- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Дуже задоволена сумкою! В мене кіт 6 кг і звичайна переноска десь 10кг, я ледве могла доволокти його до машини. А з цією сумкою на колесиках моя спина каже вам дякую! Вільна в пересуванні будь-куди і котику комфортно! Рекомендую!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Гарний стильний міцний рюкзак-валіза, швидко доставили. Брала щоб возити кота 9 кг в ветеринарку. Возила поки 1 раз, добре що вона в 5 хв ходьби, на довші відстані все-таки буду брати звичайну переноску і таксі - везти на цих маленьких колесах по наших кривих асфальтах треба було дуже акуратно, і шуму від коліс було багато, тварині додатковий стрес. За це зірку зняла, а ще тому що він трохи воняє хімією і коту зовсім не подобається, він з нього виривається і кричить ще не виходячи з дому (у звичайній переносці спокійний).
- Достоинства:
- Складається, займає мало місця, гарний, міцний. Везти важкого кота суттєво легше, ніж нести чи витрачатись на таксі
- Недостатки:
- Колеса маленькі, дуже торохтять, їх би зробити більшими і якоїсь гуми додати
- Продавец ЗооТорг
Юліє, вітаємо! Дякуємо за зворотній зв`язок, це допомагає іншим покупцям впевнитися в якості, надійності та ергономічності товару! Колеса, діаметром 5.5 см, виготовлено за стандартом, з урахуванням габаритів рюкзака (30см*41см*42см), з якісного, зносостійкого, поліуретану, подвійні та поворотні на 360`. Прикро, що через якість дорожнього покриття маєте дискомфорт при користуванні! Щодо фабричного запаху,-рідко, але може бути (адже товар новий), але він досить швидко вивітрюється!
- Лара Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Коричневый
Чудова переносна, швидка доставка. Дякую
- Достоинства:
- Для котика 5.5 кг як маленький будиночок
- Недостатки:
- Не помітила
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Голубой
Дуже класна переноска, зручна в користуванні, якісна і красива. Легка в управлінні, котик зацінив. Дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Якість, компактність, швидкість доставки
- Недостатки:
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Дуже якісна переноска; зручно як і котити, так і нести на плечах. Кішка в ній може повноцінно стояти, що зручно при довгих поїздках. Ще із переваг, що її легко можна скласти і вона не займає багато місця
- Татьяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Коричневый
Підходить для маленьких собак до 10 кг. Менеджер уточнив вагу песика. Гарний сервіс.
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Рюкзак удобный и качественный,котам понравился.В свободное от путешествий время используют как домик для игр.
- Недостатки:
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Классное качество, удобная
- Достоинства:
- Всем
- Недостатки:
- Жанет К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Товар дуже сподобався зараз лиш мені, але вже цікавиться і кішка.
- Достоинства:
- Якість, зручність.
- Продавец ЗооТорг
Жанет, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий зворотній зв'язок! Раді, що рюкзачок Вам сподобався, сподіваємось, киці також буде в ньому зручно, приємних подорожей!
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Сумка дійсно якісна, зручна,. Джек Рассел 10 кг міститься ! Замовлення швидко доставлено і після отримання ще раз зателефонували перепитати чи все нам підійшло . Дякую за гарний і чемний сервіс
- Аліна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Коричневый
Дуже якісний і вмісткий рюкзак переноска. Легко складається.
- Достоинства:
- Легко складається, якісний
- Продавец ЗооТорг
Аліно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Це допомагає іншим покупцям переконатися в зручності та якості нашого рюкзачка!
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Коричневый
Киці переноска сподобалась, розміри підходять для користування транспортом, якість висока.
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
- не помітила
- Продавец ЗооТорг
Маріє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий зворотній зв'язок! Дуже раді, що наш рюкзачок Вам сподобався та підійшов за розміром для Вашої киці, а інші покупці можуть переконатися в якості та зручності товару!
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Товар дійсно якісний ,зручний як для тварини так і для людини.Кращої переноски годі й уявляти!Цей товар вартує своєї ціни,а то навіть більше.
- Достоинства:
- Комфорт як для тварини,так і для людини!
