Отзывы покупателей о Джинсовые шорты женские ISSA PLUS 14490 3XL Бежевые (issa2007682550500)
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Коричневый
Стильні шорти, в дуже гарному кольорі.
Щира рекомендація!- Представник постачальника
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Коричневый
сподобались шорти, швидко отримала, рекомендую
- Достоинства:
- стильні, охайні шортики, подобалися, відповідають фото
- Недостатки:
Соответствие размерной сетке
Соответствует
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Коричневый
Гарні шорти, зручні. Тканина приємна, тягнеться. Розмір співпадає. Брала по акції, тому ціна/якість - норм.
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- І. Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Коричневый
Не погані шорти. Добре тягнуться. Зручні. На розмір можна брати менші.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Коричневый
Шорти зручні, тканина добре тягнеться, можна брати на розмір менші.