місяця. Все влаштовує.

Недостатки:
    Поки не знайшла.
    • Продавец  Fimmi-shop

Раді, що ви задоволені нашим товаром! Надзвичайно вдячні за вашу підтримку! З повагою "FIMMI-SHOP"

• Влад М***

Хватило на 2 раза покупаться и в мусорку, моторчик не крутит

• Продавец  Fimmi-shop

Доброго дня,нам дуже прикро за Ваш негативний досвід,з Вами обов'язково зв'яжеться наш менеджер для вирішення питання.З повагою "FIMMI-SHOP"

• Борис

Чудово працює

• Продавец  Fimmi-shop

Дякуємо за вашу довіру та позитивний відгук! Ми завжди тут, щоб надати вам найкращий сервіс. З повагою "FIMMI-SHOP"

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Купувала цей душ на час поки немає гарячої води. В цілому все добре, напор непоганий, можна і помитися і голову помити, заряджається приблизно 3 години до повного, заряду вистачає мені принаймні надовго. Але після місяця використання перестала нормально натискатися кнопка. Тепер щоб скористатися душем, кнопку необхідно тримати.

Достоинства:
    Виручає коли немає горячої води
    Недостатки:
    Перестала працювати кнопка, замість фіксації тепер її треба тримати
    • Продавец  Fimmi-shop

Дякуємо за ваш відгук. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку та прагнемо покращувати наші продукти/послуги. З повагою "FIMMI-SHOP"

• Влад П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Цікава вийшла історія! Приїхав не робочий душ, думав уже все. Але представники даної фірми, все виправили на вищому рівні, особливо дякую пані Юлії за її стійкість і позитив. Товар замінили, але люди- це не залежить від даної компанії. У них товар запечатаний. На щастя товар замінили і передали саме в той момент коли почались відключення. Я вам скажу що дуже таки виручає. Протестили в польових умовах, ідеальна річ коли поруч нічого не має.
    Вибачаюсь за коментарі нижче, свої ошибки теж потрібно признавати. Раджу звертатись до даної фірми. Все надійно. І вам буде телефонувати якась дівчина і питати - чи ви справді заберете даний товар і коли)))
    А якщо ви надумаєте все ж таки купувати цю річ, а я вам раджу!! То звертайтесь саме сюди.
    І ще раджу пошукати лійку, і взагалі буде шикарна комбінація. Щиро дякую за чудовий товар і бажаю гарного дня даному колективу!!!

Достоинства:
    Всі що є!!!
    Недостатки:
    Наразі не виявлено
    • Продавец  Fimmi-shop

Ваші слова - найкраща нагорода для нас. Дякуємо за вашу підтримку та високу оцінку! З повагою "FIMMI-SHOP"

• Олександр Д***

Купила 2 одна с них не работает жду возврат одной

Достоинства:
    Удобно
    • Продавец  Fimmi-shop

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Товар отримав швидко. Однак не все в ньому мене влаштувало. Тож вирішив його повернути. Гроші повернули, як і обіцяли. Продавець ввічливий. Швидко зв'язався. А те, що товар не підійшов - ну що ж, продавець його не виробляє, тож провини його в тому, що Китай робить як робить-ні.

Достоинства:
    Зручна річ. Може стати в нагоді, якщо нормально працює.
    Недостатки:
    Душ не працював як треба
    • Продавец  Fimmi-shop

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Товар дійсно "так собі" : напор води ніякий, шланг самого душу дуже жорсткий, закороткий, на насос потрібно чіпляти груз-тримається на поверхні води, одне слово Китай.

Достоинства:
    Цікава задумка
    Недостатки:
    Потрібно удосконалювати, незручний.
    • Продавец  Fimmi-shop

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Комплектація замовлення та якість елементів ззовні гарна, але ознайомившись з інструкцією виявив, що насос розряджений, оскільки не вмикався. Поставив на зарядку, яка була у комлекті, засвітилась червона лампочка, що свідчить про розрядження акумулятора. Почекавши пару годин лампочка досі світить червоним та при підключенні до зарядки видає потріскування, блок зарядки та зона знаходження акумулятора сильно нагріваються. Ззовні жодних дефектів немає

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Перевірив вдома, бо на пункті видачі це неможливо, звісно ж.
    Потужності вистачає, щоб підняти воду на пів метра. Вище — або взагалі не працює, або за якихось обставин (так і не розібрався яких) вода доходить до лійки на декілька секунд

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  Fimmi-shop

• Алла Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Два рази душ прийняли і він не працює. Дуже прикро

Достоинства:
    Не вспіла побачити
    Недостатки:
    Ненадійний
    • Продавец  Fimmi-shop

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Працює не погано, але заряду батареї вистачає на літрів 10, є аналоги дорожчі на кілька сотень і вони "перекачують" до 100 літрів води без проблем. Не рекомендую

Достоинства:
    Маленька ціна
    Недостатки:
    Твердий шланг ( дуже не зручно), бистро сідає батарея
    • Продавец  Fimmi-shop

• Влад П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Після неділі користування, виникші питання які були вони не усунулись. Пообіцяли з фірми перетелефонувати, так і тиша наразі. Щось не зацікавлені в заміні товару. На виході 900грн витрачено в нікуди і в польових умовах використовувати не реально. Дуже не задоволений!!!!

Достоинства:
    Немає ніяких, гроші на вітер
    Недостатки:
    1 недолік, воно не працює!!!!
    • Продавец  Fimmi-shop