- Недостатки:
- Не знайшла)))
- Продавец ЗооТорг
Інно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар! Дуже раді, що рюкзачок так Вам сподобався і підійшов для Вашого улюбленця, а інші покупці можуть переконатися в зручності та якості!
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Коричневый
Нарешті! Перерила весь інтернет на протязі року, але ідеальна переноска- рюкзак знайшлась. Ще й мейн куну більш менш підійшло (7 кг). За це окремий лайк, бо їм мало що підходить по розміру.
Також, відмічу що мʼяка частина не деформується під час носки , як в інших схожих рюкзаках, і кіт не псіхує. Режим валізи взагалі кайф.- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Закороткий шнурок шоб пристібнути кота
- Продавец ЗооТорг
Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість товару! Нам дуже приємно, що рюкзак виправдав Ваші очікування і підійшов за розміром для Вашого котика, користуйтесь із задоволенням!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Голубой
Переноска якісна, велика, клієнт вагою 8,5 кг задоволений
- Достоинства:
- Вмістка
- Продавец ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук! Приємно, що рюкзачок підійшов за розміром для такого "клієнта") користуйтесь із задоволенням!
- Віра В***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Голубой
Все супер. Котик задоволений. Дуже зручна переноска.
- Достоинства:
- Все клас.
- Продавец ЗооТорг
Віро, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Комфорт наших покупців та їх улюбленців дуже важливий для нас, приємного користування!
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Голубой
Купувала переноску для кішки 5,4 кг. Дуже зручно. Возила кішку до ветеринара, вона їхала в ній як принцеса. У поїздках на майбутнє теж стане в нагоді. Шкода, що раніше не знала про такі переноски на колесах, тому що в руках носити дуже важко. Дуже рада, що купила.
- Достоинства:
- зручна і мені, і кішці
- Продавец ЗооТорг
Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук! Дуже раді, що наш рюкзачок сподобався Вам та підійшов для Вашої киці, користуйтесь із задоволенням!
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Коричневый
Придбала для кицьки 6ти кілограмової. Знаєте коли кудись поспішаєш, а ще в руках тягнеш в переносці важкеньку мадам, аж руки відпадають. То цей рюкзак-кравчучка взагалі шедевр, спасає і тебе і твою тваринку від незручностей в подорожах.
- Достоинства:
- міцний, універсальний
- Недостатки:
- Ще не помітила
- Продавец ЗооТорг
Олено, доброго дня! Дуже вдячні Вам за такий щирий відгук. Чудово, що ми змогли зробити ваше життя та вашого улюбленця трохи комфортнішим!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Голубой
Не встигли розпакувати, а кіт вже заліз. Тепер це його новий окремий дім, але не дуже любить, коли його особистий простір турбують:)
- Достоинства:
- Комфортний, зручні колеса та ручка
- Недостатки:
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Коричневый
Дуже гарна якість. Зручний та функціональний, в далеку подорож саме те, що потрібно. Котик і ми дуже задоволені цією покупкою. Дякуємо вам.
- Достоинства:
- Дуже зручний.
- Недостатки:
- Немає.
- Іваненко А***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Голубой
Дуже гарна якість! Місткий, зручний та функціональний. Його можно покласти і тоді він як зручна лежанка.
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Коричневый
Дуже зручний для перевезення котиків. Я беру з собою в укриття - зручно котику, спокійно мені. Швидко надіслали. Приємне спілкування з продавцем.
- Продавец ЗооТорг
Галино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук та теплі слова! Такий зворотній зв'язок дуже цінний для нас, а інші покупці бачать нашу оперативність та якість нашого рюкзака!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Рюкзак чудовий, шукала спеціально, щоб можна було носити в укриття на спині кота 8 кг і щоб він там помістився. Подобається що є м'яка підкладка і не треба нічого стелити. Коту рюкзак теж подобається, залазить в нього сам навіть вдома без опору.
- Достоинства:
- Можна носити на спині, великий, гарний
- Недостатки:
- Широкий обзор крізь сітку, котик може іноді боятися того, що навколо
- Продавец ЗооТорг
Аліно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий живий відгук про наш рюкзак! Такий зворотній зв'язок має велике для нас значення, а інші покупці мають змогу впевнитися, що наш товар якісний та зручний для улюбленців!
