Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Комплект Memo: кулер-вентилятор для смартфона MEMO FL05 и напальчники геймерские Memo Pro

Код :  419932017
Оценка пользователей 4.8/5
  • Данил Щ***

Чудовий кулер

Достоинства:
    Е акумулятор на 700 mah так що не треба седиті биля розетки. Чудово охлаждае телефон, топ за свою ціну
  • Артур М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Хороший кулер для ігор дуже сильний тільки треба завжди грати без Чехов і його повнусть зарядити іграти в нормльні по температури в кімнаті і в комплект іде батончик приймемо.

Достоинства:
    Хороший 5з5
    • Продавец  Antloot

Артуре, дякуємо за ваш коментар! Чудово, що ви оцінили потужність кулера та наш солодкий батончик у комплекті) Вдалих вам матчів!)

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Працює зашибісь за свою ціну, поклали подарунки, короче топ

Достоинства:
    Поклали батончик
    • Продавец  Antloot

Володимире, дякуємо за відгук! Раді, що кулер та солодкий бонус вам сподобалися) Бажаємо вдалих ігор та лише перемог!)

• Дмитро Б***

Все чудово працюе

• Продавец  Antloot

Дмитро, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені роботою ігрового кулера. Вдалих вам ігор!)

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Крутий товар , дуже добре охолоджуй телефон та шкарпетки в подарунок дуже добре працюють.

• Продавец  Antloot

Іване, дякуємо за зворотний зв'язок! Приємно, що і кулер, і подарунок стали у пригоді) Вдалих ігор!)

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Товар бомба працює так як треба

• Продавец  Antloot

Романе, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що кулер MEMO FL05 працює на всі сто) Вдалих вам ігор!)

• Анастасія Я***

Все добре працює

• Продавец  Antloot

Анастася, дякуємо за відгук! Раді, що ігровий кулер чудово працює. Вдалих вам матчів!)

• Руслан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Куллер хороший,охлаждает,удобно что не нужно от провода сидеть,сколько ак держит не проверял но вроде как долго))

Достоинства:
    Беспроводной,держит долго))
    Недостатки:
    Не обнаружил)
    • Продавец  Antloot

Руслане, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені роботою кулера та його автономністю) Вдалих вам ігор!

• Юра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Свою функцію добре виконує)

• Продавец  Antloot

Юрію, дякуємо за відгук! Раді знати, що кулер добре виконує свою функцію і ви задоволені покупкою) Вдалих вам ігор!

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Все добре працює. Гарний сервіс. Уважні продавці. Дякую.

• Продавец  Antloot

Людмила, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені роботою кулера та нашим сервісом) Вдалих вам ігор!

• Давид С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Все клас. І все підійшло.

• Продавец  Antloot

Давиде, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені покупкою кулера та все підійшло) Вдалих вам ігор!

• Іван Л***

Все чудово

• Продавец  Antloot

Іване, дякуємо за відгук! Раді, що все чудово та ви задоволені покупкою) Вдалих ігор!)

• Полина С***

Швидка відправка. Гарно упаковано. Все відповідає опису

• Продавец  Antloot

Поліно, дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені швидкістю доставки та якістю пакування) Приємно, що кулер відповідає вашим очікуванням) Вдалих ігор!)

• Вінковський О***

Все добре працює

Достоинства:
    Все добре працює хвалю
    • Продавец  Antloot

Олександре, дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені кулером і все добре працює) Вдалих ігор!)

• Максим Г***

Усе чудово

• Продавец  Antloot

Максиме, дякуємо за зворотний зв'язок. Раді знати, що все пройшло чудово і ви задоволені покупкою) Нехай користування приносить лише задоволення!

• Віктор А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Швидка доставка. Чудовий товар, все відповідно опису. Все працює, задоволена замовленням.

