Отзывы покупателей о Стеклянный заварочный чайник Arі&Ana 1000мл-прозрачный заварник с фильтром для чая

Код:  419918295
Оценка пользователей 4.56/5
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Задоволені Вами! Товар прийшов швидко ,якість відповідає опису! Будемо ще звертатись за покупками! Рекомендую.

Достоинства:
    Оперативність.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Використовую вже неділю заказ другий для родичів.

Достоинства:
    Виконує всі функції які повинен, чашка пласмасова але не сказавби що зрубка. Колба зі скла.
    Недостатки:
    Не має.
  • Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Прикольный , довольно крипкій. Продавець відправив швидко.

Достоинства:
    Легкий ,функціональний все є що потрібно. Подобається що кнопка а не важель.
    Недостатки:
    Не рекомендую раняти=)
  • Євген Щ***

• Валентин Ч***

Все чудово

• Євгеній М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Все чудово й швидко. Для проливів чаю чудово підходить

• Забияка О***

Гарний заварник

• К. Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Не точное описание товара, продавец умолчал , что сама ёмкость предназначенная для заваривания чая из лёгкого пластика, а не из боросиликатного стекла. При первом же заваривании кипятком эта часть лопнула. Только колба-кувшин соответствует описанию.

Достоинства:
    Недостатки:
    Продавец навязчиво пишет напоминания оставить отзыв.
  • Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Моя помилка, що не дочитала відгуки до кінця і купила цей горе - чайник((( Як виявилося, в нього та частина, де заварювати чай, зроблена з пластика. Прийшлося викинути і залишити тільки колбу. Буду поливати з неї квіти. Не раджу!!!

• Никита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Доставили за два дні. Товар належної якості. Все ок.

Достоинства:
    Ідеально для проточного заварювання.
    Недостатки:
    Поки відсутні.
  • Ирина Л***

Чайник дуже хороший
    Доставили швидко

Достоинства:
    Гарна якість
  • Юрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Чудовий тіпод за гарну ціну.

Достоинства:
    Гарно все працює, гарна упаковка
  • Іван Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

В цілому всім задоволений: отримав те, що очікував. Виглядає заварник довершено, нічого зайвого. Кожен елемент можна легко зняти і помити. Якість матеріалів і ергономіка на рівні. Основною перевагою і задачею, яку я вирішив - регулювання ступені заварювання, тут перевага цього типу заварника перед пресом безумовна. Я задоволений покупкою на всі 100%, можу радити. Куплю на подарунок батькам ще один. Єдине, не бачу сенсу купувати великий - найменшого цілком достатньо буде.

Достоинства:
    Зручний у використанні
    Недостатки:
    Не виявив поки
  • Ілля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Зручний при використанні , сподобався !
    Продавець дуже швидкий , 2 дні , чай готовий

• Смаль А***

Чудовий чайник

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Товар топ за свої гроші,правда сам заварник лиш на 200 мл,але це вже таке.Товар прийшов швидко і цілий.Дуже зручний у користуванні.Але якщо ви читаєте цей відгук,то майте на увазі що конкретно в цей заварник влазить всього 200 мл води(не в колбу,а в той верхій резервуар)! Якщо вам потрібно більше,то обов'язково обговоріть з постачальником це питання перед оформленням замовлення!

Достоинства:
    Дуже компактний і зручний у користуванні.Пластик легко витримує окріп.Легко мити.
    Недостатки:
    Резервуар для заварки має об'єм 200мл(2/3 об'єму стандартної керамічної кружки).
  • Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Швидко звʼязались та відправили товар. При отриманні оглянула, все було бездоганно. Вже тиждень насолоджуємось смачним чаєм.
    Дякую й рекомендую!

Достоинства:
    Швидка доставка, якісний товар, чемний продавець
    Недостатки:
    Відсутні
  • Петр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Чудовий заварник, довго шукав щось подібне, дякую A&A Home що допомогли з вибором для пуера саме те що треба.

