- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Переноска супер Три котика помістилось
- Достоинства:
- Швидка доставка. Якість чудова. Достатньо місця для 3 невеликий тварин.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Серый
Чудова переноска-перевозка!
Рекомендую! - Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Серый
чудова переноска, дуже зручно користуватися, ідеальне рішення для перевезення двох котів
- Продавец ЗооТорг
Олено, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже раді, що покупка в нашому магазині додала комфорту при пересуванні Вам та Вашим котикам!
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Подобається і нам і котам. Зручна. Добротна. Рекомендую
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Серый
Дуже сподобалася перевірка-успішно користувалися для перевезення двох крупних котів (понад 4 кг кожний). Щиро дякуємо) З повагою)))
- Достоинства:
- Комфорт, стійкість, легко пересувається
- Недостатки:
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Раз на три-чотири місяця мені треба домовлятись, що б хтось ходив годував моїх котів. Це напряжно і не зручно. Тому шукала велику переносу для двох тварин. Після покупки, вона довгенько. І от в минулому місяці настав її зірковий час. На практичному досвіді переноска довела мені, що вона вартувала цих грошей. Дуже зручно і гарна якість. Да, в розкладеному вигляді об'ємна як чумайдан, але і котики в мене не кошенята. Знімні колеса класні і добре фіксуються. Одна кицька намагалась видрати отвір вилізти. Чумайдану навіть не подряпався, сітки не розірвались.
- Достоинства:
- Два поверхи, м'якенькі полички зі знімним чохлохлом(можна прати) міцні знімні колеса, два кармани, складається і саме головне що не довелось тягнути моїх "слоненят" рюкзаком на спині
- Продавец ЗооТорг
Дар`є, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий живий та змістовний відгук! Такий зворотній зв`язок підтверджує іншим покупцям, що наш товар зручний та якісний!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
доставка швидка, ручка регулюється, пошив якісний
- Продавец ЗооТорг
Наталіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про наш товар та високу оцінку рівня нашого сервісу! Дуже раді, що наша сумка підійшла для Ваших котиків, а інші покупці можуть впевнитися в якості та зручності!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Вибачте, але я на російській мові, невистачає досвіду. Сумка очень хорошего качества, все продумано, легко собирается, швы качественные, колесики прорезиненные не просто пластмассовые, легко крепятся и снимаются. Места для кошки достаточно в каждом отделе. Ручка регулируется. У сумки нет неприятного запаха, кошки быстро заинтересовались и влезли полежать. Заказ быстро обработали и выполнили, спасибо! Очень довольны!
- Достоинства:
- Все по всем параметрам
- Продавец ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий розгорнутий та обгрунтований відгук про нашу сумку та високу оцінку рівня нашого обслуговування! Це дуже мотивує нас рухатися далі, а інші покупці можуть впевнитися, що товар дійсно якісний та зручний!
- Ліана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Серый
Особисто мені, як власниці двох котів по 6кг, то дуже сподобалась в подорожі. Є кармани для дрібних речей( корм, іграшки). Дуже крута сумка, для двох улюбленців, руки не відвалюються від переносок. Багато, хто дивувався, коли бачив «чемодан для котів». Було б краще, якби була більше, бо є котики більші за вагою
- Достоинства:
- Легка, зручна, колеса гарно маневрують, не шумні
- Продавец ЗооТорг
Ліано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук! Дуже раді, що наша сумка сподобалася Вам та Вашим котикам, а інші покупці можуть впевнитися, що наш товар якісний, зручний та привертає увагу)
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Я задоволений цією сумкою. Вона справді комфортна для кошенят і практична. Дякую за швидку доставку
- Продавец ЗооТорг
Романе, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про наш товар та рівень нашого сервісу! Дуже раді, що тепер Ваші з кицями подорожі будуть більш комфортнішими!
- Дарина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Все супер, швидко зв'язалися, швидко відправили. Сама сумка непогана, але не на великих улюбленців, до 6 кг.