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Голубой
Сьогодні отримала рюкзак переноску. Купувала для мопса, 8.3 кг. В магазині її зібрала, посадила собачку та пішли додому. Везти переноску зручно, легка в керуванні, колеса крутяться на 360 градусів. Для моєї Джесі підійшла.
- Достоинства:
- Можна везти, нести як рюкзак.
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
- Продавец ЗооТорг
Тетяно, вітаємо! Щиро вдячні Вам за відгук! Це надихає нас ставати кращими, а інші покупці можуть впевнитися, що наш рюкзак відповідає зазначеним характеристикам та якості!
- Наталия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Сьогодні отримала рюкзак-перенесення для кота з віконцем і висувною ручкою на коліщатках — і я просто в захваті!
Дуже зручна конструкція, якісне пошиття, міцні матеріали. Радує наявність віконця і коліс – буде зручно і мені, і моїм пушистикам.
Мені сподобалося настільки, що я одразу замовила другий такий самий рюкзак для свого другого котика. Тепер вони можуть подорожувати стильно та з комфортом.
Дякую за такий продуманий товар!- Достоинства:
- Зручність, якісні матеріали, універсальність, комфорт для тварин
- Недостатки:
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Зручна і містка переноска! Два молодих котика до 4кг вміщуються без проблем, залазять залюбки і почувають себе всередині комфортно. Чудово підходить нам для довгих подорожей.
Якісно виготовлена, має міцну сітку. Скільки кіт не намагався її знищити - навіть подряпини не залишилось- Продавец ЗооТорг
Вікторіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам життєвий відгук! Комфорт наших покупців та їх улюбленців мають велике для нас значення, а інші покупці бачать якість та міцність нашого рюкзака)
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Коричневый
Рюкзак переноска для транспортування кота підійшла. Зручна висувна ручка, достатньо простору для кота в рюкзаку, наявність віконець по боках, зверху. І головне стійка основа рюкзака, яка не прогинається під вагою кота 7 кг.
Купувала рюкзак для візитів у ветлікарню та літніх прогулянок з візочком.
Із всіх переносок, рюкзаків які купувала і переглядала ця виявилася найзручнішою.- Достоинства:
- Легка сама по собі, якісна, зручна, не прогинається основа під вагою кота.
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец ЗооТорг
Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук! Такий зворотній зв'язок дуже цінний для нас, а покупці мають змогу впевнитися, що наш товар дійсно якісний!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Голубой
Сумка супер! Котику понравилось. Ближе к теплу нашего тела, ему спокойнее. Мне гораздо легче нести или везти нежели в большой пластиковой переноске.
- Продавец ЗооТорг
Марино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Це надихає нас ставати кращими, а покупці мають змогу побачити якість та надійність нашого товару!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Коричневый
Відмінна переноска для подорожей!
Купувала цю переноску для перевезення кішки за кордон, і вона повністю виправдала мої очікування. Кішка (6 кг) почувалася в ній комфортно, лежала зручно та майже всю дорогу спала. Переноска досить простора, добре вентильована, а матеріали якісні та міцні.
Окремий плюс – наявність коліс, які легко знімаються. Це значно полегшило транспортування. До того ж, після поїздки використовую її як зручну сумку для закупів, і це дуже практично!
Рекомендую всім власникам тварин, хто шукає надійну переноску для подорожей.- Продавец ЗооТорг
Олено, вітаємо! Щиро дякуємо за такий розгорнутий та обгрунтований відгук! Це мотивує нас рухатися далі, а покупці можуть побачити, що наш товар дійсно якісний та багатофункціональний!
- Карина М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Переноска просто бомба!
