Отзывы покупателей о Зимнее шерстяное двухслойное одеяло IDEIA WOOL PREMIUM 175х210 см (8-11841*001)

Код:  419924037
  • Отзывы про товар продавца Ropsy Smart
  • Любомир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ropsy Smart. Размер: 175x210

Дуже класна і крута ковдра, повністю шерсть овеча без домішок волокна, наповнювач 200+200, дуже тепла,задоволені на 200%, ми вигріваємось, як зазначено в характеристиках, вона відводить вологу, тобто як жарко під нею не потієш, і не мокрий вночі, бо мали ковдру повністю силіконове волокно, то я під нею пітніла, думала зі мною щось не иак, але реально в квартирі треба скручувати тепло, якщо спиш під такою ковдрою.Був трішки запах вовни, але скоро вивітрився. що не було суттєвим. Хотіли б замовити ще євро розмір але тоншу, а немає зараз.

• Продавец  Ropsy Smart

Любомир, ми раді, що ковдра вам сподобалась!
      Дякуємо за відгук!

• Андреева О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Валіде. Цвет: Молочный. Размер: 175x210

Супер! Якість відмінна, ковдра надзвичайно тепла, не важка, ідеально для зими! Окремо хочу написати про магазин і обслуговування- просто супер, дуже приємна дівчина все розповіла, допомогла , відправка в той же день!

Достоинства:
    Якість
  • Алена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Валіде. Цвет: Молочный. Размер: 200x220

Одеяло хорошего качества! Еще им не укрывалась,но думаю будет ооочень тепло.Спасибо продавцам

Достоинства:
    Качество и быстрая доставка!
    • Продавец  Валіде

Дякуємо за відгук та високу оцінку

Хай зігріває Вас у найхолодніші ночі

• Ужицкая О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Elis Shop. Цвет: Молочный. Размер: 175x210

Добрий день!

Хочу поділитися враженнями про ковдру — я в повному захваті! Дуже тепла, комфортна і якісна. Дякую за чудовий продукт!