- AI аналіз відгуків50 відгуків: 65% позитивних, 10% нейтральних, 25% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Евгеній Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Така фігня,того разу замовляв прийшла, що була можливість підʼєднання по вітрій парі, тепер немає, а зробив повторне замовлення, так от, модель підʼєднується все працює, але реклами скільки що ну просто, ні подивитись запис ні на самі камери прямий ефір, бісить, без реклами 4$, тому думайте перед покупкою, якщо готові платити за рекламу беріть якщо ні то шукайте щось краще.
Функція HD на старій камері в разу краща ніж на цій і реклами не має - Екатерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Товар пустышка, не рабочая, с продавцом я связывалась на что мне сказали « не может такого быть» я спустя время отдала ее специалисту, мне подтвердил что камера не рабочая!!!
- Достоинства:
- Ноль!!!! Не рабочая- пустышка
- Недостатки:
- Сплошной!!!! Не советую, не тратьте деньги на пустышку!!!
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
В червні 2024 року придбала камеру. 10 місяців працювала. І як виявилося, після 9 міс користування камера не підлягає гарантійному обслуговуванню. Так що задоволення короткострокове. Хоча на фото вказано 2 роки. Це обман покупця.
- Достоинства:
- Працювала
- Недостатки:
- Недовго
- Продавец Fimmi-shop
Доброго дня,нам дуже прикро за Ваш негативний досвід,з Вами обов'язково зв'яжеться наш менеджер для вирішення питання.З повагою "FIMMI-SHOP"
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Проработала пол года и померла
- Достоинства:
- Свою работу выполняет
- Недостатки:
- Не долго музыка играла
- Продавец Fimmi-shop
Дякуємо за ваш відгук. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку та прагнемо покращувати наші продукти/послуги. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Всё работает отлично.
- Продавец Fimmi-shop
Раді, що ви задоволені нашим товаром! Надзвичайно вдячні за вашу підтримку! З повагою "FIMMI-SHOP"
- ДІАНА П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
ЗАМОВИЛА 3 КАМЕРИ І НІ ОДНА З НИХ НЕ ПРАЦЮЄ! ПИСАЛА В МАГАЗИН УЖЕ ДВА ДНІ І ВІДПОВІДІ НЕМАЄ. НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІКОМУ КУПУВАТИ! ТІЛЬКИ ДАРОМ КОШТИ ВИТРАТИЛА! ЖАХ
- Достоинства:
- Немає - камера не працює
- Недостатки:
- Камера не конектиться до вказаного додатку.
- Продавец Fimmi-shop
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера работает без проблем
С подключением тоже проблем не было - Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Не погана камера за такі грощі. Сподіваюсь зиму "переживе". Мікрофон хоч і є, але звук з нього дуже поганий.
- Достоинства:
- Працює) Є мікрофон та нічна зйомка. Постійний запис на карту пам'яті. Безкоштовний додаток, але і є платний непоганий тариф на різний термін включаючи необмежений термін за невелику ціну.
- Недостатки:
- Розмір (думав що вона трішки меньша). Датчик руху повільний. Поганий динамік (але гучний). Короткий провід з самої камери (якби був довший сантиметрів на 10, було б чудово)
- Юрий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Якщо чесно, працює у мене десь місяця 4.. Одному радію що працює. Усе інше просто л***о Застосунок до неї ,Про 360 г***о,звук майже не працює, карту бачить через раз,детектор руху та людини живе своїм життям, короче краще б купив трохи дорожчу,таку ж, як у мене вже є ,така сама , але на Айс сі..А це її копія тільки зроблена і прошита рукожопськими зімбабвійцями..
- Продавец Fimmi-shop
Шкода чути, що ваш досвід був не задовільним. Ми вдячні за ваші коментарі і обіцяємо вжити заходів, щоб у майбутньому цього уникнути. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Олексій Р***
Згоден з вами, собі теж таку замовив. Але яка ціна, така і якість.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Зі мною звʼязались та запропонували обмін на іншу камеру. Продавця рекомендую
- Достоинства:
- Писала раніше
- Недостатки:
- Писала раніше
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
З телефона, якщо відключаєшся від Вай Фай на якому настроєна камера, дивитись через камеру неможливо. Це дуже великий мінус!