- Продавец ЗооТорг
Дарино, вітаємо! Дякуємо за відгук! Раді чути, що сервіс сподобався і доставка була швидкою. Приємно знати, що сумка виявилася зручною для вашого улюбленця. Дякуємо за пораду щодо ваги — вона буде корисною для інших покупців. Бажаємо багато комфортних і приємних прогулянок!
- Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Серый
Дуже задоволена як і мої кішки. Всім рекомендую.
- Продавец ЗооТорг
Олено, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Раді, що сумка сподобаласься вам і вашим кицям. Приємно чути вашу рекомендацію! Хай прогулянки будуть комфортними та приємними для всіх вас!
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Замовила переноску на колесах для 2х тварин, чорного кольору. Прийшла досить швидко, дівчина консультант уточнила всі деталі. Взяла переноску на кота 4.4кг та собачку породи той-тер'єр 4.7кг. На 2 см могла б бути довша або ширша, але й так досить зручно перевозити тварин. Я шукала для потяга , щоб не носити в руках пластикові переноски для кожної тварини окремо.
- Достоинства:
- не треба носити в руках габаритні переноски, ця компактна та ще й на колесах.
- Недостатки:
- впринципі немає, але тих 2 см , щоб тварина могла лягти зручніше, не вистачає. Єдине, треба слідкувати, щоб не перевернулася, тримати за телескопічну ручку, через розташування колес.
- Продавец ЗооТорг
Галино, вітаємо! Дякуємо за такий детальний відгук!
Раді чути, що переноска на колесах виявилася зручною для вашого кота та собачки і допомагає легко перевозити тварин, особливо в потязі, без потреби носити важкі пластикові переноски окремо. Приємно, що наша команда змогла якісно проконсультувати та допомогти з вибором.
Дійсно, кілька сантиметрів додаткової ширини чи довжини зробили б її ще комфортнішою для лежання тварин, але навіть у такому вигляді переноска залишається дуже практичною та місткою. Також дякуємо за поради щодо використання телескопічної ручки — це допомагає уникнути перевертання та робить пересування ще безпечнішим.
Бажаємо вам і вашим улюбленцям комфортних і приємних подорожей разом!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Серый
Купила цю переноску дуже класна та мобільна. Дякую за швидкість та качество обслуговування.
- Продавец ЗооТорг
Олено, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Раді, що переноска вам сподобалася і виявилася зручною та мобільною. Дякуємо за теплі слова про обслуговування – бажаємо комфортних та приємних прогулянок з вашим улюбленцем!
- ВладиславаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Серый
Для невеликих котиків в самий раз. Є зручні кишені куди можна покласти документи на котів або смаколики.
- Продавец ЗооТорг
Владиславо, вітаємо! Щиро дякуємо за ваш відгук!
Приємно чути, що переноска ідеально підійшла для невеликих котиків та зручна завдяки додатковим кишенькам. Бажаємо затишних і приємних подорожей разом!
- Пономарева Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Купувала переноску для двох старших котів в метро бігати, але коту (7кг) там затісно. А ось кішкам (старшій і молодшій все гуд і місця достатньо. Колеса класні, зручно що 2 поверхи, не займаю багато місця, зручно переміщатися.
З невеликих мінусів - ручка не тримається в передньому положенні хоча вага кішок сумарно менше 10 кг. А так як я маленького зросту, то в високому положенні не зручно тягти
Ну і бонусом в мене кішка навчилась розстібати замок між поверхами . Тепер менша падає їй на голову якщо та так робить- Достоинства:
- Займає менше місця, зручна для транспортування, зручно чистити, складається максимально зручно
- Недостатки:
- Слабенька висувна ручка, не тримається в середньому положенні
- Продавец ЗооТорг
Наталіє, вітаємо! Дякуємо за такий детальний і щирий відгук! Нам дуже приємно, що переноска зручна для ваших кішок і вам подобаються колеса та компактність конструкції. Зауваження щодо ручки передамо виробнику. Дякуємо, що поділилися досвідом — ваш відгук допоможе іншим власникам хвостиків обрати зручний варіант для своїх улюбленців!