• Продавец  Antloot

Вікторе, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку) Нам надзвичайно приємно, що ви задоволені якістю кулера та швидкою доставкою) Тішимося, що товар повністю відповідає опису та чудово працює) Гарного вам користування та вдалих ігор)

• Дмитро Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Все просто на вищому рівні , рекомендую

Достоинства:
    Ціна,якість, вічливий продавець
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Antloot

Дмитро, щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Нам неймовірно приємно, що ви оцінили якість товару та нашу роботу) Раді, що все пройшло на вищому рівні) Вдалих вам ігор)

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Дуже ввічливий продавець,уважний до деталей,все згідно опису.Купували на подарунок,тому важливо,що коробка ціла і неушкоджена.Дякуємо за солодкий гостинчик

Достоинства:
    Недостатки:
    Наче не має
    • Продавец  Antloot

Інно, щиро дякуємо за такий теплий та детальний відгук! Нам неймовірно приємно, що ви оцінили нашу уважність до деталей, особливо враховуючи, що кулер був на подарунок. Раді, що і ціна, і солодкий гостинчик вас порадували) Гарного користування та чекаємо знову)

• Юлія Ч***

Чемний продавець! Все добре працює,дитина задоволена!! Дякую!рекомендую

• Продавец  Antloot

Юліє, дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Нам дуже приємно, що дитина задоволена кулером. Звертайтеся ще)

• Крис С***

Дякую,все добре,дитина задовільна.

Достоинства:
    Якість

Дякуємо, що обрали нас!
      Раді, що товар сподобався, а дитина залишилася задоволеною)

• Иван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Кулер отличный, с ним ещё 2 пары напальчников и батончик, все устраивает, покупкой очень доволен, продавцу огромное спасибо

Достоинства:
    Качество кулера, батончик
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  GidGame

Іване, дякуємо за відгук! Раді, що кулер повністю вас влаштував, а додаткові напальчники й батончик стали приємним бонусом. Дуже приємно чути такі слова — гарного користування і стабільної гри!

• Богдан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Вже доставили кулер і напальчники та ще в бонус шоколадний батончик. Вже протестував, дякую)))

• Продавец  GidGame

Богдане, дякуємо за відгук! Раді чути, що і кулер, і напальчники вже в дії та залишили гарне враження. Приємно, що й бонус був до смаку. Гарного користування та тільки комфортної гри!

• Данило І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный

Провів тести з замірами, користі нуль взагалі.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не приносить користі
    • Продавец  Easy Gaming

Дякуємо за ваш відгук! Кулер Memo FL05 працює за принципом активного вентиляторного охолодження, тобто покращує відведення тепла від корпусу смартфона за допомогою потужного потоку повітря. Якщо ваш смартфон сильно перегрівається через тротлінг або має пластиковий корпус, ефект може бути менш помітним. Будемо раді допомогти вам знайти оптимальний спосіб охолодження! З вами зв'яжеться менеджер для запропоновання вирішення питання

• Кравцов В***

Які тести? На якому смартфоні? У що ви грали? Який матеріал корпусу смартфона? Ви грали на зарядці чи без? Від цього коментаря користі 0 взагалі. Жодного скріншота або конкретики.

• Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный

Кулер свою задачу робе але знин не вдобно грати

• Продавец  Easy Gaming

Олексій, добрий день! Прикро що вам не зручно, можливо потрібно звикнути. При цьому це наймасовіший кулер починаючи із 2022 року і він має найбільшу кількість продажів у категорії.
      Ви можете зробити повернення товару і ми запропонуємо іншу модель або повернемо вам грошові кошти! Зверніться через форму зворотнього зв'язку перейшовши на продавця! Дякуємо!

• Роман Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Кулер дійсно корисний в іграх більше не лагає телефон не гріється товар заслуговує свою якість, ціну.

Достоинства:
    Якісний.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  GidGame

Романе, дякуємо Вам за те, що поділилися своїми враженнями
      Будемо раді новим замовленням і з радістю порадуємо Вас ще ;)