Карту памʼяті то бачить, то не бачить.- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Багато недоліків
- Продавец Fimmi-shop
- Олексій Р***
Дивно, я підключався з мобільного інтернету з іншого міста. Можливо Ви не ввели Логін і Пароль від камери? Вони є на самій камері біля QR коду.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Загалом все чудово от тільки були проблеми з циклічним записом, коли флешка забивалася до кінця то припиняла запис доки не форматнеш флешку та з часом циклічний запис появився і зараз все чудово
- Продавец Fimmi-shop
Дякуємо за вашу довіру та позитивний відгук! Ми завжди тут, щоб надати вам найкращий сервіс. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Непогана бюджетна камера. Перевищила очікування. Підключилась через кабель без проблем. Відео та звук із невеликою затримкою від реального часу. Загалом покупкою задоволений враховуючи ціну. Є проблеми з підключення через wi-fi.
- Достоинства:
- Виконує свої функції добре
- Недостатки:
- Не хоче конектитись через wi-fi
- Продавец Fimmi-shop
Вибачте за будь-які незручності, які ви зазнали. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку та прагнемо покращувати наші продукти/послуги. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Одна камера із двох придбаних через тиждень роботи перестала конектитись до вай-фаю.
- Продавец Fimmi-shop
- Віктор П***
Зі мною відразу зв'язались, замінили на нову. Все працює, дякую!
- Продавец Fimmi-shop
Дякую за Ваш відгук. Приємного користування :)
- Григорий У***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Крута камера відеоспостереження, підключив швидко, картинка чудова, працює стабільно, ніяких проблем ще не виникало!
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Все нормально
- Продавец Fimmi-shop
Ваші слова - найкраща нагорода для нас. Дякуємо за вашу підтримку та високу оцінку! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Оксана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Поставили у паркінгу камеру, чудово знімає, дякуємо)
- Карина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Непогана камера за таку ціну
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Купив дві камери. Підключились бистро, гарна картинка. Проте, одна веде відеозйомку вниз головою, змінив у налаштуваннях 180 градусів, але тоді керування джостиком все навпаки, коли треюа вправо, йде вліво. Також на обох камерах завжди чути шум, як у радіо, якщо включений звук.
- Світлана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера виконує всі вказані функції
- Продавец Fimmi-shop
Ваш позитивний відгук - найкраща мотивація для нас. Дякуємо за вашу підтримку та довіру! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера непогана, відповідає вартості, міняти не хочу, все ок)
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Працює як написано в характеристиці, поки все подобається.
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец Fimmi-shop
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Були проблеми з підключенням, але все вирішилося. Рекомендована програма працює тільки потрібно під час реєстрації звертати увагу на налаштунки своєї електронної пошти. Працює за свою ціну добре.
- Андрей Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Бюджетна камера, функцію відеоспостереження виконує непогано.
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
я вмикала камеру - вона не робоча.
- Достоинства:
- Не працює камера, мені прислали неробочу камеру
- Недостатки:
- Не працює взагалі
- Продавец Fimmi-shop
Доброго дня!
Нажаль іноді таке трапляється :(
Ми зв'язалиь з вами для вірішення сітуаціі, для заміни та надавання бонусу за проблему, але нажаль відповіді не отримали.
Зв'яжіться будь ласка з нами, для обміну на робочу камеру.
- Тимофій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Рекомендую камеру. На цей бюджет непогано знімає та функціонує!
- Продавец Fimmi-shop
Надзвичайно вдячні за ваш позитивний відгук! Ми завжди працюємо над тим, щоб ви залишалися задоволені нашими послугами. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Катя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера нормально знімає, ніяких проблем ми не помічали, якість картинки ок.
- Пономаренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера прийшла швидко.працюе добре.дякую.
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Замовив 2 іп камери для дому, прийшли дуже швидко і не дорого по ціні
- Достоинства:
- зручно
- Недостатки:
- не має
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера знімає чудово!
- Дарья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Чудова камера . Приємна ціна. Дуже задоволені
- Марк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Непогана камера за цю ціну
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера покриває мої вимоги, все супер.
- Саша С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера відповідає опису! Працює добре. Покупкою задоволені.
- Вячеслав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Дана камера не має зуму, нажаль(
- Недостатки:
- Дана камера не має зуму, нажаль
- Продавец Fimmi-shop
- Вячеслав Д***
Також відсутнє гніздо для підключення через кабуль, зелений колір не передає зовсім. Не рекомендую
- Елизавета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера працює добре. Відповідно до опису. Спасибі!