- Никита К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Серый
Гарна якість і обслуговування!!
- Продавец ЗооТорг
Микито, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Для нас дуже важлива оцінка наших покупців!
- Матвійчук О***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Дуже сподобалась якість. Два йорки помістились і гарно себе почувались під час поїздки.
- Достоинства:
- Поміщається два йорки. Є чим дихати обом. Зручно везти. Гарна якість. Раджу всім у кого ж декілька невеликих собак
- Недостатки:
- Не побачила
- Продавец ЗооТорг
Олександро, доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Ваші відгуки допомагають нам ставати ще кращими для вас і ваших пухнастиків!
- Ксенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Серый
Крута, якісна, для двох невеликих котиків саме те. Для великих котів не підійде. Легко інтуїтивно збирається
- Достоинства:
- Дуже зручно в потяг, одна рука вільна, у першому класі інтерсіті добре становиться між ніг. В машину також можна поставити на пол ззаду, якщо передне сидіння посунути. Можна постілити пелюшки
- Недостатки:
- Було б гарно трохи більш жорсткіший матеріал сітки (кішка прокусила вже дома пару ячеек).
- Продавец ЗооТорг
Ксеніє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий життєвий, розгорнутий, відгук про нашу сумку! Це дуже допомагає нам розвиватися далі, а інші покупці мають змогу впевнитися, що наш товар якісний та ергономічний!
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Серый
Добрый день! Хочу оставить свой довольный отзыв))Переноска доставлена быстро. У меня 4 кота и для дороги необходима была одна переноска на колесах.Собирается быстро и легко.( Я планировала везти там котов поменьше, но везла тех, что побольше)они вроде остались довольны, как и я. Очень удобная вещь, всем любителям шерстяных рекомендую;)))
- Достоинства:
- Качество, быстро и легко собирается, собирает много комплиментов.
- Недостатки:
- Не нашли
- Стефанія Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Серый
Потрібно перевезти двох песиків ши тцу, замовила сумку і не очікувала , що вона так легко збирається розбирається, при бажанні можна і одну собаку перевозити і ще щось поміщати , матеріал якісний, ручка як у валізи прочна , карабіни і підстилки для кожної собаки хутряні, але знімаються і модна прати , прокладка непромокаюча що важливо при переїздах , я приємно шокована , раджу на 100%
- Достоинства:
- Якість супер, зручно і все продумано до деталей
- Продавец ЗооТорг
Стефаніє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про нашу сумку! Такий зворотній зв'язок дуже цінний для нас, а інші покупці мають змогу впевнитися в якості та зручності нашого товару!
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Хочу продублювати свій відгук і тут. Дякую. Питання вирішили швидко. Я отримала свій заказ (зробили обмін). І пішли мені на зустріч і відправили сумку сіру, бо я змінила думку щодо чорного кольору. За це окреме дякую.
Якість сумки-переноски чудова.
Є і ручка зверху, це зручно, коли треба йти сходами. Зручна у використанні, легка, колеса якісні. Колір сірий дуже гарний.
Рекомендую.
Дякую за оперативність.- Достоинства:
- зручна, маневрена, легка
- Продавец ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Дякуємо Вам щиро за довіру та відгук! Це надихає рухатися далі, а покупці бачать нашу людяність та якість товару!
прийшла зовсім інша переноска, чекаю відповідь менеджера, та варіанти вирішення питання.
- Недостатки:
- неуважність
- Продавец ЗооТорг
Ірина, приносимо вибачення за незручності! Менеджер помилився при комплектуванні замовлення. Вирішимо цей недолік, та відправимо як найшвидше потрібний товар за наш рахунок. Дякуємо за розуміння, звертайтесь, будемо раді допомогти.