Обрала сірого кольору, дуже якісно пошита, зручна та класно продумані функціональні деталі (кишені, килимок в середині, фіксатор повідця та вентиляція). Виглядає стильно, зручно нести і як валізу, і як рюкзак. Колеса гарної якості, дуже плавно рухаються, сподобалось що їх можна придбати окремо у продавця, це також великий плюс
Моя киця важить 4,5 кг, тому для неї там досить багато місця, буквально одразу полізла роздивлятись подарунок)
Однозначно рекомендую, це дуже зручна річ для поїздок з улюбленцем та походів до ветеринара- Достоинства:
- Чудова якість, гарний дизайн та нема сторонніх запахів, можна окремо докупити колеса. Продавець 10/10, дуже швидко відправили товар, менеджер супер приємний у спілкуванні
- Продавец ЗооТорг
Карино, вітаємо! Щиро дякуємо за такі теплі слова та розгорнутий відгук! Це мотивує нас ставати кращими, а покупці бачать надійність та якість.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Чудова сумка, поміщається не лише кішка, але й собака
Сумка легко складається і не займає багато місця. Окремий "+", що колеса можна легко зняти натиснувши на кнопку- Недостатки:
- Продавец ЗооТорг
Олена, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Сумка зручна, котик почувався спокійно і тихо, є можливість використовувати у вигляді рюкзака та валізи, не промакає. Тепер, подорожувати стало в рази комфортніше як для мене, так і для котика, впевнено рекомендуємо
- Достоинства:
- Зручність, універсальність
- Продавец ЗооТорг
Марина, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Антон Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Зручна сумка-переноска, яку можна використовувати, як чемодан на колесах, так і носити, як рюкзак, на плечах. Якісно пошита. Мейнкун 9 кг, почуває себе в середині комфортно, по ночам часто спить в сумці. Кармани з переду великі, можна покласти документи тварини, корм, повідок.
- Достоинства:
- Виявлено
- Продавец ЗооТорг
Антон, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Яна О***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Голубой
Дуже якісний товар і приємний сервіс!
Замовляли рюкзак для двох котів. На жаль, нашою мотивацією були походи в укриття взимку
Проте цей рюкзак виявився прекрасним варіантом
Завдяки колесам дно не торкається підлоги, вміщаються дві кішки (максимум 10 кг навантаження).
Сподобалось, що є міцний каркас (фанера), тому при носінні котів рюкзак не прогинаться. Також тканинні накладки всередині можна знімати і прати.
Ручки міцні, можна регулювати.
Трошки важко вдягати рюкзак на спину, бо коти важкі, але то вже питання не до рюкзака)))
Протестували в дощ і сніг (10 хв до укриття), рюкзак не взмок)
В порівнянні з іншими рюкзаками переносками, що в нас були, цей подобається найбільше)
Особливо в співвідношені ціна-якість. Бо попередній рюкзак з якогось інстамагазину був по такій самій ціні і без каркасу і швидко втратив форму…
Коти стали меньше боятись, бо тепер вони разом. Їм не так холодно і не треба підкладати щось під рюкзак в метро, бо є колеса.
Одна кицька раніше трусилась в переносці, зараз вже спокійно лежить поруч з сестричкою)
Вдома рюкзак заміняє спальне місце для однієї з киць, так що використовується він постійно
Окремо виділю чудовий сервіс. Продавець подзвонив, проконсультував щодо розміру котиків і максимальної ваги навантаження. Вказав, що також має в продажі запасні колеса (для наших доріг дуже практично їх замінювати).
Через місяць після покупки подзвонив запитав як нам покупка- Достоинства:
- Міцний каркас, є колеса, вміщаються дві котодупці, зйомні тканинні накладки, практичний в використанні
Приємний сервіс, продавець пропонує замінні колеса
- Продавец ЗооТорг
Яна, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Голубой
Дуже якісний товар, зручний в використанні. Якісні колеса й ручка нормальної довжини. Головне коту сподобалось настільки, що використовуємо ще й як домік.
- Достоинства:
- Коту 6 кг в переносці зручно й просторно
- Продавец ЗооТорг
Тетяна, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 30 x 41 x 42. Цвет: Серый
Довго шукала переноску для мей куна. Нарешті знайшла те, що треба. Киця поки що важить лише 6 кг, тому у переносні досить багато місця ( навіть щоб погратися). Якість дуже сподобалась. Дякую!!!
- Продавец ЗооТорг
Марина, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!