Отзывы покупателей о Уличная ip камера видеонаблюдени wifi 360 наружная поворотная VIDCAM 6 с датчиком движения и ночной съемкой
- AI аналіз відгуків50 відгуків: 65% позитивних, 10% нейтральних, 25% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ростиславё В***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Купил себе и поставил на чердак , чтоб наблюдать за воротами от Т..К :))) работает отлично :) я доволен
- Достоинства:
- работает не только от вайфая но и от проводного кабеля с руотера.
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера хорошая, простая в настройке
- Достоинства:
- Качество хорошее как заявленно производителем
- Вячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Заказал у ребят камеру, камеру получил быстро, беда одна только, камера не поддерживала мой софт! Подключил через софт V380, работает замечательно!
Связался с продавцом, мне предложили варианты обмена , либо возврат.
Порядочный магазин, советую, проверено!!!- Достоинства:
- добросовестное обслуживание
- Недостатки:
- не заметил
- Продавец Fimmi-shop
Ваші слова - найкраща нагорода для нас. Дякуємо за вашу підтримку та високу оцінку! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Григорий У***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Крута камера відеоспостереження, підключив швидко, картинка чудова, працює стабільно, ніяких проблем ще не виникало!
- Продавец Fimmi-shop
Дякуємо за вашу довіру та позитивний відгук! Ми завжди тут, щоб надати вам найкращий сервіс. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Все нормально
- Оксана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Поставили у паркінгу камеру, чудово знімає, дякуємо)
- Продавец Fimmi-shop
Раді, що ви задоволені нашим товаром! Надзвичайно вдячні за вашу підтримку! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Карина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Непогана камера за таку ціну
- Світлана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера виконує всі вказані функції
- Продавец Fimmi-shop
Ваш позитивний відгук - найкраща мотивація для нас. Дякуємо за вашу підтримку та довіру! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера непогана, відповідає вартості, міняти не хочу, все ок)
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Працює як написано в характеристиці, поки все подобається.
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец Fimmi-shop
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Були проблеми з підключенням, але все вирішилося. Рекомендована програма працює тільки потрібно під час реєстрації звертати увагу на налаштунки своєї електронної пошти. Працює за свою ціну добре.
- Андрей Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Бюджетна камера, функцію відеоспостереження виконує непогано.
- Тимофій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Рекомендую камеру. На цей бюджет непогано знімає та функціонує!
- Продавец Fimmi-shop
Надзвичайно вдячні за ваш позитивний відгук! Ми завжди працюємо над тим, щоб ви залишалися задоволені нашими послугами. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Катя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера нормально знімає, ніяких проблем ми не помічали, якість картинки ок.
- Пономаренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера прийшла швидко.працюе добре.дякую.
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Замовив 2 іп камери для дому, прийшли дуже швидко і не дорого по ціні
- Достоинства:
- зручно
- Недостатки:
- не має
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера знімає чудово!
- Дарья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Чудова камера . Приємна ціна. Дуже задоволені
- Марк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Непогана камера за цю ціну
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера покриває мої вимоги, все супер.
- Саша С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера відповідає опису! Працює добре. Покупкою задоволені.
- Елизавета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера працює добре. Відповідно до опису. Спасибі!
- Ксения Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Нормаьная камера за свои деньги. Никаких нареканий, работает нормально!
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Швидка доставка, камера працює відмінно. Ціна також більш бюджетна ніж в інших аналогів.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Камера чудово. Все працює. Може записувати відео у хмару і на флешку
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Fimmi-shop
- Яна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Доставка швидко, коректно. Запаковані добре,все ціле.Ще невстановлені,тому повний відгук не написала.
- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец Fimmi-shop
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Все чудово працює
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Всё работает отлично.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Зі мною звʼязались та запропонували обмін на іншу камеру. Продавця рекомендую
- Достоинства:
- Писала раніше
- Недостатки:
- Писала раніше
- Надежда С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Доставили быстро,все работает
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Замовили на розетці , відправили швидко. Камера легко підключається, виконує необхідні функції, відповідає опису.
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Замовив на розетці, прислали досить швидко без жодної передоплати підключив сам дуже швидко та просто. За таку ціну думаю важко знайти щось краще.
- Достоинства:
- Ціна, підключення
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Fimmi-shop
- Иван Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Все працює добре, навіть при поганому сигналі вай фай
- Оля Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Дякую за швидку доставку,все працює
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец Fimmi-shop
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Проработала пол года и померла
- Достоинства:
- Свою работу выполняет
- Недостатки:
- Не долго музыка играла
- Продавец Fimmi-shop
Дякуємо за ваш відгук. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку та прагнемо покращувати наші продукти/послуги. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Не погана камера за такі грощі. Сподіваюсь зиму "переживе". Мікрофон хоч і є, але звук з нього дуже поганий.
- Достоинства:
- Працює) Є мікрофон та нічна зйомка. Постійний запис на карту пам'яті. Безкоштовний додаток, але і є платний непоганий тариф на різний термін включаючи необмежений термін за невелику ціну.
- Недостатки:
- Розмір (думав що вона трішки меньша). Датчик руху повільний. Поганий динамік (але гучний). Короткий провід з самої камери (якби був довший сантиметрів на 10, було б чудово)