Достоинства:
    Ціна, якість,, зручність використання
    Недостатки:
    Немае
  • Депутат С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Річ чудова) Для любителів чаю незамінний заварник

Достоинства:
    Можна заварювати як "магазинні" чаї так і зібрані власноруч. На приклад липу.
  • Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Цей тіпод для заварювання чаю став справжнім відкриттям для мене! Раніше процес заварювання чаю здавався трохи клопітким, але з цим пристроєм все стало неймовірно просто та зручно.
    Мені особливо подобається його елегантний дизайн та якісні матеріали. Колба виглядає міцною та надійною, а ситечко чудово затримує навіть найдрібніші чаїнки, завдяки чому напій виходить чистим та без осаду.
    Користуватися тіподом – одне задоволення. Просто засипаєш у нього чай, заливаєш гарячою водою і спостерігаєш, як розкривається аромат справжнього чаю. А коли напій настоїться до потрібної міцності, достатньо натиснути на кнопку, і готовий чай елегантно переливається у чашку. Ніякого зайвого клопоту з вийманням пакетиків чи проціджуванням через окреме ситечко!
    Цей тіпод ідеально підходить як для щоденного використання, так і для особливих чаювань. Він не тільки полегшує процес заварювання, але й додає естетики у чаювання. Тепер кожна чашка чаю – це справжній ритуал насолоди.
    Однозначно рекомендую цей тіпод всім, хто цінує якісний чай та зручність у його приготуванні! Це чудове поєднання функціональності, стилю та довговічності.

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Поки нема
  • Нікіта Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Товар мені сподобався, дорікань не має, все якісно зроблено, та сам по собі товар добре виглядає, в цілому мене все влаштовує.

Достоинства:
    Якість за своєю ціною
    Недостатки:
    Не виявились
  • Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

трошки не звичний спосіб заварювання, бо верхній лоток для чаю ізольований від основної колби, приспособився, сподобалось

Достоинства:
    ціна, якість
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Чайник якісний, ціна адекватна, покупкою задоволений, рекомендую поціновувачам чаю

Достоинства:
    Якість за адекватною ціною
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Дуже чудові заварники. Все приїхало ціле. Привітний та відповідальний менеджер.

• Борис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

посилку отримали, чайник працює класно, нарікань ніяких немає. Відправили посилку також швидко. Дуже Вам дякуємо!

Достоинства:
    Легко та зручно заварювати чай
    Недостатки:
    Не помітили
  • петр в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Гарний заварник. Взяв собі, зацінив та взяв ще один на подарунок.))
    Продавець адекватний, відправив швидко, упаковав гарно.

Достоинства:
    Красивий, зручний
    Недостатки:
    Не виявив
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Чудовий чайник, дуже все сподобалося, сервіс, швидкість, спасибі!

• Виктория С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Гарний чайник , гарна якість, ввічливий менеджер, швидка доставка

Достоинства:
    Гарна якість , низька ціна
  • Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Чайник супер. Продавець швидко відправив і гарно упакував

Достоинства:
    Ок
  • Анжеліка Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Користуюсь декілька днів, все добре, ніяких недоліків не помічено

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Прислали пластик,який тріснув і викинули у відро.Ганьба таким продавцям. Нікому не порекомендую таких продавців.Мені так було приеро,що навіть не зробила фото,а зразу викинула к відро.

Достоинства:
    Недостатки:
    товао не відповідає описаному
  • Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

По-перше, ним користуватися не надто зручно. Водою заливається маленька ємність із чайовим листям. Коли ця порція заварилася, слід натиснути кнопку, аби чай перелився до основного стакану, що знаходиться нижче. Тобто, щоб заповнити стакан чаєм повністю, цю маніпуляцію слід виконати декілька разів, а не просто один раз залити і все, повний об'єм заварюється. По-друге, є пластикові елементи у ємності для заварювання, які контактують із гарячою водою. Це не корисно. Адже хиткий пластик буде руйнуватися під дією температури і потрапляти до вашого організму. Тому ж ці вироби і робляться зі скла!

Достоинства:
    Красивий
    Недостатки:
    Незручний і не дуже корисний
  • Наталя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

дуже сподобався гарно упаковано , без недоліків
    Сервіс на відмінно