Отзывы покупателей о Уличная ip камера видеонаблюдени wifi 360 наружная поворотная VIDCAM 6 с датчиком движения и ночной съемкой

Код:  419690619
Оценка пользователей 4.18/5
  • AI аналіз відгуків
    50 відгуків:  65% позитивних, 10% нейтральних, 25% негативних.
    Більшість користувачів задоволені покупкою цієї бюджетної камери відеоспостереження: вона легко встановлюється, виконує свої функції, має доступну ціну й зручна у використанні. Покупці високо оцінюють швидку доставку та роботу обслуговування клієнтів. Разом із тим, значна частина відгуків вказує на проблеми з якістю звуку, роботою карт пам'яті, рекламою у застосунках, а також частими технічними несправностями або передчасними поломками. Стабільності роботи не завжди достатньо, гарантійне обслуговування залишає бажати кращого.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Евгеній Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Така фігня,того разу замовляв прийшла, що була можливість підʼєднання по вітрій парі, тепер немає, а зробив повторне замовлення, так от, модель підʼєднується все працює, але реклами скільки що ну просто, ні подивитись запис ні на самі камери прямий ефір, бісить, без реклами 4$, тому думайте перед покупкою, якщо готові платити за рекламу беріть якщо ні то шукайте щось краще.
    Функція HD на старій камері в разу краща ніж на цій і реклами не має

• Екатерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Товар пустышка, не рабочая, с продавцом я связывалась на что мне сказали « не может такого быть» я спустя время отдала ее специалисту, мне подтвердил что камера не рабочая!!!

Достоинства:
    Ноль!!!! Не рабочая- пустышка
    Недостатки:
    Сплошной!!!! Не советую, не тратьте деньги на пустышку!!!
  • Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

В червні 2024 року придбала камеру. 10 місяців працювала. І як виявилося, після 9 міс користування камера не підлягає гарантійному обслуговуванню. Так що задоволення короткострокове. Хоча на фото вказано 2 роки. Це обман покупця.

Достоинства:
    Працювала
    Недостатки:
    Недовго
    • Продавец  Fimmi-shop

Доброго дня,нам дуже прикро за Ваш негативний досвід,з Вами обов'язково зв'яжеться наш менеджер для вирішення питання.З повагою "FIMMI-SHOP"

• Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Проработала пол года и померла

Достоинства:
    Свою работу выполняет
    Недостатки:
    Не долго музыка играла
    • Продавец  Fimmi-shop

Дякуємо за ваш відгук. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку та прагнемо покращувати наші продукти/послуги. З повагою "FIMMI-SHOP"

• Олексій Б***

Всё работает отлично.

• Продавец  Fimmi-shop

Раді, що ви задоволені нашим товаром! Надзвичайно вдячні за вашу підтримку! З повагою "FIMMI-SHOP"

• ДІАНА П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

ЗАМОВИЛА 3 КАМЕРИ І НІ ОДНА З НИХ НЕ ПРАЦЮЄ! ПИСАЛА В МАГАЗИН УЖЕ ДВА ДНІ І ВІДПОВІДІ НЕМАЄ. НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІКОМУ КУПУВАТИ! ТІЛЬКИ ДАРОМ КОШТИ ВИТРАТИЛА! ЖАХ

Достоинства:
    Немає - камера не працює
    Недостатки:
    Камера не конектиться до вказаного додатку.
    • Продавец  Fimmi-shop

• Александр Т***

Камера работает без проблем

С подключением тоже проблем не было

Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Не погана камера за такі грощі. Сподіваюсь зиму "переживе". Мікрофон хоч і є, але звук з нього дуже поганий.

Достоинства:
    Працює) Є мікрофон та нічна зйомка. Постійний запис на карту пам'яті. Безкоштовний додаток, але і є платний непоганий тариф на різний термін включаючи необмежений термін за невелику ціну.
    Недостатки:
    Розмір (думав що вона трішки меньша). Датчик руху повільний. Поганий динамік (але гучний). Короткий провід з самої камери (якби був довший сантиметрів на 10, було б чудово)
  • Юрий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Якщо чесно, працює у мене десь місяця 4.. Одному радію що працює. Усе інше просто л***о Застосунок до неї ,Про 360 г***о,звук майже не працює, карту бачить через раз,детектор руху та людини живе своїм життям, короче краще б купив трохи дорожчу,таку ж, як у мене вже є ,така сама , але на Айс сі..А це її копія тільки зроблена і прошита рукожопськими зімбабвійцями..

• Продавец  Fimmi-shop

Шкода чути, що ваш досвід був не задовільним. Ми вдячні за ваші коментарі і обіцяємо вжити заходів, щоб у майбутньому цього уникнути. З повагою "FIMMI-SHOP"

• Олексій Р***

Згоден з вами, собі теж таку замовив. Але яка ціна, така і якість.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Зі мною звʼязались та запропонували обмін на іншу камеру. Продавця рекомендую

Достоинства:
    Писала раніше
    Недостатки:
    Писала раніше
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

З телефона, якщо відключаєшся від Вай Фай на якому настроєна камера, дивитись через камеру неможливо. Це дуже великий мінус!
    Карту памʼяті то бачить, то не бачить.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Багато недоліків
    • Продавец  Fimmi-shop

• Олексій Р***

Дивно, я підключався з мобільного інтернету з іншого міста. Можливо Ви не ввели Логін і Пароль від камери? Вони є на самій камері біля QR коду.