- Ірина Л***
Якість сумки-переноски чудова.
Є і ручка зверху, це зручно, коли треба йти сходами. Зручна у використанні, колеса якісні. Колір сірий дуже гарний.
Рекомендую.
Дякую за оперативність.
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Добрый день! С удовольствием оставляю отзыв. Двухместной переноской я и коты довольны. Товар очень хорошего качества. Все описания товара соответствуют действительности. Очень важно, что можно приобрести
дополнительно колеса.
Обслуживание клиента на высоте. Так держать! Спасибо!- Продавец ЗооТорг
Аліно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі теплі слова, дуже приємно! Такі відгуки надихають нас рухатися далі, а покупці бачать нашу оперативність, відкритість та якість товару!
- Оля С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
В мене два котика ми переїздили,коляска варта своїх грошей вона удобна та легка,все працювало.
Дякую- Достоинства:
- Легка і удобна
- Продавец ЗооТорг
Ольго, вітаємо! Дуже Вам вдячні, що поділилися своїми враженнями!
Це допомагає нам ставати кращими, а покупці мають змогу впевнитися в якості нашого товару!
- Анастасія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Якісно зроблена переноска, дуже комфортна у використанні. Колесика знімаються, і гарно їздять.
Я і мої кішечки задоволені.- Достоинства:
- Компактна, легка
- Недостатки:
- Обмеження по вазі
- Продавец ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Дуже вдячні, що поділилися своїми враженнями!
Це допомагає нам ставати кращими, а покупці мають змогу впевнитися в якості та доступності нашого товару!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Серый
Дуже гарна сумка для тварин. Особливо коли треба перевести двох тварин одночасно.
- Достоинства:
- Добре складається і розкладається. Зручно зберігати.
- Недостатки:
- Не виявлено фото не
- Продавец ЗооТорг
Тетяна, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Дарія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Чудова переноска! Купували в дуже довгу дорогу для котиків. Задоволені використанням: сама сумка зручна в перевезенні, колеса знімаються за необхідності, є кишеньки для котячих речей, і дуже зручно, що компактно складається для зберігання.
Самі відсіки для котів трохи менших розмірів ніж класичні переноски, тому може здаватися що котам тіснувато, але в дорозі їх часто випускали погуляти, тому в переносці вони майже завжди спали і їм було доволі зручно.- Достоинства:
- Зручна у використанні, є кишені, компактно складається для зберігання, хороший матеріал.
- Недостатки:
- Немає)
- Продавец ЗооТорг
Дарія, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Дуже дякуємо! Якість супер! Виглядає гідно! Не розумію чому раніше таку сумку для одного кота не купила. Одразу легше у поїздках!
- Достоинства:
- Якість, зручність, користь
- Продавец ЗооТорг
Анастасія, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Онищенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Серый
Купила несколько месяцев назад. Отличная сумка, держит форму, крепкая, молнии качественные, ручка на несколько уровней выдвигания, материал приятный и не отдает "дешевизной". Использую не только как переноску, но и как "кравчучку" - и в обычный магазин, и для корма с котячьим туалетом.
- Достоинства:
- Написала
- Продавец ЗооТорг
Аріна, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Инна М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Дякую за гарне обслуговування!Переноска просто СУПЕР!!!Дві кішки витримали переїзд,якій тривав 19год.
- Достоинства:
- Зручна,функціональна,якісна
- Продавец ЗооТорг
Інна, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Леонид Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Серый
Чудовий вибір, якщо котів декілька. Гарний сервіс від продавця
- Достоинства:
- Зручна і функціональна
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец ЗооТорг
Леонид, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Viktoriya L***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 28 x 36 x 54. Цвет: Черный
Переноска чудова. Дякуємо продавцю за консультацію та уточнення, щодо деталей замовлення.
- Продавец ЗооТорг
Вікторія, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!