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Загалом все чудово от тільки були проблеми з циклічним записом, коли флешка забивалася до кінця то припиняла запис доки не форматнеш флешку та з часом циклічний запис появився і зараз все чудово

• Продавец  Fimmi-shop

Дякуємо за вашу довіру та позитивний відгук! Ми завжди тут, щоб надати вам найкращий сервіс. З повагою "FIMMI-SHOP"

• Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Непогана бюджетна камера. Перевищила очікування. Підключилась через кабель без проблем. Відео та звук із невеликою затримкою від реального часу. Загалом покупкою задоволений враховуючи ціну. Є проблеми з підключення через wi-fi.

Достоинства:
    Виконує свої функції добре
    Недостатки:
    Не хоче конектитись через wi-fi
    • Продавец  Fimmi-shop

Вибачте за будь-які незручності, які ви зазнали. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку та прагнемо покращувати наші продукти/послуги. З повагою "FIMMI-SHOP"

• Віктор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Одна камера із двох придбаних через тиждень роботи перестала конектитись до вай-фаю.

• Віктор П***

Зі мною відразу зв'язались, замінили на нову. Все працює, дякую!

• Продавец  Fimmi-shop

Дякую за Ваш відгук. Приємного користування :)

• Григорий У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Крута камера відеоспостереження, підключив швидко, картинка чудова, працює стабільно, ніяких проблем ще не виникало!

• Юрій Г***

Все нормально

• Продавец  Fimmi-shop

Ваші слова - найкраща нагорода для нас. Дякуємо за вашу підтримку та високу оцінку! З повагою "FIMMI-SHOP"

• Оксана Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Поставили у паркінгу камеру, чудово знімає, дякуємо)

• Карина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Непогана камера за таку ціну

Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Купив дві камери. Підключились бистро, гарна картинка. Проте, одна веде відеозйомку вниз головою, змінив у налаштуваннях 180 градусів, але тоді керування джостиком все навпаки, коли треюа вправо, йде вліво. Також на обох камерах завжди чути шум, як у радіо, якщо включений звук.

• Світлана Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Камера виконує всі вказані функції

• Продавец  Fimmi-shop

Ваш позитивний відгук - найкраща мотивація для нас. Дякуємо за вашу підтримку та довіру! З повагою "FIMMI-SHOP"

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Камера непогана, відповідає вартості, міняти не хочу, все ок)

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Працює як написано в характеристиці, поки все подобається.

Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  Fimmi-shop

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Були проблеми з підключенням, але все вирішилося. Рекомендована програма працює тільки потрібно під час реєстрації звертати увагу на налаштунки своєї електронної пошти. Працює за свою ціну добре.

• Андрей Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Бюджетна камера, функцію відеоспостереження виконує непогано.

• Наталі
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

я вмикала камеру - вона не робоча.

Достоинства:
    Не працює камера, мені прислали неробочу камеру
    Недостатки:
    Не працює взагалі
    • Продавец  Fimmi-shop

Доброго дня!

Нажаль іноді таке трапляється :(
      Ми зв'язалиь з вами для вірішення сітуаціі, для заміни та надавання бонусу за проблему, але нажаль відповіді не отримали.

Зв'яжіться будь ласка з нами, для обміну на робочу камеру.

• Тимофій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Рекомендую камеру. На цей бюджет непогано знімає та функціонує!

• Продавец  Fimmi-shop

Надзвичайно вдячні за ваш позитивний відгук! Ми завжди працюємо над тим, щоб ви залишалися задоволені нашими послугами. З повагою "FIMMI-SHOP"

• Катя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Камера нормально знімає, ніяких проблем ми не помічали, якість картинки ок.

• Пономаренко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Камера прийшла швидко.працюе добре.дякую.

• Катерина О***

Замовив 2 іп камери для дому, прийшли дуже швидко і не дорого по ціні

Достоинства:
    зручно
    Недостатки:
    не має
  • Валентина Т***

Камера знімає чудово!

• Дарья В***

Чудова камера . Приємна ціна. Дуже задоволені

• Марк Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Непогана камера за цю ціну

• Віктор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Камера покриває мої вимоги, все супер.

• Саша С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Камера відповідає опису! Працює добре. Покупкою задоволені.

• Вячеслав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Дана камера не має зуму, нажаль(

Недостатки:
    Дана камера не має зуму, нажаль
    • Продавец  Fimmi-shop

• Вячеслав Д***

Також відсутнє гніздо для підключення через кабуль, зелений колір не передає зовсім. Не рекомендую

• Елизавета Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

Камера працює добре. Відповідно до опису. Спасибі!